Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Отбора на народа

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Отбора на народа » 26 юни 2013 21:24

Laetitia написа:
Синьо сърце написа: Не защитавам комунисти, а кабинета. Не обиждам хиляди хора, а 300 човека пред Парламента, които хвърляха какво ли не, раниха депутат, обиждаха, псуваха, показваха средни пръсти и въобще целия арсенал на ентелегенцията.
Колкото до евангелистите, в няколко теми за вярата момчето от Перник, един от Варна и аз бяхме сами срещу унищожителния огън на всякакви атеисти, пишман масони и ...да не споменавам какви. Чел съм Писанията, вярващ православен християнин съм, цитирам ги. Проблем?
А кабинетът какъв е? Комунистически.
Шепа гамени може да е създавала проблеми, но нима през зимата не бе същото? Винаги ще има такива хора, но не може заради тях да се лепва петно на всички.

Аз също съм вярваща православна християнка и не разбирам как в един твой пост мирно съжителстват нещата, които споменах.
Още повече, че именно през комунизма гаврата с Църквата е най-голяма и от вярващ народ, какъвто е бил българският, сега болшинството са безбожници.

Какво за тебе е гамена, аз не се смятам за гамен, ама зимата счупих две стъкла на ЕНЕРГО-ПРО ;)

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 26 юни 2013 21:25

dunavfc написа:Анкетата между другото е дирижирана от ГЕРБ и на модераторите се плаща директно от Пашата,нямам друго обяснение за резултата !

Анкетата е напълно реална, даже е нереална. По-скоро само 20% протестират.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 26 юни 2013 21:29

Отбора на народа написа:
dunavfc написа:Анкетата между другото е дирижирана от ГЕРБ и на модераторите се плаща директно от Пашата,нямам друго обяснение за резултата !

Анкетата е: Ще се включите ли в протестите?
Има хора, които са отговорили с ДА, защото подкрепят протестиращите без да участват или смятат да участват.
...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 юни 2013 21:29

Отбора на народа написа:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ПП : Призовавам пудела на форума w84,да сподели мнението си за протестиращите пред НДК,или отново ще направи,това което прави най-добре,а именно да бяга като мишка !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2013 21:30

dunavfc написа:Колко пъти да ти кажа,че протестиращите не могат да бъдат преброени,нужно ли е да повтарям защо ? Видно е,че има страшно много хора,които далеко не са 3000 души,това,че на теб не ти изнася е друг въпрос.

Напротив-могат! И са преброени, има си методики на полицията, има аероснимки, има сателитни снимки, където могат да се преброят с точност до човек! Аз сам казах, че не са 3000 и посочих 5 500. И хора, участвали в протестите, и поддръжници на протестите казват, че хората намаляват, но ти пак не вдяваш! В сравнение с 3-4 ден на шествията са в пъти по-малко. Кой още трябва да ти го каже? Кого убеждаваш в нещо, което и сам не вярваш? Смяташ ли, че тези хора тази вечер са повече от публиката на финала Берое-Левски в Ловеч? Ама помисли хубаво, виж кадри от мача и обстановката около стадиона и тогава отговори!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 26 юни 2013 21:33

dunav не съм w84. Не участвам в протестите, но ги одобрявам, не ми харесва начина на протест, голяма лигавщина, нулев ефект. Шопите се излагат щом неделя не могат да изкарат поне 50 000 човека. Синьо сърце е напълно прав 5-10 000 човека нямат глас. Когато има 100 000 тогава, ще е друго. Другото е партийни фарсове - ще се нагледаме на пениси, влагалища и какви ли не други простотии, но без ефект.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юни 2013 21:34

Дунавската чикия не знае къде се намира, от централата на ГРОБ му предават сигнали, които той не можа да разчете много ясно.Аз обаче го разбирам защото е разстроен, Росен Офшорски я загази, Цачева и тя се разкри, като партиен секретар, а Цецко е на прага на затвора!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2013 21:40

Laetitia написа:А кабинетът какъв е? Комунистически.
Шепа гамени може да е създавала проблеми, но нима през зимата не бе същото? Винаги ще има такива хора, но не може заради тях да се лепва петно на всички.

Аз също съм вярваща православна християнка и не разбирам как в един твой пост мирно съжителстват нещата, които споменах.
Още повече, че именно през комунизма гаврата с Църквата е най-голяма и от вярващ народ, какъвто е бил българският, сега болшинството са безбожници.

Съжалявам, но имам собствена представа какво означава" комунистически". Орешарски ако е комунист, ти си римска императрица! ;) И като един от гамените, щурмували Парламента преди 16 години прекрасно знам кой какъв е. Тогава обаче имахме някаква идея ( за съжаление-погребана от тези, които докарахме на власт). А това днес е абсолютна провокация. И ще ти кажа, че Кънчо има три пъти повече интелект от тези, дето ги гледах по кадрите.
Руснаците бяха сто пъти по-тероризирани през истинския комунизъм там, много по-дълго време и пак са сто пъти по-вярващи от нас! И до днес в блатата на Ржев намират останки на руски войници с кръстчета по тях. Не знам дали се сещаш 1942 ако те хване политкомисарят на ротата с кръстче, какво е следвало.
За вярата човек узрява сам, никой не може да му попречи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юни 2013 21:48

Много интересно - защо днес на про-правителствения протест имаше толкова мъничко хора ??? Пред МС в някои дни по 15 000 се събираха дори, но тук четем, че те не били народа. Ами хайде де, съберете вие толкова, нали повечето искали Олигофренски да остане, къде сте, подкрепете го с един мощен протест, защо се криете ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 26 юни 2013 21:51

1982 написа:Много интересно - защо днес на про-правителствения протест имаше толкова мъничко хора ??? Пред МС в някои дни по 15 000 се събираха дори, но тук четем, че те не били народа. Ами хайде де, съберете вие толкова, нали повечето искали Олигофренски да остане, къде сте, подкрепете го с един мощен протест, защо се криете ??!

15 000 на фона на цяла София е нищо. Факт е че ядрото движещо протеста е от платени гербери. Във Варна затова никой не им се връзва както в Бургас. Излезте 100 000 и докажете на България, че искате промяна, а не ГЕРБ. В противен случай ония вътре в парламента само ще си го местята в другия крачол и ще ви се смеят ;)

Върни се в “Архив”