Синьо сърце написа:Laetitia написа: Съжалявам, но имам собствена представа какво означава" комунистически". Орешарски ако е комунист, ти си римска императрица!

И като един от гамените, щурмували Парламента преди 16 години прекрасно знам кой какъв е. Тогава обаче имахме някаква идея ( за съжаление-погр****а от тези, които докарахме на власт). А това днес е абсолютна провокация. И ще ти кажа, че Кънчо има три пъти повече интелект от тези, дето ги гледах по кадрите.
Руснаците бяха сто пъти по-тероризирани през истинския комунизъм там, много по-дълго време и пак са сто пъти по-вярващи от нас! И до днес в блатата на Ржев намират останки на руски войници с кръстчета по тях. Не знам дали се сещаш 1942 ако те хване политкомисарят на ротата с кръстче, какво е следвало.
За вярата човек узрява сам, никой не може да му попречи!
Имай си я собствената представа. И по-скоро пък аз съм римска императрица, отколкото Орешарски е
некомунист.
И като говориш в свидетелско време за руския комунизъм, бил ли си негов свидетел?

След 9 септември в България се отприщва цялата безбожност на комунистите и безмерната им жестокост.
Чувал ли си за отец Георги Атанасов? Жалко, че първата асоциация за това име сега е с червения психопат, който се прави на журналист.
Въпросният свещеник е язден от комунистическите сатрапи, дупчен с нож, брадата му е скубана, разпъван е на кръст, отрязани са пръстите му, преди да бъде избавен от смъртта. С неговата съдба са били още мнозина родни свещеници, дамгосани като "фашисти".
Както и да е, отклонихме се от темата, просто ми стана странно как защитаваш наследниците на извергите. Твоя работа.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".