Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Наказанието за Левски: 1 мач извън София и 37 500 лева глоба

Мнениеот Levski 1914 » 23 сеп 2009 22:50

sedem_!_dva написа:То при тях не бяха рецедиви... ама карай, кво ти е зор... Това наказание с Берое да не е от мача с Черно море, когато удариха играч на варненци с факла и хвърляха факли по играчите... Ако се спазваха наредби отдавна някои не трябваше да са в А група, като почнем от Перник, Ботев Пд (за бомбите с Левски и уцеления помощник-треньор на Левски), ЦСКА за навлизането на терена и боя с полицията на аут-линията в Ловеч (ясно се вижда как атакуват полицията) , като не за пръв път бяха наказани за нахлуване на терена...
С това не искам да кажа, че не сме правилно наказани, напротив и ние отдавна заслужаваме наказание, което малко да постресне някои от агитката...

Абе зор ми е. Искаше ми се в неделя да покрепям отбора на стадиона. За жалост до Стара Загоря няма да ми стигне времето да отида... :|
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 23 сеп 2009 22:54

Levski 1914 написа:
Абе зор ми е. Искаше ми се в неделя да покрепям отбора на стадиона. За жалост до Стара Загоря няма да ми стигне времето да отида... :|

В друг смисъл го казах, образно за БФС кво им е мнението... Аз си имам карта, ама сега няма да ходя до Стара Загора, че няма пари... :lol: Ако Батков плати пътя до там на феновете, като компенсация за гафа, който направи ще отида в Стара Загора, ама не ми се вярва... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: АКБ Форес взема ПФК Левски до броени часове!

Мнениеот FC_LEVSKI » 23 сеп 2009 22:56

ЕМИЛ написа:
POPCORN написа:тоя ли бе където направи Берое за смях.не им даваше пари!Тоя според мене е по-зле от Батков!

Абсолютно си прав.Тоя е абсолютен смешник.

Подкрепям....Ако българин ще взизма Левски-или В.Божков или никой....
Баневци,Маневци,Ганевци-НЕ!!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 23 сеп 2009 22:57

sedem_!_dva написа:В друг смисъл го казах, образно за БФС кво им е мнението... Аз си имам карта, ама сега няма да ходя до Стара Загора, че няма пари... :lol: Ако Батков плати пътя до там на феновете, като компенсация за гафа, който направи ще отида в Стара Загора, ама не ми се вярва... :lol:

:lol: Чакай от умрял писмо Батков да ти плати пътя до Стара Загора :lol:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 23 сеп 2009 22:59

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=140602
не че ми е работа,но утре батков ще е при бареков и ще отговаря на въпросите на зрителите в сайта на бтв

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 23 сеп 2009 23:00

Levski 1914 написа:
sedem_!_dva написа:В друг смисъл го казах, образно за БФС кво им е мнението... Аз си имам карта, ама сега няма да ходя до Стара Загора, че няма пари... :lol: Ако Батков плати пътя до там на феновете, като компенсация за гафа, който направи ще отида в Стара Загора, ама не ми се вярва... :lol:

:lol: Чакай от умрял писмо Батков да ти плати пътя до Стара Загора :lol:

Да, все пак има да плаща и глоба 40 000 лв... :lol: ... и данъци, които е укрил... Абе много му се насъбра за обяснение... :roll: Утре 8 и 30 сутринта ще го слушаме при Бареков да видим какво ще излъже... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 23 сеп 2009 23:01

Мерси за инфото! Утре по-късно ще се ходи на бачкане :)

Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 23 сеп 2009 23:01

plovdivesamona6 написа:http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=140602
не че ми е работа,но утре батков ще е при бареков и ще отговаря на въпросите на зрителите в сайта на бтв

Точно написах в другата тема, че Батков утре сутринта ще е при Бареков... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 23 сеп 2009 23:03

Да, в една друга тема видях, че са написали за гостуването му утре при Бареков. Дай Боже даде повече яснота и около бъдещия собственик.

Изображение

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 23 сеп 2009 23:09

S.T.A.L.K.E.R написа:Ако Банев ви вземе,след време Батков ще ви се струва ангелче..

Пичове не съм ви фен ама ако брадатия ви вземе ще търсите Бай ганьо със свещ! Молете се да не е вярно това с АКБ. Няма по долна и измамна мъстия от БАНЕВ. Пари дава по малко от христолов!С 2 думи 0 пари.За да съществува отбора всяка една стотинка той я отпускаше като кредит от неговите фирми и ако някой иска да купи отбора трябва да върне кредита! Няма да ви казвам какви измами и далавери бяха ,че няма да ми стигне вечерта!

Върни се в “Архив”