Аз имам малко по особенно мнение,според мен на играчи под наем много по малко шанс трабва да им се дава за изява ,само във краен случай когато има контузени играчи на него пост на който играе.
Заставам зад Гаджев но ако стане официално играч на ЛЕВСКИ,ако е под наем по добре без него,сега съм против него защото заема бройката на някой юнаша на клуба.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Левски без Бистрон
4удесна новина,без Бистрон и с Генев!Така ако е до края на сезона и Рабех е във форма,то няма да имаме проблеми.ЛЕВСКИ 6АМПИОН!!!!!!!6те бием утре 2-0 

Re: Левски без Бистрон
Супер! Бистрон, когато и да го разкарат, все ще е късно!
- comandosa1
- Контакти:
Супер!
Най после приятна новина.
Добре,че се контузи за да го извадят от състава това недоразумение!
Кокала толкова разбира от играта,че трябва контузийте да му наредят състава!Сега май е време Йовов да бъде сменен с Гошо Христов!

Кокала толкова разбира от играта,че трябва контузийте да му наредят състава!Сега май е време Йовов да бъде сменен с Гошо Христов!

-
- Контакти:
kalo написа:Добре,че се контузи за да го извадят от състава това недоразумение!![]()
Не от Христов а от Зе Мангалеш , Зе е във форма

БАЛА ИДВА НА ГЕРЕНА ДА ОТМЪЩАВА!!!!!!!!!!!!!
БАЛЪКОВ идвал ха герена да отмъсти на кого.................. на т. батков ,заради отношението на президента към него.ами бала ти беше перфектен играч най добрия халф на БЪЛГАРИЯ за последните 20 год. но за тренер не ставаш,или дано ти тръгне в БГ,НОслед нашия мач.
Левски завинаги в моето сърце.
А Бензукан ще има ли право да играе тази пролет?
Re: БАЛА ИДВА НА ГЕРЕНА ДА ОТМЪЩАВА!!!!!!!!!!!!!
Не вярвай на онзи сайт. Там 80% от нещата са изсмукани от пръстите и без подпис. Не че на теория няма защо да е ядосан на Батков...
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш