miro_rz написа:Впрочем си гледам ШЛ без напрежение и очаквания. Чак не е толкова зле.
Класирането за ШЛ си е във ваши ръце.Артета е подновил договора.Няма от какво да се оплакваш.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Впрочем си гледам ШЛ без напрежение и очаквания. Чак не е толкова зле.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
insaneboy1 написа:За съжаление по същия начин ще бъдат треснати и на финала в Европа и ще се чудят от де им е дошло. И КОПчето ще ръси оправдания как са ги надиграли ама са изпускали много, в което съм убеден. Салахчо е призрак от месеци, най-много Мане да им забоде някой гол, но при 3-1 няма да има особено значение.
И понеже беше казал, че от онзи финал били друг отбор с нови попълнения и не знам си какво - същия тоя друг отбор с новия вратар и попълнения не можа да им вкара един гол на анфийлд миналата година.
В крайна сметка мисля, че все пак Ливърпул са фаворит за ФА и имат 60/40 шанс да я вземат и да се задоволят с това и загубения финал в ШЛ.
ivan56 написа:KOPScousers написа:Честита титла на чаршафите и шнур за папагалите от Тотнъм.
Картофите направиха най-силните си мачове срещу вас и нас и взеха точки, пък на вас титлата :D
Няма ли да ви заболи корема и ушатата и първенството да вземете, нека има и нещо за нас, че каталунският загубеняк иначе трябва да го обесят публично на катедралата в Манчестър.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
slash1912 написа:miro_rz написа:Впрочем си гледам ШЛ без напрежение и очаквания. Чак не е толкова зле.
Класирането за ШЛ си е във ваши ръце.Артета е подновил договора.Няма от какво да се оплакваш.
miro_rz написа:slash1912 написа:miro_rz написа:Впрочем си гледам ШЛ без напрежение и очаквания. Чак не е толкова зле.
Ем това си е тавана на Артета!
Мен не ме топли това, че сме всеки сезон 25/30 точки зад отборите борещи се за титлата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта