Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот bigbonusprize » 26 сеп 2009 10:42

S.T.A.L.K.E.R написа:
Всички приброявания и статистики го сочат

Майтапиш ли се?
Няма никакви преброявания,ако със измислици ще доказваш че някой във морската столица може и да харесва клубът от Подуене,то това е само в мечтите.

Дай някоя статистика,ок .

знаят го знаят и малките деца

Кои малки деца,вашите?
Аз живея в центъра,никое от фенчетата няма и капка симпатии към клубове от други български градове.
В града пристигат много черноработници от провинцията,главно от малцинствата.
Ако те участват в допитване,тогава Подуенския клуб може да събере привърженици.

За преброяванията и статистката- Повече хора идват на домакинствата на Левски отколкото на червените. Факт от години насам! Анкети и проучвания, които са правени показват същото.
А Ултра Варна са чисти варненци, а не малцинства. Доста от тях симпатизират на морето... Но реално Ултра Варна е един от най-големите фенклубове на Левски!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 26 сеп 2009 10:48

zlostar,
без обиди почни да говориш с факти

:?: Ха ,кой го казва.

"говежда" Орина.

Наистина не можеш да пишеш на български.

bigbonusprize,
Ултра Варна
са капка в морето на хората които ненанавиждат комунистическият клуб от Подуене.

Анкети и проучвания

Една,поне.Ок?

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Бойко Борисов и Батков договорили стадион "Раковски".

Мнениеот Di Canio » 26 сеп 2009 10:49

Лично мойто мнение е че ако е вярно че ще бъде даден стадион раковски има доста бъдеще в този стадион... Дори според мен както вече падна забраната на Чорни за България ще си домъкне задника тука и ще поизпере малко средства в този проект.
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

gpp1981
Контакти:

Re: Има ли власт в България?

Мнениеот gpp1981 » 26 сеп 2009 10:49

Знам само че ако имаше малко повече разум щеше да викне тези измислени купувачи тук и да им направят мед. тестове в София и да подпишат тук .

Потребителски аватар
TheBetfather
Контакти:

Мнениеот TheBetfather » 26 сеп 2009 11:01

tprodanov написа:Да обърна внимание и на друго, по темата. Мустакатия консомолез от два дни ни залива с някакви тези, как гонил някакъв, ръкопашен бой, ще ги довлича тук, ще си плащат, не знам си кво си, с разни приказки от мутренските времена от 90те години. Тия приоми 2009та година на вАжат, мустакат селянин!

:mrgreen: :mrgreen: +1
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 сеп 2009 11:03

S.T.A.L.K.E.R написа:
Няма друг играч на БЪЛГАРСКИ клуб, класиран на по-предна позиция.

Знам че няма за теб друг.

За всеки случай погледни кой е на първите осем места през 1994 г.
Това са обикновенни факти.
А ти самия си продължавай с романа "Ид..от",дано класиката ти покаже нещо свястно.
Успех амиго!

Написал съм ти с ГЛАВНИ букви "...играч на БЪЛГАРСКИ клуб...". През 1994 заелите първите осем места са футболисти на Барселона, Ювентус, Милан, Парма, Тотнъм, ИФК Гьотеборг и Аякс. Сега помисли малко и ми кажи кой от тези клубове е БЪЛГАРСКИ?
Последна промяна от DrAvalanche на 26 сеп 2009 11:12, променено общо 1 път.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Батков - адвокат на Титан ?

Мнениеот DrAvalanche » 26 сеп 2009 11:08

PFC Litex написа:Klaatu, това, че във футболно отношение е на средно ниво, то за работата му като адвокат изобщо не го подценявай :!:

Като видях как се изложи покрай трансфера в Казан, не мисля че като адвокат е и на средно ниво. Партийната школа не е най-доброто място за юридическо образование.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 сеп 2009 11:09

S.T.A.L.K.E.R написа:zlostar,
без обиди почни да говориш с факти

:?: Ха ,кой го казва.

"говежда" Орина.

Наистина не можеш да пишеш на български.

bigbonusprize,
Ултра Варна
са капка в морето на хората които ненанавиждат комунистическият клуб от Подуене.

Анкети и проучвания

Една,поне.Ок?

1. По-голяма посещаваност за Левски
2. http://www.levski-cska.com/
3. Рекорд за най-посетен мач на българските стадиони след 90те ( преди това винаги са били пълни)
4. Рекорд за най-посетено гостуване
5. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=137039

Стига ли ти или пак ще ми разправяш празни приказки?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 26 сеп 2009 11:15

Приятелю, като не разбираш нещо прочети... На Рабех му е взета най-вероятно мярка за неотклонение "подписка", а не "ЗАБРАНА ДА НАПУСКА СТРАНАТА", което означава, че е поел отговорност ДА СЕ ЯВЯВА НА ПОСОЧЕНИТЕ ОТ СЪДА ДАТИ В СЪДЕБНИ ЗАСЕДАНИЯ, т.е. да не се укрива. Какво пречи да пътува и дори да работи в чужбина след като едва ако има ефективна присъда лишаване от свобода, което ме съмнява - виж "Стависки", ще дойде и ще си я излежи. Какъв е проблема и защо трябва "някой от горе" да се обажда, когато и студент ІІ курс "Право" може да се справи. За пореден път се убеждавам, че у нас всеки разбира от всичко. Приятел, що не вземеш да си оперираш апендисита, /дано да съм го изписъл правилно, ако не се извинявам за лаизма си/ тона е толкова проста операция.

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 26 сеп 2009 11:15

Въпросния е бил играч на Български клуб,заради качествата му е привлечен.
Иначе,да, 8-мо място е гордо място.

Във времето когато Г.А. играе има и други отличия,Златната обувка например.
Там да е намерил място..?

bigbonusprize,една статия и това е отговора ти?
Явно не си вишист,не си учил статистика,аз съм учил,за да се даде отговор значение има и начина на поднасяне на въпросите.
Точно в науката статистика,отговора не се дава от такива статии.
Преди избори се вижда как се извършва преброяване,и как после резултатите са неверни.Просто пример ти давам.

А този сайт :) който показва че отбора на Подуене има към 3140 привърженици..браво,той е най-точния!

Да кажеш нещо за това:

http://209.85.129.132/search?q=cache:YEZpfDYD1Y4J:www.football24.bg/%3Fgg%3D4%26hh%3D11%26ii%3D4%26jj%3D1%26mm%3D6+%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5+%D0%B2+%D0%90+%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0,+%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

Почти три пъти по-малка посещаемост,от другия софийски отбор!
Нещо да кажеш?

Върни се в “Архив”