Вчерашния мач, като изключим гола и донякъде първото полувреме, е единственият слаб мач на Де Лихт, който съм му гледал тази година. От 17 годишна възраст е титуляр за Холандия и Аякс и е все още на 19, нормално да показва някакви слабости и липса на опит на моменти. Аз бих го взел на момента в Ливърпул, защото има много неща да научи от Ван Дайк и заедно могат да формират изключителна двойка, както за отбора, така и за Холандия. Те за това и всички спецове му препоръчват Ливърпул, но най-вероятно ще избере Барса.
Иначе като махнем Де Лихт и Де Йонг - от Аякс трябва да се атакуват Ван де Беек, Зийех, Нерес, Таляфико и Мазраоуи. Другите или не са първа младост, или не впечатляват чак толкова, колкото тези.
Шампионска лига - сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Вчерашния мач, като изключим гола и донякъде първото полувреме, е единственият слаб мач на Де Лихт, който съм му гледал тази година. От 17 годишна възраст е титуляр за Холандия и Аякс и е все още на 19, нормално да показва някакви слабости и липса на опит на моменти. Аз бих го взел на момента в Ливърпул, защото има много неща да научи от Ван Дайк и заедно могат да формират изключителна двойка, както за отбора, така и за Холандия. Те за това и всички спецове му препоръчват Ливърпул, но най-вероятно ще избере Барса.
Иначе като махнем Де Лихт и Де Йонг - от Аякс трябва да се атакуват Ван де Беек, Зийех, Нерес, Таляфико и Мазраоуи. Другите или не са първа младост, или не впечатляват чак толкова, колкото тези.
И Онана не е лош вратар има страшен рефлекс но при центрирания е малко неориентиран на момента и пасовете не са му особено силна страна.Новата вълна таланти на Аякс вече чакат своят шанс като Карел Ейтинг,Дани де Вит,Райън Гравенберх,Юрген Екеленкамп ,Хасан Банде и Ноа Ланг като се добавят няколко трансфера вече направиха 3 ,че има достатъчно материал с който да се работи
За Аякс е много по-важно да запазят треньора си, отколкото колко точно от титулярите им ще напуснат
Холандците работят по определена система по отношение на собствените кадри и за никого няма да е изненада, ако някои от новите не се окажат даже по-успешни попадения от сегашните
Големият плюс напоследък обаче е и успешната им трансферна политика, ръководена от Овермарс и Ван дер Сар, така че със сигурност парите от Де Йонг, Де Лихт и другите ще бъдат вложени разумно
По отношение на треньора им ми е голямото опасение
Тен Хаг също си има кусури и аз лично бих го обвинил за начина, по който проведе второто полувреме срещу Тотнъм. Но не може да се отрече, че забележителният начин, по който играят тези талантливи момчета на Аякс се дължи най-вече на тактиката и методологията му! Следователно неговото оставане се явява жизненоважно за да може да продължи Аякс да се бори с големите риби... А кандидати за Тен Хаг вече има достатъчно, при това стават все по-сериозни като имена - освен очевидната му връзка с Байерн, доста трудно ще бъде да откаже възможността да е треньор на Меси в Барселона, след като неизбежно изгонят Валверде след седмица-две
Италианските отбори също следят ситуацията, но това ми се струва доста по-далечна перспектива за него..

- JackPackage
- Контакти:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]