http://vbox7.com/play:dea5e712

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
unist_gp написа:лъв написа:unist_gp написа:Това е последният сезон на Батков в Левски. Най-късно април или май ще се е махнал от отбора.
МЕЧТАЕМ СИ
на бас? за каквото кажеш![]()
някъде тогава са изборите за председател на конституционния съд и на двама от претендентите за този пост целта им е да изгонят Батков от България, така че.....
PFC Litex написа:Klaatu, това, че във футболно отношение е на средно ниво, то за работата му като адвокат изобщо не го подценявай
Klaatu написа:PFC Litex написа:Klaatu, това, че във футболно отношение е на средно ниво, то за работата му като адвокат изобщо не го подценявай
Точно колко е компетентен като адвокат, ми е въпросът, за да го наемат толкова крупни клиенти (конкретно в темата става дума за Титан, но и Мтел и Чорни, сигурно има и други). Ако е толкова добър, ще го направят ли за смях по този начин с "трансферите" на четиримата? При толкова много нередности не се ли усети, че го пързалят? Най-малкото - трансферният прозорец беше затворен - за каква сделка може да става дума тогава? Или, другият вариант е, да е свикнал да играе извън правилата и за него това да е нещо нормално и да не се усъмни. Да, ама ако го удариш на тарикатлък, рискуваш рано или късно да се появят по-големи тарикати и да те надцакат. Има една хубава статия по този въпрос в новия брой на "Капитал".
Не е само този случай, обаче, като му слушам изказванията, по принцип не ме впечатлява нито със стил, нито с красноречие. Има много адвокати, които са начетени и им личи, обаче не работят с такива големи клиенти.
PFC Litex написа:Klaatu, Батков е адвокат на е футболен менажер.
За това си плаща сериозни цифри пари на хора като Заберски, Танев и т.н., те са специалисти в областта си. С тях се е консултирал на 100% и тяхното мнение е крайно за решението.
Ти ако ми се довериш на мен да ти бъда екскурзовод и ми плащаш за същото и аз те заведа и паднеш в пропастта, кой носи отговорност?
Еми то си е така-Бургас,Ст.Загора,Варна,Шумен и не знам си колко още града се чистят от подразделенията на Титан АС- Нео-Титан,Титан-БКС,Титан-Клинър и още десетки други ТитанчетаPFC Litex написа:Много на сериозно вземате питането на mike28 и правите грешни асоциации.
То по вашите разсъждения излиза, че всеки един жител на София + половин България е спонсор на ЦСКА.
unist_gp написа:Малко пояснение, защото виждам, че не си наясно: гражданин на Република България, роден в България не може да бъде изгонен от нея или да му бъде отнето гражданството, придобито при рождениеМоже би ти се иска, но няма как да стане
Справка: Майкъл Чорни не е български гражданин
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта