Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
@Синьо сърце, не ти ли е неудобно в един пост да защитаваш комунисти, да обиждаш хиляди хора и да цитираш евангелисти...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Синьо сърце написа:dunavfc написа:Съжалявам,но ще се получиАко "изметта" бъде разчистена на следващият ден ще бъдат 10 пъти повече и ще привлечете към каузата,неутралните хора
![]()
Много сме смешни с тия грандиозни комплекси към протестиращите,5000 могат да бъдат в главата само на някой силно ограничен и необективен човек
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1107050
Чети тука, данните са в 20:07. Чу и канал 3 за бройката според полицията. Аз също не смятам, че са 3 000, и на базата на кадрите ти извеждам реална цифра, пусни си записите и виж. Толкова са, колкото и да ви е тъжно. Между впрочем това изчисление без проблем могат да го направат в канал 3, и вероятно са го направили. Резултатът обаче не им изнася.
А въпросната измет не само ще бъде пометена, ами и ще бъде осъдена за хулиганство, само стой, та гледай. И да видим кой ще смее да припари после. Плашиш гаргите, днес им лъснаха муцуните и интелекта пред Парламента.Ти знаеш ли министъра на вътрешните работи кой е? Шествието-бива, не пречи никому( освен на прибиращите се от работа, но нейсе), но това насиране днес преля чашата. Можеш да прочетеш заявлението на Атака от преди малко и на Миков и да си направиш изводите. Прочети и изказването на министъра. "Който има уши, нека слуша!"( Лука 8:8)
Колко пъти да ти кажа,че протестиращите не могат да бъдат преброени,нужно ли е да повтарям защо ? Видно е,че има страшно много хора,които далеко не са 3000 души,това,че на теб не ти изнася е друг въпрос.
- Отбора на народа
Синьо сърце иначе колко пари направи от Волен

Нормално е през седмицата да има по-малко хора, все пак това са работещи, не като утайките от парламента. Събота и неделя се събират повече.
Ако турският боклук Волен може да си позволи да не отиде на работа безнаказано, то повечето от тези хора не могат. Затова и пред парламента имаше няколкостонин, а не хиляди. Така че тази долна кюстендилска пачавра - Мая Мангалова, да не ми наглее, мастията мръсна.
Ако турският боклук Волен може да си позволи да не отиде на работа безнаказано, то повечето от тези хора не могат. Затова и пред парламента имаше няколкостонин, а не хиляди. Така че тази долна кюстендилска пачавра - Мая Мангалова, да не ми наглее, мастията мръсна.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Синьо сърце
- Контакти:
Laetitia написа:@Синьо сърце, не ти ли е неудобно в един пост да защитаваш комунисти, да обиждаш хиляди хора и да цитираш евангелисти...
Не защитавам комунисти, а кабинета. Не обиждам хиляди хора, а 300 човека пред Парламента, които хвърляха какво ли не, раниха депутат, обиждаха, псуваха, показваха средни пръсти и въобще целия арсенал на ентелегенцията.
Колкото до евангелистите, в няколко теми за вярата момчето от Перник, един от Варна и аз бяхме сами срещу унищожителния огън на всякакви атеисти, пишман масони и ...да не споменавам какви. Чел съм Писанията, вярващ православен християнин съм, цитирам ги. Проблем?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Отбора на народа
Със пениси, сватби и смешни плакати няма да съборите парламента. Вътре ви се смеят 

- Синьо сърце
- Контакти:
Отбора на народа написа:Синьо сърце иначе колко пари направи от Волен![]()
![]()
Аз ако чакам на Волен пари да направя, умряла работа тая!

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
А кабинетът какъв е? Комунистически.Синьо сърце написа: Не защитавам комунисти, а кабинета. Не обиждам хиляди хора, а 300 човека пред Парламента, които хвърляха какво ли не, раниха депутат, обиждаха, псуваха, показваха средни пръсти и въобще целия арсенал на ентелегенцията.
Колкото до евангелистите, в няколко теми за вярата момчето от Перник, един от Варна и аз бяхме сами срещу унищожителния огън на всякакви атеисти, пишман масони и ...да не споменавам какви. Чел съм Писанията, вярващ православен християнин съм, цитирам ги. Проблем?
Шепа гамени може да е създавала проблеми, но нима през зимата не бе същото? Винаги ще има такива хора, но не може заради тях да се лепва петно на всички.
Аз също съм вярваща православна християнка и не разбирам как в един твой пост мирно съжителстват нещата, които споменах.
Още повече, че именно през комунизма гаврата с Църквата е най-голяма и от вярващ народ, какъвто е бил българският, сега болшинството са безбожници.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Отбора на народа написа:Със пениси, сватби и смешни плакати няма да съборите парламента. Вътре ви се смеят
Да,днеска,особено толкова бяха весели,чак горките,не могат да излязат,а се крият като мишка...Ти не бери грижа за хората,стой си във вас и не се кахъри

Анкетата между другото е дирижирана от ГЕРБ и на модераторите се плаща директно от Пашата,нямам друго обяснение за резултата !