Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RMCF
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот RMCF » 05 май 2021 00:36

smoothc написа:
Сити не са нищо особено.

Единствено Ман Юнайтед напоследък най-добре умее да ги кара да изглеждат като нищо особено.

Челси също.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 05 май 2021 00:43

Грешка ама Лапорта иска звездЪ,а Холанд чак другото лято.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 май 2021 00:45

Bernaleo написа:Грешка ама Лапорта иска звездЪ,а Холанд чак другото лято.

Неймар вече не е звезда или поне не свети така ярко както дойде от Бразилия.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 май 2021 00:49

Като мине Европейското нещата ще се засилят тогава и ще държат влага до 1/2 септември.

В трансферните саги най-много ме дразни, когато играч Х в крайна сметка остане в текущия си отбор, а инак цяло лято медиите гърмят с различни дестинации.
Не че ми дреме особено кой къде ще отиде, но наистина се вбесявам когато пък нищо не се случва.
Сигурно и тази година ще има подобни номера, но да видим...

Аз лично искам в Ман Юнайтед: Мингс(много ми прилича на младия Рио по стил), Уард-Прауз(ratio-то му при статичните положения може и да надвишава това на Бекъм), Сен-Максимен(още в Лига 1 ми хвана окото, ама Нюкасъл го лапнаха, та... наистина си пада фрийстайлър, но е супер атрактивен и ми напомня доста на Джей Джей Окоча е****)
Педро Нето(уникален талант) и любимецът ми още от Хюстън Динамо(сега е в Боавища) - Алберт Елис.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 05 май 2021 00:51

Интересно кой ще купи Де Хея,не виждам топ отбор на когото му липсва вратар...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 май 2021 00:58

Bernaleo написа:Интересно кой ще купи Де Хея,не виждам топ отбор на когото му липсва вратар...

И аз това се тревожа в интерес на истината, но все ще се намери някой будала.
Да купиш Де Хеа е инвестиция с доста висок риск и като цяло предричам главоболия за бъдещия му купувач.
Последна промяна от smoothc на 05 май 2021 00:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 май 2021 00:58

smoothc написа:
Като мине Европейското нещата ще се засилят тогава и ще държат влага до 1/2 септември.

В трансферните саги най-много ме дразни, когато играч Х в крайна сметка остане в текущия си отбор, а инак цяло лято медиите гърмят с различни дестинации.
Не че ми дреме особено кой къде ще отиде, но наистина се вбесявам когато пък нищо не се случва.
Сигурно и тази година ще има подобни номера, но да видим...

Аз лично искам в Ман Юнайтед: Мингс(много ми прилича на младия Рио по стил), Уард-Прауз(ratio-то му при статичните положения може и да надвишава това на Бекъм), Сен-Максимен(още в Лига 1 ми хвана окото, ама Нюкасъл го лапнаха, та... наистина си пада фрийстайлър, но е супер атрактивен и ми напомня доста на Джей Джей Окоча е****)
Педро Нето(уникален талант) и любимецът ми още от Хюстън Динамо(сега е в Боавища) - Алберт Елис.

В Реал ще има движение, но дали ще е тези, които очакваме ние като фенове не се знае. За Алаба е на 99% и като свободен агент вероятно ще го обявяват веднага след края на сезона, но за Мбапе ще има да се влачи до есента ако въобще дойде насам или ако въобще реши да ходи изобщо някъде. Отказите му да подпише нов договор загатват, че иска да се маха понеже ПСЖ ще го изтърват без пари другото лято, а той от 1 януари има правото да се договоря с клубове. Реал няма за къде да чака и трябва задължително да се подсили с някой топ нападател, защото тази година с Бензема и компания се получава, ама това няма да стане следващата година по една или друга причина.

Заговори се за Левандовски, ама не вярвам да се случи това, а и той през август ще направи 33 години т.е. не е дългосрочно решение. Едно негово привличане бих се съгласил само ако се договорят с Мбапе другото лято да дойде без пари, ама ПСЖ няма да направи тази грешка да изтърве златната си кокоша за 0 евро и ще го пуснат на пазара това лято. Самият той беше казал, че ще съобщи намеренията си след края на сезона, ама от ПСЖ го притискаха да го направи по-рано и като гледам той не ги послуша.

Сега след това отпадане може нещата да се развият малко по-бързо особено ако загубят титлата и във Франция, която се пече да отиде в Лил.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 май 2021 01:06

Общо взето ПСЖ бяха тотално обезличени от Сити в 3/4 от двата мача. Сега разни разбирачи ще тръгнат да се плюнчат за Неймар, за липсата на колектив и другите познати клишета. Истината е, че стигането до 1/2 финал бе много голям успех на фона на отвратителния сезон за отбора. ПСЖ нямаха никакво време за подготовка, а френското първенство започна буквално в деня на миналогодишния финал за ШЛ. На домашна сцена играчите изнемогваха физически през цялата година, което бе основна причина за многото загубени точки. Към днешна дата вероятността да загубят титлата си остава огромна. В ШЛ нещата отиваха към отпадане в групите, ако не бе щастливата домакинска победа срещу Ред Бул плюс развоя на мача в Манчестър. Отстраняването на Барселона и Байерн М си бе истински подвиг, постигнат с огромно себераздаване от всички футболисти. Да не говорим за треньорската смяна, което си е краен риск.

Рано или късно бе време силите и спортният шанс да изневерят, така че съвсем закономерно логичното се случи срещу отбор, който не спря да пресира 180 минути. Бг коментаторите повтарят едни и същи клишета, но реално ПСЖ разполага с ограничени единици, горе долу с по един класен футболист на пост. Най-видна е дупката на бековете - Флоренци, Бакер, Дагба, та дори и преквалифицираните Диало и Керер са под средно ниво футболисти. Оставям настрана Бернат, който за жалост се контузи тежко в началото на сезона. Проблемът с вратарския пост бе най-после решен, но таози с бековете продължава вече десетина години.
Иначе Неймар изглеждаше гротескно и ще обере хейта, но реално с кого да комбинира като нито бековете се движеха по фланга, нито нападателят търсеше свободни пространства. Същото бе и с Мбапе в първия мач, за когото никой не се замисли, че игра с контузия, получена в мача за първенство срещу Мец.
Последна промяна от boys85 на 05 май 2021 01:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 май 2021 01:07

Според мен Ливърпул ще продадат един измежду Мане и Салах в посока Испания.
Неймар и Мбапе най-вероятно ще напуснат ПСЖ.
Халанд и Санчо също ще напуснат Дортмунд.
Един измежду Роналдо и Меси мисля, че ще промени клуба си.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 05 май 2021 01:11

Халанд и Меси остават,за другите не знам.

Върни се в “Архив”