Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daffy
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот daffy » 25 сеп 2009 12:46

tprodanov написа:За това няма вина нито гугъла, нито отбора Левски. А отбора е кръстен на него, това му е името. Юридическата му форма не е от такова значение, за да бъде нужна при изписването.

все пак не са едно и също... или бъркам?! принципно съм съгласен да се изпуска добавката "АД", но задължително при уточнението "ПФК"

за гугъл - наистина не е виновна търсачката. просто е олицетворение на най- лошото, съпътстващо футбола- подмяна на ценности и липса на морал

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот ros » 25 сеп 2009 12:47

tprodanov написа:
ros написа:Едно е среща с удобни фенове, друго е да даваш обяснение на акционерите за цялата тази сага

Пак грешиш. Акционери на практика няма. От 500 000 акции той притежава 350 000 лично и 100 000 чрез дружество. Кви акционери, кви обяснения...

Не мога да разбера на негова страна ли си или на страната на истинските фенове. Вчера да видя вътре журналисти?... Днес е имало. А и пет акционера да са пак имат права
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 12:50

Не виждам кое точно те накара да мислиш, че мога да съм на негова страна. Аз съм си на моя страна. Вчера нямаше журналисти, нарочно. Днес е ОС на АД, не можеш да спреш журналистите. Исках да кажа, че днешното ОС е наистина напълно рутинно, той може да прави каквото си иска, дребните акционери нямат никакъв глас, със 100 акции кви гласове, срещу 450 000 акции?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 12:52

tprodanov написа:Пак грешиш. Акционери на практика няма. От 500 000 акции той притежава 350 000 лично и 100 000 чрез дружество. Кви акционери, кви обяснения...

Хранов направи изказването на седмицата тази сутрин: как в Байерн никой акционер не държи повече от 3%, а как е в България. Да сравняваш България и Германия по прозрачност на бизнеса е супер смешно. Още доста христолооглувци и баткооглувци ще имаме докато стигнем Германия. Как преди 15 години те не го решили. Ми да не би аз да съм бил там като се е решавало това. Де'я загубеняцяците. Иначе си цицка като има парички. Послушковец!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски

Мнениеот kolokolo » 25 сеп 2009 12:53

Хичо има последен шанс да си спаси кариерата като отиде в отбор който играе футбол . Иначе ще свърши като евроидиот .
Да видим дали ще му стигне ума да го направи. :!:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 25 сеп 2009 12:54

Гледах пресконференцията.Само баламосване и прах в очите.Баткоff се скри като мишок. Изпрати някакъв пълномощник който е никой.Време е истинските фенове,а не платените и удобните да се вдигнем.
Баткоff вън

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Прогноза - излизане от "казана"

Мнениеот sedem_!_dva » 25 сеп 2009 12:54

Стига ни учихте какво да правим... до цесекарите се отнася. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Черноморец и Славия по-скъпи от Левски

Мнениеот unist_gp » 25 сеп 2009 12:57

Не разбирам на ударени ли се правите.....?
Един от последните посторени стадиони, известни на всички е -Емирейтс- в Лондон. ФК Арсенал намери инвеститор, който плати близо 150 милиона паунда и построи този стадион, който е предоставен за ползване на Арсенал. В Русе, в София и в други градове, както бяха примерите по-горе, стадионите са строени от общините, по бай-тошово-време и се използваха за всичко, от мачове, до събори и битаци. Дори и спортните клубове не плащаха наем, ни ток,ни вода. смешно е да с етвърди,че ст. Славия е на Славия или че Левски,ЦСКА и който да е отбор има нещо с базата, която използва. Изключение е единствено ст.Лазур, защото беше построен преди 15 години, т.е. във времена на пазарна икономика (макар и от апаратчик на комунизма).Този стадион беше построен с общински пари, но после беше изцяло продаден за 6 милиона долара на частник,както хората продвата къщите си. В община Бургас не влезе нито стотинка, тъй като свинята Порточанов взе всичко все едно му е бащиния. 15 години по-късно община Бургас продаде и лъвския пай на общинския стадион -9 Септември-, където в момента се строи новата база на Черноморец.
Какво е било през годините преди 1944 никой не може да каже, пък и никой не го интересува, защото отборите са били след това десетки години на издръжка към общинските структури на партията и са си живяли по мед им масло.При една пазарна икономика можеше днес да ги няма и Левски и ЦСКА и Славия и Локото и т.н. Вие виждате за последните 10 години в какви каши се забъркаха всички, а сега и последния удар с черните каси.... Тъй че сегашните отбори съществуват благодарение на комунистическото минало на България,а не въпреки него :mrgreen: В този ред на мисли и ст.Раковски не принадлежи на Левски,само на БайГаня му се иска да лапа още от Левски,ама нанайци.... :mrgreen:

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 25 сеп 2009 13:00

Смях!
Пич, наясно ли си как работи Google? Нормално е търсачката да изкарва в началото името на (П)ФК "Левски", защото първо препраща към най- често срещаните и употребявани варианти. Колко пъти годишно в пресата се пише за Васил Иванов Кунчев? Може би два- покрай 18 юли и 19 февруари. Не се изказвай неподготвен, моля те!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 13:02

daffy написа:Васил Иванов Кунчев- Левски наистина е нацинолна гордост!

най- малкото е проява на лош вкус да не се изговаря или изписва цялото име ПФК "Левски" АД, когато става въпрос за футболния отбор. в противен случай човек, незапознат с българската история, може да остане с впечатлението, че Васил Иванов Кунчев- Левски не е национален герой, а продавач на женския пазар, който се чуди как да отнесе по- малко бой и псувни.

много е неприятно да напишеш в Google "Левски" и на първо място да ти излиза сайт с футболна топка... замислете се...

Оле човек, айде не разпрявай простотии. Най-малкото привърженик на червените може да говори за българска история. Ти чуваш ли се?! Когато пиша името на любимия си отбор го слагам в кавички и това не е подробност, а задължение. Ако си видял някой да не го прави, то той най-вероятно е неграмотник. Разбери, че ние не приличаме на франци, германци, ингилизи. Българите са нещо съвсем различно по манталитет, душевност, народопсихология, култура. Има някои неща при нас, които нито един историк не може да им намери логическо обяснение. Освен нас така са унгарците и баските. Нямаме аналог. Такаче не си пъни мозъка с въпроси на които доста начетени хора не са успели да дадат отговор.

Върни се в “Архив”