Допинг скандала в ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА
Не вярвам и не искам и да мисля,че футболистите са знаели какво взимат,но ситуацията е много сложна и тепърва много неща ще има да се изясняват.За съжеление това показва,че за пореден път в нашия клуб се работи непрофесионално-от което страда авторитета на клуба.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Костадин Стоянов може и да е взел нещо по невнимание или по-скоро е бил подведен от друго лице. Открили са му минимално количество забранена субстанция. А на оня моравия от Лом с лилавите венци, хванат с над два промила алкохол да управлява МПС, което си е живо престъпление, какво ли ще е наказанието?
Може би разходка до Казан в компанията на Баждеков?

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Огромен скандал,който естествено ще бъде замазан. Отнесе го бедното докторче,който пък каза,че един ден истината ще излезе наяве.Смешна работа. Ако бяхме бяла държава наказанията щяха да са големи.При нас - нищо и половина.Като наказанията на убиеца Ставийски,рецидивиста Рабех,цигането Огнянов и прочие и прочие... Ако бяха футболисти на Берое,Миньор,Светкавица и т.н. жална им майка...
110 години любов!
groti написа:Огромен скандал,който естествено ще бъде замазан. Отнесе го бедното докторче,който пък каза,че един ден истината ще излезе наяве.Смешна работа. Ако бяхме бяла държава наказанията щяха да са големи.При нас - нищо и половина.Като наказанията на убиеца Ставийски,рецидивиста Рабех,цигането Огнянов и прочие и прочие... Ако бяха футболисти на Берое,Миньор,Светкавица и т.н. жална им майка...
Всеки е невинен до доказване на противното. Не трябва да доказваш, че си невинен, трябва да докажат, че си виновен! Това е положението! За съжаление на някои, които си мислят, че това което е в книгите го има и по нивите!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- delqnski47
- Контакти:
Да те накажат щот лекараят ти е дал да пиеш хапчета и сиропи за гърло!И тия ''невероятно силни стимуланти'' ти дават сили да ''бягаш като антилопа''!
Само дето аз не видях моя отбор да ''бяга като антилопа'' тоя полусезон,а точно обратното!Оо сигурно не са взели достатъчно сироп нали???
Ебати комедията!Цялата тая история ми звучи толкова смешно,а и като добавим и злобенето тука на,най-вероятно,източниците на тези ''наркотици'' ми става още по-смешно!

Ебати комедията!Цялата тая история ми звучи толкова смешно,а и като добавим и злобенето тука на,най-вероятно,източниците на тези ''наркотици'' ми става още по-смешно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Да те накажат щот лекараят ти е дал да пиеш хапчета и сиропи за гърло!И тия ''невероятно силни стимуланти'' ти дават сили да ''бягаш като антилопа''!Само дето аз не видях моя отбор да ''бяга като антилопа'' тоя полусезон,а точно обратното!Оо сигурно не са взели достатъчно сироп нали???
![]()
Ебати комедията!Цялата тая история ми звучи толкова смешно,а и като добавим и злобенето тука на,най-вероятно,източниците на тези ''наркотици'' ми става още по-смешно!![]()
![]()
Делянски,по принцип ми изглеждаше реалист човек.Сега малко се излагаш с това мнение. Още по-смешно беше обяснението за "сиропчето за гърло". То целия отбор ли го кара на сироп за гърло? Това някаква диета ли е? Или пък е имало грипна епидемия? А,сега беше ясно,че доктора ще го отнесе. А,относно сиропчето явно са го надигали достатъчно щом са го хванали на теста,а?
110 години любов!
russia написа:groti написа:Огромен скандал,който естествено ще бъде замазан. Отнесе го бедното докторче,който пък каза,че един ден истината ще излезе наяве.Смешна работа. Ако бяхме бяла държава наказанията щяха да са големи.При нас - нищо и половина.Като наказанията на убиеца Ставийски,рецидивиста Рабех,цигането Огнянов и прочие и прочие... Ако бяха футболисти на Берое,Миньор,Светкавица и т.н. жална им майка...
Всеки е невинен до доказване на противното. Не трябва да доказваш, че си невинен, трябва да докажат, че си виновен! Това е положението! За съжаление на някои, които си мислят, че това което е в книгите го има и по нивите!
Еми затова ще го отнасят някакви мишки-доктори,а пияните и надрусаните спортисти ще колят и бесят по дискотеките и улиците
110 години любов!
delqnski47 написа:Да те накажат щот лекараят ти е дал да пиеш хапчета и сиропи за гърло!И тия ''невероятно силни стимуланти'' ти дават сили да ''бягаш като антилопа''!Само дето аз не видях моя отбор да ''бяга като антилопа'' тоя полусезон,а точно обратното!Оо сигурно не са взели достатъчно сироп нали???
![]()
Ебати комедията!Цялата тая история ми звучи толкова смешно,а и като добавим и злобенето тука на,най-вероятно,източниците на тези ''наркотици'' ми става още по-смешно!![]()
![]()
Все едно ломския да каже,че Гонзо му е наливал уискито и да излезе Гонзо виновен!
- delqnski47
- Контакти:
groti написа:delqnski47 написа:Да те накажат щот лекараят ти е дал да пиеш хапчета и сиропи за гърло!И тия ''невероятно силни стимуланти'' ти дават сили да ''бягаш като антилопа''!Само дето аз не видях моя отбор да ''бяга като антилопа'' тоя полусезон,а точно обратното!Оо сигурно не са взели достатъчно сироп нали???
![]()
![]()
Делянски,по принцип ми изглеждаше реалист човек.Сега малко се излагаш с това мнение. Още по-смешно беше обяснението за "сиропчето за гърло". То целия отбор ли го кара на сироп за гърло? Това някаква диета ли е? Или пък е имало грипна епидемия? А,сега беше ясно,че доктора ще го отнесе. А,относно сиропчето явно са го надигали достатъчно щом са го хванали на теста,а?Няма малко допингиран.Има допингиран или не
На всеки е ясно,че спортистите ги друсат,просто този път са взели кофти стимулант. 2008г и за щангистите ни викаха,че са пили хранителни добавки,които не са знаели,че са допинг,но ги наказаха доста сериозно. Недей да говориш смешни неща. Знаеш,че наред с уговорените мачове и расизма,допинга е един от най-сериозните проблеми в спорта и се следи изключително сериозно в белите държави. В момента,в който вашите "предупредиха",че може да има още 4 случая,ми стана ясно,че нещата са доста интересни. Ако така ставаха нещата всички отбори щяха да наемат студенти 2ри курс за доктори,които щяха да им изписват "сиропи за кашлица",после да ги уволняват и ни лук ял,ни лук мерисал. Наказанията са задължителни..въпроса е дали играчите са знаели какво пият.За треньорите и ръководството съм сигурен,че знаят
Мене ми е смешно,защото нито сме играели кой знае какво,нито нищо!Даже играхме прекалено слабо!Кви са тия ''допинги'' не ми е ясно,но както и да е!
Явно са взимали допинги за намаляване на формата ли де да знам...решили са наште,че е слаба конкуренцията в България и за да стане по-интересно,са си взели малко!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Туй сироп-парти да не е нещо като нашата казанска афера, питам се аз...