Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА

Мнениеот gogo_cska » 23 дек 2011 22:13

Не вярвам и не искам и да мисля,че футболистите са знаели какво взимат,но ситуацията е много сложна и тепърва много неща ще има да се изясняват.За съжеление това показва,че за пореден път в нашия клуб се работи непрофесионално-от което страда авторитета на клуба.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 дек 2011 00:18

Костадин Стоянов може и да е взел нещо по невнимание или по-скоро е бил подведен от друго лице. Открили са му минимално количество забранена субстанция. А на оня моравия от Лом с лилавите венци, хванат с над два промила алкохол да управлява МПС, което си е живо престъпление, какво ли ще е наказанието? :roll: Може би разходка до Казан в компанията на Баждеков? :oops: :oops: :oops:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 дек 2011 00:24

Огромен скандал,който естествено ще бъде замазан. Отнесе го бедното докторче,който пък каза,че един ден истината ще излезе наяве.Смешна работа. Ако бяхме бяла държава наказанията щяха да са големи.При нас - нищо и половина.Като наказанията на убиеца Ставийски,рецидивиста Рабех,цигането Огнянов и прочие и прочие... Ако бяха футболисти на Берое,Миньор,Светкавица и т.н. жална им майка...
110 години любов!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 дек 2011 00:38

groti написа:Огромен скандал,който естествено ще бъде замазан. Отнесе го бедното докторче,който пък каза,че един ден истината ще излезе наяве.Смешна работа. Ако бяхме бяла държава наказанията щяха да са големи.При нас - нищо и половина.Като наказанията на убиеца Ставийски,рецидивиста Рабех,цигането Огнянов и прочие и прочие... Ако бяха футболисти на Берое,Миньор,Светкавица и т.н. жална им майка...

Всеки е невинен до доказване на противното. Не трябва да доказваш, че си невинен, трябва да докажат, че си виновен! Това е положението! За съжаление на някои, които си мислят, че това което е в книгите го има и по нивите! :cry:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 дек 2011 00:42

Да те накажат щот лекараят ти е дал да пиеш хапчета и сиропи за гърло!И тия ''невероятно силни стимуланти'' ти дават сили да ''бягаш като антилопа''! :lol: Само дето аз не видях моя отбор да ''бяга като антилопа'' тоя полусезон,а точно обратното!Оо сигурно не са взели достатъчно сироп нали??? :mrgreen:
Ебати комедията!Цялата тая история ми звучи толкова смешно,а и като добавим и злобенето тука на,най-вероятно,източниците на тези ''наркотици'' ми става още по-смешно! :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 дек 2011 01:38

delqnski47 написа:Да те накажат щот лекараят ти е дал да пиеш хапчета и сиропи за гърло!И тия ''невероятно силни стимуланти'' ти дават сили да ''бягаш като антилопа''! :lol: Само дето аз не видях моя отбор да ''бяга като антилопа'' тоя полусезон,а точно обратното!Оо сигурно не са взели достатъчно сироп нали??? :mrgreen:
Ебати комедията!Цялата тая история ми звучи толкова смешно,а и като добавим и злобенето тука на,най-вероятно,източниците на тези ''наркотици'' ми става още по-смешно! :lol: :lol: :lol:

Делянски,по принцип ми изглеждаше реалист човек.Сега малко се излагаш с това мнение. Още по-смешно беше обяснението за "сиропчето за гърло". То целия отбор ли го кара на сироп за гърло? Това някаква диета ли е? Или пък е имало грипна епидемия? А,сега беше ясно,че доктора ще го отнесе. А,относно сиропчето явно са го надигали достатъчно щом са го хванали на теста,а? ;) Няма малко допингиран.Има допингиран или не ;) На всеки е ясно,че спортистите ги друсат,просто този път са взели кофти стимулант. 2008г и за щангистите ни викаха,че са пили хранителни добавки,които не са знаели,че са допинг,но ги наказаха доста сериозно. Недей да говориш смешни неща. Знаеш,че наред с уговорените мачове и расизма,допинга е един от най-сериозните проблеми в спорта и се следи изключително сериозно в белите държави. В момента,в който вашите "предупредиха",че може да има още 4 случая,ми стана ясно,че нещата са доста интересни. Ако така ставаха нещата всички отбори щяха да наемат студенти 2ри курс за доктори,които щяха да им изписват "сиропи за кашлица",после да ги уволняват и ни лук ял,ни лук мерисал. Наказанията са задължителни..въпроса е дали играчите са знаели какво пият.За треньорите и ръководството съм сигурен,че знаят
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 дек 2011 01:40

russia написа:
groti написа:Огромен скандал,който естествено ще бъде замазан. Отнесе го бедното докторче,който пък каза,че един ден истината ще излезе наяве.Смешна работа. Ако бяхме бяла държава наказанията щяха да са големи.При нас - нищо и половина.Като наказанията на убиеца Ставийски,рецидивиста Рабех,цигането Огнянов и прочие и прочие... Ако бяха футболисти на Берое,Миньор,Светкавица и т.н. жална им майка...

Всеки е невинен до доказване на противното. Не трябва да доказваш, че си невинен, трябва да докажат, че си виновен! Това е положението! За съжаление на някои, които си мислят, че това което е в книгите го има и по нивите! :cry:

Еми затова ще го отнасят някакви мишки-доктори,а пияните и надрусаните спортисти ще колят и бесят по дискотеките и улиците
110 години любов!

trayan16

Мнениеот trayan16 » 24 дек 2011 02:11

delqnski47 написа:Да те накажат щот лекараят ти е дал да пиеш хапчета и сиропи за гърло!И тия ''невероятно силни стимуланти'' ти дават сили да ''бягаш като антилопа''! :lol: Само дето аз не видях моя отбор да ''бяга като антилопа'' тоя полусезон,а точно обратното!Оо сигурно не са взели достатъчно сироп нали??? :mrgreen:

Все едно ломския да каже,че Гонзо му е наливал уискито и да излезе Гонзо виновен! :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 дек 2011 02:20

groti написа:

Делянски,по принцип ми изглеждаше реалист човек.Сега малко се излагаш с това мнение. Още по-смешно беше обяснението за "сиропчето за гърло". То целия отбор ли го кара на сироп за гърло? Това някаква диета ли е? Или пък е имало грипна епидемия? А,сега беше ясно,че доктора ще го отнесе. А,относно сиропчето явно са го надигали достатъчно щом са го хванали на теста,а? ;) Няма малко допингиран.Има допингиран или не ;) На всеки е ясно,че спортистите ги друсат,просто този път са взели кофти стимулант. 2008г и за щангистите ни викаха,че са пили хранителни добавки,които не са знаели,че са допинг,но ги наказаха доста сериозно. Недей да говориш смешни неща. Знаеш,че наред с уговорените мачове и расизма,допинга е един от най-сериозните проблеми в спорта и се следи изключително сериозно в белите държави. В момента,в който вашите "предупредиха",че може да има още 4 случая,ми стана ясно,че нещата са доста интересни. Ако така ставаха нещата всички отбори щяха да наемат студенти 2ри курс за доктори,които щяха да им изписват "сиропи за кашлица",после да ги уволняват и ни лук ял,ни лук мерисал. Наказанията са задължителни..въпроса е дали играчите са знаели какво пият.За треньорите и ръководството съм сигурен,че знаят

Мене ми е смешно,защото нито сме играели кой знае какво,нито нищо!Даже играхме прекалено слабо!Кви са тия ''допинги'' не ми е ясно,но както и да е! :lol: Даже Коцето ни беше един от най-слабите като форма през целия полусезон!
Явно са взимали допинги за намаляване на формата ли де да знам...решили са наште,че е слаба конкуренцията в България и за да стане по-интересно,са си взели малко! :lol: То друго обяснение за това няма май...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 дек 2011 06:00

Туй сироп-парти да не е нещо като нашата казанска афера, питам се аз...

Върни се в “Архив”