Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Батков - адвокат на Титан ?

Мнениеот PFC Litex » 25 сеп 2009 22:17

TheBetfather написа:Грандиозен скандал ако е вярно.. горко му на Батков :?

Къде е скандала?
Ако има доза истини в питането на mike28 то може да им е адвокат от времето преди Титан да имат нещо общо с ЦСКА.
Изображение

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 25 сеп 2009 22:23

Абе, не знам дали Батков е адвокат на "Титан", ама аз не бих го наел да ми обжалва и акт за неправилно паркиране. От начина, по който се изразява и заради последните издънки около трансферите в "Левски", въобще не ме впечатлява с компетентността си. Може би такива адвокати са големи адвокати в страни като България, където делата се решават често по "втория" начин. Може и да е добър, естествено, ама не му личи много отстрани.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 сеп 2009 22:25

.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 23:11, променено общо 1 път.
Изображение

лъв
Контакти:

Re: Пародия!

Мнениеот лъв » 25 сеп 2009 22:29

Deliba6 написа:
ivo1964 написа:Знам, че ви боли, но това е родната БГ-действителност. Ние бяхме вече на този филм. Дано не го гледаме пак. Знам, че Левски има страхотна публика - изключвам "говедата". Както и ние - без "прасетата". Затова съм убеден, че ще се справите с проблема. Пожелавам ви го и знам, че ще е така! Защото (това го говоря вече не си спомням от кога...) без единия отбор - няма и другия. Ако единият започне да пропада, другият изобщо не се замисля да го последва. Когата чергата на комшията гори, не се радвай, защото може да ти пламне къщата - май нещо такова беше. И да не забравяме най-важното: Батков и Лупи ги има, защото има Левски и ЦСКА. А тези отбори ги има, защото имат мнооооого фенове. Следователно, без нас нито Батков, нито Лупи биха могли да си разиграват коня. Но след като много от феновете се отъждествяват с агитките на Дучета и Гугутки, то и алчните собственици ще се е*бават с нас. Апропо: Лупи го споменавам все още, защото ни е оставил едно такова голяааамо ... и мирзливо. Ако Батков си тръгне, и при вас ще е така. Дано да е в по-малки размери, защото иска ми се вече да гледам футбол, а не да чета данъчни отчети и ревизионни актове.

Благодаря, ivo1964!!! Много силни и точни думи! "Левски" и ЦСКА действително са като скачени съдове в българският футбол - когато се изпразва от съдържание единият клуб, няма начин да не се изпразва от съдържание и другият... В днешното комерсиализирано и брутално общество човек има нужда точно от такива противници - спортсмени, които не те ритат, когато си се намерил на земята, а те изчакват да се изправиш, за да си равностоен в двубоя!!! :geek:
Лъв и ти си хванал чувствата и мислите, които ме "напъват" от едно известно време относно любимият ми "Левски"!... Както Христос е изгонил търговците от храма, така и ние трябва да изхвърлим търгаша, който е присвоил нашият храм - "Левски"!!! От сума време в тоя форум съм си дал мнението за Батков и сума ти време се намираха някакви криворазбрали неосъзнали се левскари, които го защитаваха /а мене ме изкарваха едва ли не провокатор/!... Сега виждам, че някои от тях също почнаха да влизат в час, ама кво от това?!... Тоя гьон сурат май само дървото ще го оправи!!! :evil:
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ! :!: :!: :!:

БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ДУМИТЕ!

Cronos
Контакти:

Мнениеот Cronos » 25 сеп 2009 22:32

Абе вие луди ли сте, къде отивате, и изобщо пиете ли си хапчетата, предписани от Чичо Доктор :roll: Доколкото ми е известно, Тодор Батков преди всичко е адвокат, на второ място е президент на ПФК Левски.И в двата случая обаче става дума за бизнес, фенщината е недопустима.Какво толкова страшно има, ако господата от "Титан" са наели адвокат Батков да им защитава интересите в някое дело, нали за това е адвокат, от това си изкарва парите в края на краищата (или поне би трябвало да е така)...то по вашата логика излиза, че едва ли не Батков може да бъде нает като адвокат само от фенове на Левски :lol: :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот soilwork » 25 сеп 2009 22:33

Днес футболните запалянковци на ПФК Левски заявяват, че са сами срещу всички и в същото време казват, че са и отбор на народа! Едно огромно противоречие, което и самите те не могат да обqяснят!! Тази публика се гордее с обявяването им за "отбор на народа" от страна на чуждата преса (за да подразнят тогавашната власт),но отричат другото дадено им име от същата тази чуждестранна преса "евроидиоти".
Тези същите привърженици излизат с плакат на Сан Сиро: "Шумен мрази ЦСКА", а в същото време се възмущават, че българи били подкрепяли Ливърпул на националния празник на България в деня, в който ПФК Левски играели срещу тях!! Този празник да не би да е на ПФК Левски? Крайно време е сините привържаници да осъзнаят, че 3-ти март не е техен празник, а национален, който няма нищо общо с футбола, както е крайно време да разберат, че България не е ПФК Левски.
Време е най-накрая всички да се научат как се изписва правилно името на отбора, а именно ПФК Левски, а не Левски, защото освен да се възползват от името на Апостола на свободата друго не свързва ПФК Левски с личността Васил Левски. :evil:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 сеп 2009 22:35

.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 23:11, променено общо 1 път.
Изображение

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 25 сеп 2009 22:36

На феновете на "Левски" няма нужда да е адвокат,но на "Титан"-МОЖЕ :) :) :)

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 25 сеп 2009 22:37

НЕ,НЕ.НЕ,това просто не е сериозно :lol: Модераторчета направо счупихте глупомера :lol: САМО ЛЕВСКИ :!: Давайте-търкайте :lol:

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 25 сеп 2009 22:38

Нека трият,може да им се карат...........................

Върни се в “Архив”