Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bernaleo
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Bernaleo » 10 май 2019 23:37

1914.1902 написа:
Шампионска лига - сезон 2018/2019
Мнениеот Bernaleo » 08 мар 2019 00:55

Финалът е ясен - Барса - Байерн.

Дам,това ми бяха предпочитания по онова време в предвид формата на двата отбора ... :lol:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 11 май 2019 00:00

Така, дойде време и аз да се включа след поредния незаслужен бан баш, по време на реванша на Анфийлд. Същото мисля че се случи и около първия мач. Имам много неща да кажа, бях си ги подготвил оня ден и мислех да ги сложа на уърда след което просто да го копи пейстна тук, но щеше да стане цял ферман, а и тогава емоциите бяха доста силни.
Сега по същество да обобщим. Въпреки на пръв поглед великия обрат, той се дължеше много повече на безхаберната игра на Барса, десетките груби индивидуални грешки по време на мача на ниво В група (само Алба имаше поне 5-6 такива), а не толкова на играта на Ливърпул. Да, те се раздадоха на 200% тичаха и пресираха като изоглавени 90 минути както беше и първия мач, но ако Барса беше провела разумно мача, тия средняци нямаше да се докопат дори и до минимална победа. Относно положенията за гол, може сами да видите че Барса имаше повече чисти такива, отколкото Ливърпул в първия мач. Така че ако измерим шанса в тези 180 минути, то втория мач наклони везните в полза на докерите. Само между 20-45 минута можете да видите 3 чисти положения за гол за Барса, които професионален футболист не бива да пропуска. Имаше ситуации 3-4ма играчи на Барса срещу 1 защитник на Ливърпул и Алисон, след което последва някакво лигавене и даже до удар не се стигаше. Не искам да влизам в сферата на конспирацията стил Сашо Диков, но ми изглеждаше доста странно Алба излязъл сам 1 на 1 срещу Алисон, който дори не излезе напред да скъси ъгъла, 7 метра врата, топката на удобния му ляв крак и вместо да скъса мрежата (подобни голове е вкарвал дузина и за Барса и за Испания - справка погледнете финала на Евро 2012 и гола му срещу Италия в оня епичен мач 4-0), положението беше идентично...а той взе че върна назад топката, след което и Меси се излигави и вместо да стреля се опита да лъже единствения останал защитник. Относно треньорите - Клоп със или без този обрат, това не го прави повече или по-малко треньор, не спечели ли трофей след време никой няма да помни колко точки е спечелил във ВЛ или дали е достигнал финал в ШЛ. То именно там си личи, кой от какво тесто е замесен - на финалната стъпка към трофея. Погледнете Гуардиола и Моуриньо без значение дали ги харесвате или не - успеваемостта им на финали е 95%+. Клопо освен това с тия хитлеристки изблици на скамейката за мен си плаче за сериозно наказание - помните 2013г. с Дортмунд как се надвеси над 4тия рефер и извади типичния си нацистки фейс и озъбване като питбул...ако нямаше камери сигурно щеше да го пребие. :lol:
Относно Валверде - Еми когато 2 години подред отпадаш по такъв начин и не можеш да мотивираш разглезените си звезди, пътят е само един - оставка. Имах му доверие, доведе до голяма стабилност в Испания, всяка година е шампион с голяма преднина пред втория, печели и Купата, но в Европа се иска нещо повече...това което вероятно му липсва. Не бих казал че е със средняшки манталитет, както някои го охулват - средняците не стават шампиони, колкото и добър отбор да им дадеш, но явно му липсва тази доза твърдост като на диктатор, която е нужна в напечените мачове от ШЛ. Иначе в крайна сметка не знам защо се правят такива драми, това е просто една игра, дори и най-великата...никой няма да умре дори и да загуби или да не спечели трофей, както се случва редовно на Клопо нулебълиста (досега трябваше да е умрял 100 пъти иначе). Футболът не е гладиаторски двубой в римски амфитеатър отпреди 2000+ години, когато публиката си плаща да гледа представление и има издадена заповед от императора гладиаторите да се бият до смърт, докато някой умре. Живеем в 21 век все пак... :lol:
И последно относно Коутиньо, както вече написах и в други теми, това момче е безхарактерно мекотело. Суарес може да е всякакъв изрод, гадняр, провокатор...но той и в двата мача се бореше до последно, докато Коутиньо бързо свива перките, губи всяко едно единоборство, което е 50/50...така просто няма как да стане. Както казах вече бих го върнал на Ливърпул и с доплащане бих взел Салах, ако бях президент на Барса - той би паснал като дялан камък за стила в Испания.
И вече наистина последно - За мен тоя ненормалник Клопо е за затвора ! Не знам какъв мотиватор е, но той сякаш бе казал на играчите си че ако не обърнат Барса, ще изнасили подред сестрите и жените на играчите. Докарва нещата до фанатизъм, а това е просто една игра ! Изкарва сезона с 13-14 играчи, прави някакви зверски тренировки с неимоверно физическо натоварване - затова докерите изглеждаха като назобени в мачовете срещу Барса и сякаш тичаха двойно повече от нормалното, дори и за един интензивен мач. Няма да се учудя, ако срещу вълците не могат да ходят, а за финала им окапят половината титуляри заради това прекомерно натоварване. Помнете ми думата, не го пожелавам разбира се, но някой играч под негово ръководство ще УМРЕ на терена от това натоварване, справка Шейх Тиоте и много други, просто сърцето им няма да издържи, ние сме хора все пак, а не роботи за каквито ни мисли Клопо нациста... И вече за финал - относно липсите на играчи за реванша, реално им липсваше само Салах. Този Фирмино какъв е ?!? Абсолютен средняк, той дори не притежава нито едно от типичните за всеки бразилски нападател качества. Дори бих казал че Ориги е по-добър от него, но честите контузии му пречат. Сложете Фирмино до който и да е от централните нападатели на Бразилия сега и в близкото минало, просто ще изглежда смехотворно...Така че единствената сериозна липса беше Салах. Толкова по темата.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 май 2019 00:20

Фирмино е ключът в играта на тия "средняци". Класата в него си личеше още в Хофенхайм. Ако има някаква слабост в играта му, то е постоянството. Ако играе на върха на възможностите си е ТОП КЛАСА! Винаги съм се чудил, защо има хора, които не успяват да видят колко силен играч е "Боби"?!?
Като фен на играта, който презира Ливърпул от както разпознавам цветовете :lol: хранилката по Пул е искрено забавна и тотално погрешна.

ПП Сега е Рамазана. Предстои европейското на Африка, а Пулци имат солидна бройка на важни играчи там. Египет са домакини....Не знам дали ще могат да се вдигнат за идния сезон, ако във ВЛ и ШЛ гризнат дървото (ДАЙ БОЖЕ!)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 май 2019 01:14

SilentKiller написа:не го пожелавам разбира се, но някой играч под негово ръководство ще УМРЕ на терена от това натоварване, справка Шейх Тиоте и много други, просто сърцето им няма да издържи, ние сме хора все пак, а не роботи за каквито ни мисли Клопо нациста..

Ти може да си просто човек, Тиоте може да е човек, но Клоп не е просто човек. Той е Ариец, свръхчовек! :lol: Ubermenschliche! :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 май 2019 01:50

Sardukar написа:Фирмино е ключът в играта на тия "средняци". Класата в него си личеше още в Хофенхайм. Ако има някаква слабост в играта му, то е постоянството. Ако играе на върха на възможностите си е ТОП КЛАСА! Винаги съм се чудил, защо има хора, които не успяват да видят колко силен играч е "Боби"?!?
Като фен на играта, който презира Ливърпул от както разпознавам цветовете :lol: хранилката по Пул е искрено забавна и тотално погрешна.

ПП Сега е Рамазана. Предстои европейското на Африка, а Пулци имат солидна бройка на важни играчи там. Египет са домакини....Не знам дали ще могат да се вдигнат за идния сезон, ако във ВЛ и ШЛ гризнат дървото (ДАЙ БОЖЕ!)

е не не, стига пък ти......няма да преживея ШИБАНИТЕ Тотнъм да вдигнат ШЛ, честно :? :?

въпреки че най-вероятно така ще стане, явно тоя сезон съдбата е с тях, както беше с вас през 2012-та, предполагам помниш :mrgreen:

П.П. Клоп обаче ако загуби и тоя финал базиците към нас след фиаското оня ден ще са нищо с това, което ще се излее към докерите :lol: :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 11 май 2019 04:01

Че какво против имаш пилетата/картофите да вдигнат ШЛ за първи път ? Опердашихме ги с 4-2 в групите, което само ще докаже че отпадането от мизерните докери е плод на някакъв бойкот срещу треньора/президента - в първия мач с 20% напрягане ги обухахме с 3-0 тия утайки, във втория мач едва ли играхме и на 5% и след куп индивидуални грешки (умишени или не е друга тема) беше закономерно да отпаднем, но както и да е - явно всички искат завръщането на Жоан Лапорта, няма друг вариант. А и ще останат с 5 КЕШ, колкото имаме и ние, така че е нормално да подкрепим Тотнъм в тоя случай, иначе миналата година естествено бях за докерите срещу Реал.

А тези докерски безтитленици нещастници да си припомнят сезон 2001/2002 в ШЛ, когато ги ошамарихме като малки деца на Анфийлд с 3-1 - тогава те бяха с Оуен, младия Джерард и други звезди, докато ние бяхме в криза с един Ривалдо и едвам докопвахме 4то място в Ла Лига за зона ШЛ, но въпреки това се стегнахме за тоя мач и им показахме откъде изгрява слънцето на тия боклуци ! 8-) :mrgreen:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 май 2019 04:07

SilentKiller написа:Че какво против имаш пилетата/картофите да вдигнат ШЛ за първи път ? Опердашихме ги с 4-2 в групите, което само ще докаже че отпадането от мизерните докери е плод на някакъв бойкот срещу треньора/президента - в първия мач с 20% напрягане ги обухахме с 3-0 тия утайки, във втория мач едва ли играхме и на 5% и след куп индивидуални грешки (умишени или не е друга тема) беше закономерно да отпаднем, но както и да е - явно всички искат завръщането на Жоан Лапорта, няма друг вариант. А и ще останат с 5 КЕШ, колкото имаме и ние, така че е нормално да подкрепим Тотнъм в тоя случай, иначе миналата година естествено бях за докерите срещу Реал.

А тези докерски безтитленици нещастници да си припомнят сезон 2001/2002 в ШЛ, когато ги ошамарихме като малки деца на Анфийлд с 3-1 - тогава те бяха с Оуен, младия Джерард и други звезди, докато ние бяхме в криза с един Ривалдо и едвам докопвахме 4то място в Ла Лига за зона ШЛ, но въпреки това се стегнахме за тоя мач и им показахме откъде изгрява слънцето на тия боклуци ! 8-) :mrgreen:

като гледам колко омраза си насъбрал срещу тях май ще получиш душевен оргазъм още в неделя като си получат пореднат калъфка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

П.П. Според мен Алба просто беше надрусан за да изиграе такъв мач, наистина го мисля. Той беше ПОЛУАДЕКВАТЕН
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 11 май 2019 09:04

SilentKiller написа:в първия мач с 20% напрягане ги обухахме с 3-0 тия утайки, във втория мач едва ли играхме и на 5% и след куп индивидуални грешки (умишени или не е друга тема) беше закономерно да отпаднем

Хахахахха каква жалка картинка си не е истина. Те ви спукаха и в двата мача ама били играли вика 20%, а в реванша с 5% :lol: :lol: Така си захапал тези проценти като оправдания за слабата ви игра, че сам не се усещаш колко смешен и жалък изглеждаш отстрани. Хората тук с право казаха, че като се върнеш след бана ще говориш за процентите за да се оправдаваш. :lol: На всичкото отгоре дори правиш намеци, че сте паднали нарочно което удря дъното направо. :lol: Нека всички видят какви жалки фенчета сте вие и как търсите жалки оправдания за слабата ви игра. Ох нямам търпение да ви видя няколко сезона без купа пък да видим колко верни фенове ще сте. :lol: Ей заради такива коментари ще ви мразят и ще ви се подиграват понеже не спряхте да говорите още преди първият мач как ще ги смажете и вече дори търсихте цените за билетите за финала. Ами като играчите ви са куци коне и не се справят без Меси ще ви бият и с най жалките и нелепи голове и гола за 4:0 ви описва най ясно какви смешници сте да ви прекарат така както и в школите при децата не го правят. :oops: :twisted:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 май 2019 09:27

за индивид, който изтъква фактите - футболът е просто игра; живота продължава и т.н. :mrgreen: Аз лично усещам прекалено много омраза. Лошо е, че са те били на 1/2 финал в ШЛ след обрат от 3-0, но по-срамно е, че си търсиш евтини оправдания и спомни от историята, с които да се утешаваш :mrgreen:
Феновете на Барса си живеят в техен свят, в който те губят само, щото играят на 20% или по-малко от възможностите си или Валверде е виновен и без него ще разцепят мрака. Меси се е надъхал и няма как да не спечелят ШЛ, щото той се пази за там от Февруари/Март. Въобще не играят цял сезон прибрани във важните мачове и да чакат на контра :lol:
От няколко години ви пребиват в ШЛ като гости. Дори да вземете резултат, чисто игрово ви доминират драматично. Преди Рома и Ливърпул имаше ПСЖ и ЮВЕ! Отпаданията Ви от Атлетико Мадрид (най-вече първото) бяха категорични.
При аванс от 3-0 и без Салах, Фирмино+ Кейта и после Робъртсън да ви сгънат е смешно. Да, основно вие си бъркахте за головете им, но вие грешите, защото ви принуждават. Проявихте се като жалки бездушници, които могат да подават назад и към Меската. Сега, ако разкарате прекалено много хора ще почакате за 1/2 финал в ШЛ, а не е като да не изсипахте многото пари точно, за да сте там всяка година. Да видим дали сте си научили урока, че като купите половината отбор на Аякс няма да си решите проблемите.
Много поздрави на Коутиньо! Един от най-прехвалените, евър! Мега кеф ми е, че поредния разцъквал за докерите, който го изкарваха божество прави трансфер и бива разкриван като пълен плужек (какъвто той си е). Да си бие удари отдалеч, друго няма!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 май 2019 09:50

Килъра се завърна в пълния си блясък. 8-) Да видим колко ще издържи този път, че нещо пак много се пени и обижда на ляво и на дясно. Мен щеше да ме е срам да говоря, ако отборът ми беше прегазен по такъв начин, тоя тръгнал да се оправдава и нарежда. :lol: Не е истина каква борба за Топ 4 ви чака с Хетафе и Валенсия след 2-3 години. Меси може и да не изкара кариерата си при вас, кво да прави при тия бездушни инвалиди? :roll: Пък и той какъвто е лидер и картинката съвсем втасва... Ако няма ден, както беше във вторник, си е безобидна карфица. 20% на Кампа, 5% на Анфийлд, нарочно сте били паднали едва ли не. :lol: Ало, тва да не ти е А Група ве. По-леко с епитетите, че аз ако бях един модератор, на секундата те банвах по IP. След като те банват за няколко дни с цел да се чукнеш в главата и да се научиш да не се отнасяш като див селянин с другите и отборите им, само перманентният бан ще те оправи. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”