Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Левски-Черноморец
Бе да ги вкарва пък нека не е във форма.... 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Бе да ги вкарва пък нека не е във форма....
Не си прав,защото ако тук му върза, в други мачове няма да е така и ще губим точки

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Съдията?Дай дузпа бе човек!Не се стеснявай!Двоен удар! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
- bigbonusprize
- Контакти:
UltraBlue написа:bigbonusprize написа:Бе да ги вкарва пък нека не е във форма....
Не си прав,защото ако тук му върза, в други мачове няма да е така и ще губим точкиАз нямам нищо против Йовов,но да играе ако е във форма, а не заради името си и това което е бил преди време
Да. Съгласен съм. Но ако цял мач не играе и накрая измъква отбора с важни голове, няма да му се сърдя...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Е каква е тая смяна сега
Ако Дарко не е контузен не виждам защо го вади
Иначе дано Жоро Христов пак вкара и да му тръгне играта вече и на него 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
bigbonusprize написа:UltraBlue написа:bigbonusprize написа:Бе да ги вкарва пък нека не е във форма....
Не си прав,защото ако тук му върза, в други мачове няма да е така и ще губим точкиАз нямам нищо против Йовов,но да играе ако е във форма, а не заради името си и това което е бил преди време
Да. Съгласен съм. Но ако цял мач не играе и накрая измъква отбора с важни голове, няма да му се сърдя...
И аз, но не искам да ми къса нервите цял мач преди това

nn72 написа:Съдията?Дай дузпа бе човек!Не се стеснявай!Двоен удар!
Как да даде,след като после ще настане квичене до небесата как Левски го бутат съдиите

[offtopic]
От къде го разбра това ?
[/offtopic]
ros написа:Срутела се е сгрдата на НАДФИС.Има затрупани хора
От къде го разбра това ?