Laetitia написа:А кабинетът какъв е? Комунистически.Синьо сърце написа: Не защитавам комунисти, а кабинета. Не обиждам хиляди хора, а 300 човека пред Парламента, които хвърляха какво ли не, раниха депутат, обиждаха, псуваха, показваха средни пръсти и въобще целия арсенал на ентелегенцията.
Колкото до евангелистите, в няколко теми за вярата момчето от Перник, един от Варна и аз бяхме сами срещу унищожителния огън на всякакви атеисти, пишман масони и ...да не споменавам какви. Чел съм Писанията, вярващ православен християнин съм, цитирам ги. Проблем?
Шепа гамени може да е създавала проблеми, но нима през зимата не бе същото? Винаги ще има такива хора, но не може заради тях да се лепва петно на всички.
Аз също съм вярваща православна християнка и не разбирам как в един твой пост мирно съжителстват нещата, които споменах.
Още повече, че именно през комунизма гаврата с Църквата е най-голяма и от вярващ народ, какъвто е бил българският, сега болшинството са безбожници.
Какво за тебе е гамена, аз не се смятам за гамен, ама зимата счупих две стъкла на ЕНЕРГО-ПРО