BLUE CHAMPIONS написа:Залагайте апартаменти,коли,жени... мача е "обръщалка"
Браво пич, свалям ти шапка ! Разбираш наистина от футбол по- точно далавери ! Евала на такива фенове, не на лаиците !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Кашчей написа:90% от левскарите тук знаят, че Ганчев е купил две титли, но не се и съмняват за момент дори, че техните победи са изковани с труд и пот и там няма никакви врътки.
А 90% от анти-левскарите се радват, когато Левски губи и се възмущават от уговорените мачове, когато Левски печели.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
фифи перото написа:petrof написа:фифи перото написа:Бе наУи имате магистраУа?
Ама тая магистрала е за вас, а не за нас. На нас не ни трябва. А вие трябва по-бързо да се изнасяте към родните си села.
[offtopic]това е мнение на турбоцървул и не е"атрактивно " вече..стари лафове[/offtopic]
Браво!
Кашчей написа:Tommi написа:Кашчей написа:90% от левскарите тук знаят, че Ганчев е купил две титли, но не се и съмняват за момент дори, че техните победи са изковани с труд и пот и там няма никакви врътки.
А 90% от анти-левскарите се радват, когато Левски губи и се възмущават от уговорените мачове, когато Левски печели.
Дай ми определение за анти-левскар!Аз не съм фен на отбора ви, тогава трябва ли да се радвам, когато печелите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта