metodito написа:И аз очаквам Баткоff да направи поредната мизерия и да остави Ратко до Нова година. С показаните резултати, на пролет Ратко сам ще се махне само да не е през май, че пак ще има Дебрецен. Едно не мога да разбера - защо се таковат с Гонзо? Не знам дали му стига пипето да е администратор. На неговия пост трябва или да си писарушка като Баждеков или да имаш супер гъвкав гръбнак като Наско и ако се наложи да правиш мръсно (за съжаление Наско правеше такива неща, които в повечето случаи имаха благотворно влияние върху отбора и клуба). А според мен, той не може нито едното, нито другото. Използват го като... да не казвам какво. Скачай от бутонките, идвай в офиса! Махай костюма, идвай да вкарваш! Още началото му на Герена беше трудно. След това Наско го праща ту в Анадола, ту по хърватските чукари, само и само да не е в Левски. Мъри го гони понеже дървената му тиква не можа да зацепи как аджеба да направи схемата с Домо и Гонзо. Беше прочел в някакъв учебник за 4-3-3 с 1 таран и две крила и това е. А ако Вили не беше подходил тарикатски, за да се хареса на публиката и да върне Гонзо (съмнявам се, че го направи по обективни причини). И Гонзо търпи и мълчи. Гонзо - президент на "Левски". Това искам да видя един ден, но знам, че на такива хора живота не им дава подобни шансове. Футболът е жесток към черноработниците. Жалко за Гонзо.
Имам лошото чувство, че ако Радко остане до пролетта може и Дебрецен да няма!:(
Колкото до Гонзо - мисля си, че трябва да се остави да работи!