smoothc написа:Сити не са нищо особено.
Единствено Ман Юнайтед напоследък най-добре умее да ги кара да изглеждат като нищо особено.
Челси също.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Сити не са нищо особено.
Единствено Ман Юнайтед напоследък най-добре умее да ги кара да изглеждат като нищо особено.
Bernaleo написа:Грешка ама Лапорта иска звездЪ,а Холанд чак другото лято.
Като мине Европейското нещата ще се засилят тогава и ще държат влага до 1/2 септември.
Bernaleo написа:Интересно кой ще купи Де Хея,не виждам топ отбор на когото му липсва вратар...
smoothc написа:Като мине Европейското нещата ще се засилят тогава и ще държат влага до 1/2 септември.
В трансферните саги най-много ме дразни, когато играч Х в крайна сметка остане в текущия си отбор, а инак цяло лято медиите гърмят с различни дестинации.
Не че ми дреме особено кой къде ще отиде, но наистина се вбесявам когато пък нищо не се случва.
Сигурно и тази година ще има подобни номера, но да видим...
Аз лично искам в Ман Юнайтед: Мингс(много ми прилича на младия Рио по стил), Уард-Прауз(ratio-то му при статичните положения може и да надвишава това на Бекъм), Сен-Максимен(още в Лига 1 ми хвана окото, ама Нюкасъл го лапнаха, та... наистина си пада фрийстайлър, но е супер атрактивен и ми напомня доста на Джей Джей Окоча е****)
Педро Нето(уникален талант) и любимецът ми още от Хюстън Динамо(сега е в Боавища) - Алберт Елис.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост