Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Отбора на народа

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Отбора на народа » 27 юни 2013 00:07

Какво лошо има да има симпатии към Русия ? Разбира се не трябва, да им сервилничем, но ако трябва, да ги сравнявам с американците, са много по-малкото зло ;)

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 27 юни 2013 00:08

Синьо сърце още ли си на страната на Боленчо ? :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юни 2013 00:08

Синьо сърце написа:Определено така дискусията е много по-интересна, отколкото моят отегчителен и безсмислен спор с Първанов, за който се извинявам. Както вече споменах, всички искаме България и хората ѝ да са добре, но на никого от нас не е ясно как да стане това. Искаме, а не можем. Добре, де-как руснаците САМИ си оправиха тотално разрушената страна след войната, дето камък на камък нямаше останал? Без план Маршал, без помощ отникъде. Някой от вас представя ли си цялата ни пътна и жп мрежа да е разрушена, градовете сринати, селата подпалени, няма нищо... И са го направили, мамка му.
Щом те са могли в тези катастрофални условия, защо ние да не можем? Тъпи ли сме, какви сме? С какво те са повече от нас? И мира не ми дава един клип, който може би дава отговора. Само млади хора, някаква там известна група е на сцената, но забележете как публиката пее! Как връща ехото, как им светят очите. Хем е готино, хем някак...заплашително. Да знаете-утре да дойде пак 22 юни 1941, тези ще направят като дядовците и бабите си, хич няма да се поколебаят. Защо ние не сме такива , не знам. Кога ще видя подобно нещо тук, не ми е ясно... Дунав, ето това са 20 000! Тези си обичат Родината и нищо друго няма значение! А ние сме пръдльовци!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t2W47fpL7pI[/youtube]

Сравняваш Русия с България :roll: Русия за богатствата и огромната територия,която има,би трябвало да е 25 пъти по развиват от това,което е в момента !
Направили са го,защото са богати,не друго....Руснаците са доказани,малоумници и дебили,продаването на Аляска,подкрепя напълно думите ми ! Да се радват,че целият свят беше срещу германците,инак,Москва,можеше и да падне ;)

С нищо не са повече от нас,но повтарям,отново - богати са ! Повтарям ти за последен път и мисля да преустановя този безсмислен спор за бройката на протестиращите...Нашата полиция не може да преброи хората,излезли на улицата,казаха го самите те ! Не ми се рови из виртуалните архиви за да ти го докажа и с видео материал.

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 27 юни 2013 00:12

Какво значение има дали били 5 или 10 000 срам за шопите. Като гледам по ТВ и снимки 10 000 малоумника :lol: Никога няма, да се унижа, да протестирам, до тия чалга идиоти с насрани гащи, ходещи пениси и разни чалга кифли със стрелки по корема. Пълен смях. Явно трябва да идваме от Варна, да ви учим как да протестирате ;)

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 27 юни 2013 00:15

Признавам Синьо сърце, човека си каза преди 16 години влязахме вътре. Така се прави. Повечето работи, които казва съм напълно съгласен с него. Само АТАКА брат ги заеби, те предадоха избирателите си. Иначе си точен пич ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2013 00:20

Laetitia написа:
Синьо сърце написа: Германия по-силна от тях? Ти в кой свят живееш? Но аз давам за пример не Русия, а хората ѝ. Това е, което германските аналитици не схванаха преди 70 години. А тяхната грешка и днес повтарят други, но това си е техен проблем. Само питах кога тук ще видим нещо подобно. А хора навсякъде умират, защото са неудобни. Наистина ли не схващаш?
С русофили няма смисъл да се спори, често поставят имперския интерес над българския.
Лека вечер.

Не съм адвокат не колегата, но според мен ( с оглед на темите, на историческа тематика, в които сме се засичали ) ... Далеч не е русофил. :)
Отдавал е респект, както на немците, така и на руснаците и техните съюзници. ;)

Аз все си мисля, че всички тук, сме БЪЛГОРАФИЛИ.
Дано не се лъжа ...
Последна промяна от THE G.A.M.E на 27 юни 2013 00:21, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юни 2013 00:21

Отбора на народа написа:Какво лошо има да има симпатии към Русия ? Разбира се не трябва, да им сервилничем, но ако трябва, да ги сравнявам с американците, са много по-малкото зло ;)

Доста,абсурдно твърдение ;) Най-малкото,американските управляващи не са избили 20 млн. от сънародниците си,само,защото са с различно мнение ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 юни 2013 00:22

Отбора на народа написа:Какво значение има дали били 5 или 10 000 срам за шопите. Като гледам по ТВ и снимки 10 000 малоумника :lol: Никога няма, да се унижа, да протестирам, до тия чалга идиоти с ******и гащи, ходещи пениси и разни чалга кифли със стрелки по корема. Пълен смях. Явно трябва да идваме от Варна, да ви учим как да протестирате ;)

Първо,успокой,малко комплексите си към София и наистина,мястото ти не е на протестите,защото нямаш моралното и интелектуално право да си там ;) Хора,като теб,само биха навредили на имиджът на протеста ;)

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 27 юни 2013 00:23

dunavfc написа:
Отбора на народа написа:Какво лошо има да има симпатии към Русия ? Разбира се не трябва, да им сервилничем, но ако трябва, да ги сравнявам с американците, са много по-малкото зло ;)

Доста,абсурдно твърдение ;) Най-малкото,американските управляващи не са избили 20 млн. от сънародниците си,само,защото са с различно мнение ;)

Американците са избили повече българи, за конфликтите в Русия не ми дреме особено, аз гледам отношението на другите държави към нас.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 юни 2013 00:23

Отбора на народа написа:Признавам Синьо сърце, човека си каза преди 16 години влязахме вътре. Така се прави. Повечето работи, които казва съм напълно съгласен с него. Само АТАКА брат ги заеби, те предадоха избирателите си. Иначе си точен пич ;)

Атака нищо не са предали-искахме от тях анти ГЕРБ-направиха го. И ще продължат да го правят. Но смятам, че онзи бутон, натиснат от Волен, беше добър ход. Атака ще иде в небитието, ГЕРБ също, може да са непопулярни ходове, но са полезни за България! Бъдещето ще го докаже!
Живи и здрави да сме всички! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”