Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Статията на Томислав Русев

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 11:29

Г-н Русев е далече от профисионалист. Колко и смешно да ви звучи лично за мене Сашо Диков се доближава най-много до някакъв профисионализъм. Просто гледа на нещата от няколко гледни точки ! Понякога изглеждат доста смешни, но все пак се опитва !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Мнениеот Di Canio » 24 сеп 2009 11:30

А аз ше си получа ли отговорите по 4те точки които попитах господа ЦСКА-ри
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 сеп 2009 11:33

Лично за мен, последния, който можеше да носи названието - спортен журналист беше Мичмана, лека му пръст. Останалите са просто различен вид плюнки. СД е просто другата крайност на ТР. Безмозъчен, първосигнален, прост, което често се бърка със смел и независим. Да го духат и двамата.

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Борат пред Канал 3 : Излязох Иванушка Глупака

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 11:34

fr3ak_boy написа:Снукса се води златен може би ще го пласира някъде :lol: :lol:

Е не вие сте откачени :lol: :lol: :lol: Бати забавата :lol:

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 24 сеп 2009 11:40

Какво толкова я коментирате тази статия? Това със Дякона е обида за цяла България. Употребата на национални герои и светини за лични, политически или клубни цели е просташко, показва ниска култура и липса на какъвто и да е морал.

Отделно Томето никога не се е славел като кой знае какъв текстописец. На него му дай футбол да коментира. Това си може човека и към това следва да се придържа. Толкова за автора, статията и нейните достойнства.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 24 сеп 2009 11:43

Di Canio написа:А аз ше си получа ли отговорите по 4те точки които попитах господа ЦСКА-ри

Лично за мене не е правилно да се кръщават отборите на национални герои. Не за друго просто във футбола е ясно, че ще има съперничество т.е може да се стигне до убидни реплики. Въпреки че съм от ЦСКА по-тъпо нещо от това да се пее Кур за Л*вски няма ! Това е единствената причина поради, която съм против. Няма да ти обеснявам дума по-дума точките ти, но като цяло са смешни. Особено това с отбора на народа ...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 сеп 2009 11:45

Ми ти и като си кръстен на дядо си, пак некой твой неприятник мое да ти вика кур за тебе, което по твоята логика автоматично е кур и за дядо ти. Издиша ти логиката. Кръщаването на някого е един акт на признателност, и той трябва да бъде уважаван като такъв. Останалото са пуберски недомислици, както и неосъзнаване на нуждата от признателност към светлите хора в нашата история.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 24 сеп 2009 11:51

Carpy написа: Употребата на национални герои и светини за лични, политически или клубни цели е просташко, показва ниска култура и липса на какъвто и да е морал.

Въпреки, че колегата Проданов добре е отговорил над мен, аз искам да те попитам:
Ти пееш ли ако Левски беше жив сега???

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 24 сеп 2009 11:52

Еми че то е в България не останаха българи, така че направо да забраним това прозвище Дякона, че май някои имат алергия от него. Смешни сте хора, затова ни е смешен и футболът и спортът като цяло. Да влезем още веднъж в турско и да го награждаваме Батковия всеки ден с някакъв орден. Пък може и Доган ако рече да кръсти и батковия с прозвището Дякон. Май това си заслужаваме. А за тези , които не разбират от журналистика , да се опитат да напишат нещо смислено или да кажат поне две изречения пред микрофона. Голям смях ще падне , а?..
ОПИТАЙ- БЕЗПЛАТНО Е
Последна промяна от mihael на 24 сеп 2009 11:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 24 сеп 2009 11:54

love_hurts написа: Въпреки че съм от ЦСКА

Общо мнения: 245 | Виж всички мнения на потребителя
(0.09% от всички мнения / 0.62 мнения на ден)
Най-активен във форум: Левски
(113 Мнения / 46.12% от всички потребителски мнения

Върни се в “Архив”