Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот DrAvalanche » 25 сеп 2009 13:30

kolokolo написа:В темичката става дума за една карикатура наречена Тодор Батков ,по-известен като бай Ганьо , използва святото име на Апостола като лична изтривалка . Това ни връща на главната тема че има стойности които са национални и не трябва да се крадат . Когато подуянци започнат да виждат по-далече от собственият си нос , ще разберат че Левски и Ботев просто трябва да бъдат оставени на пиедестала на историята , където им е мястото. :idea:

Тогава защо не скандирате к.р за Батков, а не к.р за Левски? И какво общо имате с Българската армия?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 13:34

първо: защо реши, че съм привърженик на чеврените
второ: изписването на отбора без поне кавички е до толкова често срещано явление, че не си спомням кога за последно съм го видял в кавички. дори и в сайта с топката името на отбора се пише без кавички
трето: нямам против отбора да носи името на национален герой- просто трябва ЯВНО да се разграничават

постовете ми не са заяждане. просто ми писна да чета как Левски бил излъган, преметнат, бит, унижен и какво ли още не, му да се вменяват качества като слаб характер, липса на морал, безотговорност, алчност... (справка- 90 % от статиите и постовете за клуба през последната седмица)

Отговор на "първо": не знам.
Отговор на "второ" : Мен също ме дразнят изключително много статии със заглавия като например "Жалък Левски". Подобни пасвили са престъпление, според мен.
Отговор на трето: Извинявам се обърках те с онези, които оспорват правото на отбора да носи името на Апостола.
Четвърто: Афектиран съм и се заяждам и обиждам хората за което искам да се извиня на теб, на milen.hristov и на kolokolo. Докато не ми мине мисля да не "говоря."
Последна промяна от metodito на 25 сеп 2009 13:35, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 13:34

DrAvalanche - Изобщо не съм съгласен да им поставяш този въпрос. Сега ще блокират и нема да има с кой да се гаврим из форума.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 25 сеп 2009 13:37

metodito написа: Гледай си работата и не мисли за Левски. Той не би искал да го правиш!

Ако имаш да казваш нещо по същество ,давай . Няма да падам до нивото на вродената ти простащина . Феновете на Лефски нямат право на се бъркат относно името на ЦСКА, защото не ги засяга . Светинята Левски обаче е на всички Българи и те имат право да са недоволни ако се дъвче под мазните мустаци на Борат . Това че си позволяваш да говориш от негово име го отдавам на чиста и проста милиционерска наглост. :?
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски

Мнениеот DrAvalanche » 25 сеп 2009 13:41

kolokolo написа:Хичо има последен шанс да си спаси кариерата като отиде в отбор който играе футбол . Иначе ще свърши като евроидиот .
Да видим дали ще му стигне ума да го направи. :!:

Условието "да си спаси кариерата като отиде в отбор който играе футбол", автоматически изважда паначаревци от списъка.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 13:41

kolokolo написа:
metodito написа: Гледай си работата и не мисли за Левски. Той не би искал да го правиш!

Ако имаш да казваш нещо по същество ,давай . Няма да падам до нивото на вродената ти простащина . Феновете на Лефски нямат право на се бъркат относно името на ЦСКА, защото не ги засяга . Светинята Левски обаче е на всички Българи и те имат право да са недоволни ако се дъвче под мазните мустаци на Борат . Това че си позволяваш да говориш от негово име го отдавам на чиста и проста милиционерска наглост. :?

Бахти наглоста :shock:
1. Виждал ли си някога плакат на Васил Иванов, преаранжиран с екип на отбора Левски, както гнусотията при вас?
2. Виждал ли си някога син фен да говори, че Васил Иванов ако беше жив, щеше да бъде фен на отбора с неговото име?
3. Армията неква частна собственост ли стана, та точно ти ще ми казваш, че не ме интересува кой мазен индиец, или орк ше се кичи с нейното име? При това с частица за собственост и принадлежност в името, а не както при нас като знак на уважение?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 25 сеп 2009 13:42

DrAvalanche написа:
Тогава защо не скандирате к.р за Батков, а не к.р за Левски? И какво общо имате с Българската армия?

Ха ха , ние скандираме к... за Лефски , за същото става въпрос . Исторически имаме много общо с Българската армия , в момента само емоционално .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 13:43

kolokolo написа:

Погледни един пост по-нагоре. Това последното (да не мислиш за Левски) го казах неподготвен. За другото, просто си оставам несъгласен с теб. С други думи трябваше да се изразя. Налагам си бан до вторник :mrgreen: . Чао.

radko piratko
Контакти:

Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски

Мнениеот radko piratko » 25 сеп 2009 13:47

Както я е закъсал Батков нищо чудно да го видим облечен в червено и тогава съм сигурен, че играта ще му потръгне. Любо ще му намери мястото, момчето ще се успокои и тогава ще изпита наслада от играта, не като при вас да се бий като вода у бряг и накрая нищо. Пожелавам му да дойде за да му олекне за цял живот

tprodanov
Контакти:

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 13:48

alexpk написа:Значи да търпим ТБ да съсипва ЛЕВСКИ.

:) Не. Просто нека разума е над емоцията. Иначе и двете имат една и съща цел, но разума може да я постигне, емоцията - не.

Върни се в “Архив”