Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Цецекарчето е най-добре. Ще е с шал на едните и фланелка на другите. Той има любими играчи, топки, врати, мрежи, треньори, отбори, стадиони, тревни покрития от всяка точка на света.
rhaegar написа:Баси, мое ли да не сте толкова butthurt когато някой дори нещо малко намекне в негативен план за Ливърпул? Нема толкова ревлива фен база, честно.
Кой точно реве? Цитирай, ама с факти....защото спор/дебат няма нищо общо с реване.

Ponko написа:Цецекарчето е най-добре. Ще е с шал на едните и фланелка на другите. Той има любими играчи, топки, врати, мрежи, треньори, отбори, стадиони, тревни покрития от всяка точка на света.
Не, няма. За да спиш спокойно ще те уверя, че на финала ще викам и стискам палци само и единствено за Реал Мадрид. На Ливърпул пожелавам вътрешен требъл - титла, купа и купа на лигата. Шампионската лига е за Мадрид.

Челсарите трябва да сте най-доволни от Реал. 10 млн. бонус за Азар. За ШЛ може друг бонус да хванете :д
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Челсарите трябва да сте най-доволни от Реал. 10 млн. бонус за Азар. За ШЛ може друг бонус да хванете :д
И за Тибо. Ако я вземат, към 30м май ще приберем от двамата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

KOPScousers написа:CSKA69 написа:Може би съм най-големия критик на Моуриньо в този форум, но и аз смятам, че Жозе заслужава да спечели и този турнир.. Какъв финал на сезона само - двама от отписаните треньори са на път да спечелят европейските отличия, докато двамата най-хвалени може да останат капо... Футбол, блъди хел хахаха
Предполагам, че двата отписани треньора са Анчелоти и Жозе, а най-хвалените Пеп и Клоп? Искам да кажа, че докато Пеп вече няма шанс, то колкото Карло е на път да спечели ШЛ, толкова е и Клоп, така че стига с тези предварително решени изходи, че ми идва в повече.
Пеп освен от CSKA69 и част от барселонците не знам от кой друг е хвален, поне в тоя Форон
А след сряда не ми се вярва да е набрал кой знае колко нови фенове, които да се възхищават на тактическите му умения.
-
THE G.A.M.E
То честно казано предпочитам да си върнем Азар, щото при нас каква разпродажба предстои, не е истина.
Така, редно е тази година по отношение на титлите в ТОП 4 на първенствата да се запази традицията отбор от град с буквата "М" да спечели титлата:
Мюнхен, Мадрид, Милано и Манчестър
По отношение на ЕКТ заповядвам отборите с буквата "Р" да спечелят купите:
Реал, Рейнджърс, Рома
Мюнхен, Мадрид, Милано и Манчестър
По отношение на ЕКТ заповядвам отборите с буквата "Р" да спечелят купите:
Реал, Рейнджърс, Рома
- Udoji90
- Контакти:
Има си хас да смяташ за редно и да заповядаш нещо, което да е в полза на Ливърпул... :D
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
THE G.A.M.E написа:То честно казано предпочитам да си върнем Азар, щото при нас каква разпродажба предстои, не е истина.
Азар няма нищо общо с онзи футболист, който напусна Челси. Той за испанското е леш, в Англия ще умре на третия мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага