Виж сега то наистина е хубаво децата да бъдат оставени намира да си изживяват детството,но истината за тези детски школи си е доста гадна,въобще няма да коментирам условията при които тренират децата.Става въпрос за това,че за да играе едно дете редовно в мачовете или родителите трябва да си плащат или да има много дебели връзки,и това е абсолютно във всяка една школа за деца,и ако в самото начало детето не го осъзнава и се кефи,като стане на 12-13 почва да го осъзнава а на 14 вече го знае със сигорност.Знае защо въпреки,че Иван е по добър играе Драган и на много от тези деца им става кофти,някои се отказват напълно от футбола други сменят отборите.А връзкарчетата свикват с връзките си смятат това за нещо напълно нормално и като станат на 18 пак си търсят отбори в А,Б или В група с тези връзки.
Типичен пример за връзкар е Миланов от Левски пълен некадърник,кой знае колко по талантливи деца са изгоряли заради него,ама и до национала стигна.Та сега ни набутват сумати голове заради него.
Така,че магията е най много до 12,после е простотия и избиване на родителски комплекси чрез децата
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ
Откъде накъде аз(като редови данъкоплатец) ще плащам тока,натрупан от Селяка?Защото ако общината му опрости задълженията,всъщност точно аз и ти,и ти,и ти ще ги платим.Ами дайте да му плащаме и консумираната еленергия в селската му къща тогава.
И нека бащите във форума да не намесват името на Славков-той си е един служител на общината.А кой показва безотговорност към децата-точно ДХ-С!Вместо да им осигури условия,не прави нищо!
И нека бащите във форума да не намесват името на Славков-той си е един служител на общината.А кой показва безотговорност към децата-точно ДХ-С!Вместо да им осигури условия,не прави нищо!
-
samobotev написа:Виж сега то наистина е хубаво децата да бъдат оставени намира да си изживяват детството,но истината за тези детски школи си е доста гадна,въобще няма да коментирам условията при които тренират децата.Става въпрос за това,че за да играе едно дете редовно в мачовете или родителите трябва да си плащат или да има много дебели връзки,и това е абсолютно във всяка една школа за деца,и ако в самото начало детето не го осъзнава и се кефи,като стане на 12-13 почва да го осъзнава а на 14 вече го знае със сигорност.Знае защо въпреки,че Иван е по добър играе Драган и на много от тези деца им става кофти,някои се отказват напълно от футбола други сменят отборите.А връзкарчетата свикват с връзките си смятат това за нещо напълно нормално и като станат на 18 пак си търсят отбори в А,Б или В група с тези връзки.
Типичен пример за връзкар е Миланов от Левски пълен некадърник,кой знае колко по талантливи деца са изгоряли заради него,ама и до национала стигна.Та сега ни набутват сумати голове заради него.
Така,че магията е най много до 12,после е простотия и избиване на родителски комплекси чрез децата
В известна степен си прав,но въпреки тези недъзи и въпреки безхаберието на селяка школата ни пак създава не лоши футболисти.В сегашната старша на В.Чернев има доста добри футболистчета.Н.Димитров дето отиде в Сливен е от този набор90.
Re: СМЯХ - В БОТЕВ СИ ПЛАЩАТ, ЗА ДА ТРЕНИРАТ
Чакайте от висаджий пари! 

Абе тоя селю като се зададе някой скандал и винаги е в Италия,аре дано при някое меле между фенове на Лацио и Рома да му пръснат главата с някой камък

Митко отново готви някой бомбастичен трансферен "удар" от Италия...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
STENLI написа:Финансовото положение в Ботев става все по-кризисно. Днес се е наложило футболистите да извадят пари от собствените си джобове, за да се проведе тренировката на отбора. Причината е, че тя се е състояла в зала с изкуствена настилка под тепетата, която се плаща на час. Освен това на играчите се наложило да отидат до нея с личните си автомобили. Близки до Ботев разкриха, че работниците на стадиона вадили от собствените си джобове, за да плащат за нафта за косачките и другите машини.
Единствената причина за финансовата криза е желанието на Димитър Христолов да обезпечи клуба единствено от парите, които трябва да дойдат от ЦСКА. „Армейците” трябва да се издължат за трансферите на Саидходжа и Йордан Минев. „Трябваше да имаме по един транш за Муши до 15 януари и един за Минев до 10 февруари. До сега не сме получили парите. В момента съм в Италия и като се върна ще потърся среща, за да се разберем”, коментира Христолов, който си призна за финансовата криза.
Няколко от футболистите на Ботев пък се наложило да отидат и да живеят при свои съотборници, след като са били помолени да напуснат хотела. Причината е, че за техния престой не е плащано.
Малко хора имат привилегията да тренират при такъв собственик...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
botev champion написа:Bliu-Bliu... написа:Ти явно искаш да ползваш Ботев като лунапарк за детето си.
Жълто-черната фанелка може да си я носи и на игрището в махалата.
Разбери, че човекът, който не си плаща, се казва ДХ-С.
Ако искаш детето ти да стане силен ботевист, работи за промяната в отбора.
Или ти стига да го забавляваш с жълто-черната фанелка в упадналата ни школа.
Първо ти ми кажи как работиш за промяната в отбора?Второ колко жалко е ботевист да смята отбора си за лунапарк.Ако изобщо си такъв.Да дигнеш ръка срещу деца си е най-малко изтъпление на болен мозък.Жълто-черната фланелка си я носи навсякъде и се гордее с нея,както и аз.
Хубаво виж кво съм написал вместо да подскачаш като ощипана мома.
Ти обръщаш Ботев на лунапарк, не аз.
Ако продължавате така да я карате, синчето ти ще стане поредния лигльо
диско-чалга-маняк, който пие и се кълчи до 5 сутринта и като си измие очите
отива да срами фанелката на терена. Такива ги произвежда разпасаната ни школа.
А ти му задоволявай детската мечта да рита за БПФК и да чувства магията.
Харесва ли ти Христоловата школа ми кажи???
П.П. На въпроса ти - нищо не правя за промяната.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
ами може и все още да създава но са все по малко и по малко.
Решението е само едно селяка вън от отбора,и без това никакви пари не дава за издръжката,даже май по скоро отбора издържа него в последните години.
Решението е само едно селяка вън от отбора,и без това никакви пари не дава за издръжката,даже май по скоро отбора издържа него в последните години.
-
Хубаво виж кво съм написал вместо да подскачаш като ощипана мома.
П.П. На въпроса ти - нищо не правя за промяната.We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.Аз мисля,че диско-чалга-маниака си ти.Освен това направил ли си труда да отидеш поне на един мач от юношите.Сигурен съм,че не си.Така,както работиш за промяната в клуба ни у вас на топло и клеймеш всичко що е жълто-черно.Често гледам мачове на старшата и ще ти кажа,че има доста добри деца.Последно ги гледах на лайнута,когато момчетата на Вл.Чернев надиграха доко категорично.
П.П. На въпроса ти - нищо не правя за промяната.We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.Аз мисля,че диско-чалга-маниака си ти.Освен това направил ли си труда да отидеш поне на един мач от юношите.Сигурен съм,че не си.Така,както работиш за промяната в клуба ни у вас на топло и клеймеш всичко що е жълто-черно.Често гледам мачове на старшата и ще ти кажа,че има доста добри деца.Последно ги гледах на лайнута,когато момчетата на Вл.Чернев надиграха доко категорично.