Олд Дет, правилника гласи поне 60км, и е напълно категоричен. Освен това, за вас беше рецидив - три пъти. На втория трябваше да има отнемане на точки, на третия трябваше да сте изхвърлени от професионалния футбол, защото все пак ставаше въпрос за нападения над противникови играчи, нещо, значително по-опасно от некви кръстове. То и звездата е забранена като комунистически символ, ама ви я има в емблемата!
Всъщност, го казвам, единствено за да подчертая, колко синьо е бфс, иначе подобни наказания не ме кефят принципно.
Доколкото имам спомени в правилника пише,че наказанието трябва да се изтърпи поне на 60 километра от стадиона на наказания отбор в посока на гостуващия отбор!В случая двата отбора са столични,а на тебе ще оставя да намериш тая точка между стадиона в Надежда и Армията!Второ самата управа на Локото не беше съгласна мача да се играе в провинцията,като предложи два варианта,Герена или Националния стадион!До сега за нас не е имало милост при определяне и излежаване на наказания.Даже и тук имаше едни фрапиращи случаи.Спомняш ли си края на шампионата,в който станахме шампиони?Тогава наказаха Левски и ЦСКА с лишаване от домакинство.При 16 точки разлика между нас и при предрешен шампионат вие изкарахте наказанието си в края на сезона,а ние в началото на следващия!!!За рецидив няма какво да ми говориш,защото за същите фашистки лозунги,плюс пререкания с полицията в мача ви в Перник през есента не получихте никакво наказание!Да те питам ли и с какво ви наказаха за поставената от вашите хуни традиция да се руши стадиона на домакините,за което нито ви наказаха,нито платихте щетите като клуб!
Добре ви разбирам от къде ви идва болката,но и вие трябва да разберете,че нямаме никаква вина за това!Виновника е един и можеш да го видиш в подписа ми

Отношението ти трябва да е насочено към тия,носеещи в името си една от посоките на света,а не към нас!