TheBetfather написа:Грандиозен скандал ако е вярно.. горко му на Батков
Къде е скандала?
Ако има доза истини в питането на mike28 то може да им е адвокат от времето преди Титан да имат нещо общо с ЦСКА.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TheBetfather написа:Грандиозен скандал ако е вярно.. горко му на Батков
Deliba6 написа:ivo1964 написа:Знам, че ви боли, но това е родната БГ-действителност. Ние бяхме вече на този филм. Дано не го гледаме пак. Знам, че Левски има страхотна публика - изключвам "говедата". Както и ние - без "прасетата". Затова съм убеден, че ще се справите с проблема. Пожелавам ви го и знам, че ще е така! Защото (това го говоря вече не си спомням от кога...) без единия отбор - няма и другия. Ако единият започне да пропада, другият изобщо не се замисля да го последва. Когата чергата на комшията гори, не се радвай, защото може да ти пламне къщата - май нещо такова беше. И да не забравяме най-важното: Батков и Лупи ги има, защото има Левски и ЦСКА. А тези отбори ги има, защото имат мнооооого фенове. Следователно, без нас нито Батков, нито Лупи биха могли да си разиграват коня. Но след като много от феновете се отъждествяват с агитките на Дучета и Гугутки, то и алчните собственици ще се е*бават с нас. Апропо: Лупи го споменавам все още, защото ни е оставил едно такова голяааамо ... и мирзливо. Ако Батков си тръгне, и при вас ще е така. Дано да е в по-малки размери, защото иска ми се вече да гледам футбол, а не да чета данъчни отчети и ревизионни актове.
Благодаря, ivo1964!!! Много силни и точни думи! "Левски" и ЦСКА действително са като скачени съдове в българският футбол - когато се изпразва от съдържание единият клуб, няма начин да не се изпразва от съдържание и другият... В днешното комерсиализирано и брутално общество човек има нужда точно от такива противници - спортсмени, които не те ритат, когато си се намерил на земята, а те изчакват да се изправиш, за да си равностоен в двубоя!!!![]()
Лъв и ти си хванал чувствата и мислите, които ме "напъват" от едно известно време относно любимият ми "Левски"!... Както Христос е изгонил търговците от храма, така и ние трябва да изхвърлим търгаша, който е присвоил нашият храм - "Левски"!!! От сума време в тоя форум съм си дал мнението за Батков и сума ти време се намираха някакви криворазбрали неосъзнали се левскари, които го защитаваха /а мене ме изкарваха едва ли не провокатор/!... Сега виждам, че някои от тях също почнаха да влизат в час, ама кво от това?!... Тоя гьон сурат май само дървото ще го оправи!!!
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта