в крайна сметка това животно ДЮШ Ботев кво е?
кво прави, как се издържа, кой го ръководи???
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
-
bene написа:в крайна сметка това животно ДЮШ Ботев кво е?
кво прави, как се издържа, кой го ръководи???
Идържа се от любовта на родители и деца към БПФК.Родителите плащат такса за да тренират децата им при ужасни условия.Същите плащат и анцузи топки и лагерите на децата си.Селяка плаща само заплатите на треньорите и официалните екипи с които играят децата.
Вие с botev champion се познавате нали?Личи си.Аз приятелю съм на 45 години и не пропусках нито мач нито тренировка на Ботев през 80-те години.Не ми се изтъквай.Това че детето ти тренира в Ботев е чудесно,но не означава че трябва да плюете с твоя приятел легендите на Ботев в защита на селския.Защото те са Ботев.Не сегашните.А колкото до твоите премеждия някога...,през 80-те години никой не си загубваше работата,нещо повече - тогава беше задължително да се работи.Едва ли го помниш ти,иначе нямаше да изказваш неподготвен.И сменете тактиката с Христолов.Не му минава номера с плюенето на опонентите му!Не и в тоя форум.Така му кажете с botev champion.Може би ще опита и в медиите.То селските му номера нямат край!032canar1912 написа:veseo, първо те питам на колко години си, че да определяш кой е фен и кой - псевдофен. И второ - ще ти подскажа, че през 80-те години почти нямам пропуснат мач на Ботев, като на два пъти загубих работата си заради любовта към отбора.
Затова ще те посъветвам, да заложиш на трезвите разсъждения вместо на лумпенските си изяви. Това, че мнението ми е различно от твоето НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО СЪМ ВИДЯЛ ДОСТА КАТО ФЕН НА БОТЕВ, не означава, че имаш правото да изпразваш нечистотиите си по клавиатурата. Действително написаното в два от коментарите ме убеди, че и аз не съм АБСОЛЮТНО прав, защото в крайна сметка всичко отива в начисленията на името на собственика. Но това не ме успокоява по темата ИЗГОНВАНЕТО НА ЮНОШИТЕ ОТ СОБСТВЕНАТА ИМ ЛЕГЕНДА.
Затова повтарям последното, казано от мен по-горе:
Последното нещо, което ще направи един истински ботевист, е да посегне на децата. А те в момента са още по-ценни. Защото НАЙ-ЛЕСНО Е ДА ТРЕНИРАШ В БОТЕВ, КОГАТО ПАРИТЕ ВАЛЯТ ОТ НЕБЕСАТА. Истинският ботевист от дете се вижда, КОГАТО ПРЕДПОЧЕТЕ БОТЕВ, ВЪПРЕКИ ТЕЖКИТЕ ВРЕМЕНА ЗА ЛЮНИМИЯ НИ КЛУБ. В този ред на мисли - сегашните ни юноши са едни малки феройчета. А тук се намират хора, които подпалени от собствения си (макар и справедлив)гняв, наричат тези деца - синове на ДХ или нещо подобно...

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- bulgaro
- Контакти:
абе, тук изведнъж много разтревожени татковци на малки канарчета цъфнаха
и я като сте такива болеещи ботевисти, вместо да плачите за картофените пояси, на които уж тренират децата ви, вземе се организирайте и ги спрете от тренировки - да я видим Селската гад как ще я кара без ДЮШ, щото и от такива балами като вас - които за всичко си плащат, си пълни гушата Селския тарикат (дано утре да му ядем житото)!
Бенкса ви е виновен, дейба няма оправия...
и я като сте такива болеещи ботевисти, вместо да плачите за картофените пояси, на които уж тренират децата ви, вземе се организирайте и ги спрете от тренировки - да я видим Селската гад как ще я кара без ДЮШ, щото и от такива балами като вас - които за всичко си плащат, си пълни гушата Селския тарикат (дано утре да му ядем житото)!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
-
bulgaro написа:абе, тук изведнъж много разтревожени татковци на малки канарчета цъфнаха
Я ти отворко,като много знаеш иди и купи клуба от селяка или поне го застреляй.Не учи другите какво да правят,а сам дай пример.
- bulgaro
- Контакти:
botev champion написа:Я ти отворко,като много знаеш иди и купи клуба от селяка или поне го застреляй.Не учи другите какво да правят,а сам дай пример.
Леле колко ти е промил мозъчето селския пръч!
Ти, или падаш от Луната или си изпълзял от някоя селска дупка?
Казах ти : спри си детето от тренировки, това е начинът!
Как не ви увират кухите лейки, че митьо ви дои като крави бе? Толкова години минаха и пак търсиш вината другаде...
-
bulgaro написа:botev champion написа:Я ти отворко,като много знаеш иди и купи клуба от селяка или поне го застреляй.Не учи другите какво да правят,а сам дай пример.
Как не ви увират кухите лейки, че митьо ви дои като крави бе? Толкова години минаха и пак търсиш вината другаде...
Не мога да приема съвет от завършен тъпак.И теб питам глупако след като децата са изгонени селяка къде е.Не си ли е на мястото муле.Пак ти казвам купи клуба от селяка или поне го застреляй,а не да лаеш от топлото си местенце.
botev champion написа:bulgaro написа:botev champion написа:Я ти отворко,като много знаеш иди и купи клуба от селяка или поне го застреляй.Не учи другите какво да правят,а сам дай пример.
Не мога да приема съвет от завършен тъпак.И теб питам глупако след като децата са изгонени селяка къде е.Не си ли е на мястото муле.Пак ти казвам купи клуба от селяка или поне го застреляй,а не да лаеш от топлото си местенце.
А ти, що не отидеш и не потърсиш сметка от селския - защо след като вие плащате всичко на децата и за него остава един наем, защо не си го е платил и какви мерки ще предприеме!?Попитайте го също - защо не осигури по-добра база, такава, на която да не е зависим от Георги Славков и където децата да се развиват по-добре!?Попита ли го?Омръзнало ми е да чета подобни на твоето мнение, които изместват вниманието от най-големия проблем на Ботев!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- bulgaro
- Контакти:
botev champion написа:Не мога да приема съвет от завършен тъпак.И теб питам глупако след като децата са изгонени селяка къде е.Не си ли е на мястото муле.Пак ти казвам купи клуба от селяка или поне го застреляй,а не да лаеш от топлото си местенце.
Явно си много тъпо парче или просто се правиш на дебил.
Кога изгониха сина ти от игрищата на Голямата къща? преди дни, нали?
ако общината и всички ние, които уж обичаме клуба си бяхме плюли на суратите и се бяхме хванали на хорото като мъже преди 4, 5, 8 години, до сега да го бяхме забравили Бряговския тарикат. Ама верно, по-лесно е по форумите да ревем и да се правим на интересни и загрижени родители.
Ти, претендирайки, че отнемат на детето ти възможността да се развива като футболист, защо не си зададеш въпроса :
що играе момчето ми при тези условия?
това безопасно ли е за него?
и защо човекът, на когото плащам да създава нормални условия е абдикирал от задълженията си?
Ти и хора като теб са това, което толкова време крепи Митьо, щото си давате гъзовете за 30 сребърника.
и си мери приказките, щото не съм ти 20 годишен келеш

botev champion ,кажи ми твоето мнение какво е.Какво трябва да направи общината?Да плаща сметките на Христолов ли?Защото Славков не е собственик на общината,той е само служител.И не знам защо се раздуха въпроса със Славков?Славков бил изгонил децата...Та той е само служител и си изпълнява задълженията.Ако остави общината да затъва като плаща сметките на Христолв,според тебе правилно ли ще си изпълнява задълженията за които са го избрали и за които му плащат?И законите не са ли едни за всички,независимо дали е Ботев,Локомотив,Спартак,или Марица?Кажи ми какво трябва да направи общината?И вместо да защитавате селския с оня твоя приятел,вземете се съберете "загрижените" бащи и скочете на Христолов.Организирайте се и вие,сигурно сте към 100 човека,протестирайте.Трябва да се натиска от всякъде цървула!А вие сте тръгнали да го защитавате!И се наричате ботевисти.Глупости!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal