Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Точно ти ли ще ми казваш, че не приемам нещата такива, каквито са?storm написа:Е какво да въртя, това, че на теб не може да се каже нищо и никога не приемаш нещата такива каквито са, аз какво да направя ?
Честита ви Шампионска Лига, аз отивам да гледам как се вдига "купеното" Скудето..
Писах около стотина пъти, че както е имало моменти, в които е имало грешки в наша полза, така е имало и случаи, в които са ни порязвали лошо, както бе в случая с Фиорентина. Радвай си се на скудетото, нормално е.
Детска работа...storm написа:Mи точно аз пък, мога да си говоря, каквото си искам и на който си искам... Трий си акаунта, като ти пречи моето мнение спрямо теб...
Тия моменти в които са ви подпирали са в пъти в повече, от колкото тия които са ви ощетили..
Laetitia написа:Детска работа...storm написа:Mи точно аз пък, мога да си говоря, каквото си искам и на който си искам... Трий си акаунта, като ти пречи моето мнение спрямо теб...
Тия моменти в които са ви подпирали са в пъти в повече, от колкото тия които са ви ощетили..
Това обикновено го казва човек, който не може да даде разумен аргумент за каквото и да е. Какво да правиш...storm написа:Женска му работа... Тръгнала да се прави, че разбира от футбол..
Laetitia написа:Това обикновено го казва човек, който не може да даде разумен аргумент за каквото и да е. Какво да правиш...storm написа:Женска му работа... Тръгнала да се прави, че разбира от футбол..
Ами просто е най-лесно да кажеш, че съм жена и не разбирам от футбол. Само че това издава отчаяние, защото не си намерил достатъчно силен контрааргумент, с който да ме обориш, поради което вадиш безумния довод за пола ми. Схвана ли или да го обясня по-простичко?storm написа:Аз така и не разбрах за кое да дам аргумент ?..
Groucho написа:durex написа:Новите екипи на Милан са били с баджове на Шампионската Лига, а те все още не са се класирали за нея. Доста медии гръмнаха за това.
И ко от туй? Избързали са малко.
На мен па ми аресват новите тренировъчни екипи на Интер, мязат на тетрис:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта