Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот turbogena » 03 окт 2011 20:55

В сектор А има една част ,която винаги е недоволна ,винаги освирква ,винаги негодува. Това си е факт. Аз не знам за какво тези хора отиват на Герена и обиждат собствените си играчи :? Преди година бях с Калмар в сектор А и някакви професори около мен се скъсаха да псуват Гарата ,който ни носеше на гръб. Наричаха го печка ,маймуна ,пожелаваха му газови камери и тем подобни глупости...
Аз бих казал на стадиона да отиваме с мисълта да подкрепяме Левски и неговите играчи ,а не с нагласата за Оставки и обиди към футболистите ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 окт 2011 21:10

Ако може и аз да кажа мнението си 24 часа след мача.Пълна катастрофа-Левски е в трагично състояние,бъркат се пасове на по 3-4 метра???И то не един...Толкова зле отдавна не сме били.В Бургас ще ни съсипят от бой-ние нямаме никаква идея,стил или игрова концепция.Не знам Локо Сф кво точно бойкотират,но нашите май бойкотират всичко от началото на шампионата!Подобни измислени разгроми над умрял съперник едва ли топлят някого.Идея си нямам как ще излезем оттук...
Да спомена,че и съперниците ни са същия дол дренки!Литекс загуби точки в Перник,ЦСКА - едно голямо нищо срещу великия гранд от Търговище...Но ние сме си много зле!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2011 21:25

turbogena написа:В сектор А има една част ,която винаги е недоволна ,винаги освирква ,винаги негодува. Това си е факт. Аз не знам за какво тези хора отиват на Герена и обиждат собствените си играчи :? Преди година бях с Калмар в сектор А и някакви професори около мен се скъсаха да псуват Гарата ,който ни носеше на гръб. Наричаха го печка ,маймуна ,пожелаваха му газови камери и тем подобни глупости...
Аз бих казал на стадиона да отиваме с мисълта да подкрепяме Левски и неговите играчи ,а не с нагласата за Оставки и обиди към футболистите ;)

Така или иначе,не можеш да се харесаш на всички.Любовта на запалянковците се печели с игра.С много силна и сърцата игра!А не с интервюта и пози!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 окт 2011 21:29

blue avalanche написа:
turbogena написа:В сектор А има една част ,която винаги е недоволна ,винаги освирква ,винаги негодува. Това си е факт. Аз не знам за какво тези хора отиват на Герена и обиждат собствените си играчи :? Преди година бях с Калмар в сектор А и някакви професори около мен се скъсаха да псуват Гарата ,който ни носеше на гръб. Наричаха го печка ,маймуна ,пожелаваха му газови камери и тем подобни глупости...

Така или иначе,не можеш да се харесаш на всички.Любовта на запалянковците се печели с игра.С много силна и сърцата игра!А не с интервюта и пози!

Понякога определени хора могат да изгубят любовта на феновете завинаги , особено след създаване на изкуствени кризи с цел загуба от основния конкурент (по традиция)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2011 22:05

W84me написа:Въпреки убедителната победа,не съм много доволен.Питам,кога ще видим някой наш юноша да влезе на терена,както трябваше да стане снощи?При решен мач той ми пуска Цветков и Огнянов?!А младите,кучетата ги яли!Толкова ли няма едно момче от школата,което да влезе на мястото на Арс или на Мюлдер?

Ами аз се надявах на Цецо Тонев, но в момента имаме 4 крила ....не го виждам скоро в групата за някой мач :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 03 окт 2011 23:38

TristaNNN написа:
W84me написа:Въпреки убедителната победа,не съм много доволен.Питам,кога ще видим някой наш юноша да влезе на терена,както трябваше да стане снощи?При решен мач той ми пуска Цветков и Огнянов?!А младите,кучетата ги яли!Толкова ли няма едно момче от школата,което да влезе на мястото на Арс или на Мюлдер?

Ами аз се надявах на Цецо Тонев, но в момента имаме 4 крила ....не го виждам скоро в групата за някой мач :roll:

И аз го гледах 1-2 пъти и ми хареса момчето защо не му се дава повече шанс :(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2011 23:50

AN71 написа:
TristaNNN написа:

И аз го гледах 1-2 пъти и ми хареса момчето защо не му се дава повече шанс :(

Защото,когато отборът не върви-разчиташ на най-доброто!На играчи,които могат да "решат мача" с едно отиграване.Тонев още не е станал такъв тип играч.Даже Райков и Христов са по-добри от него в момента!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 окт 2011 00:21

blue avalanche написа:И аз го гледах 1-2 пъти и ми хареса момчето защо не му се дава повече шанс :(

Защото,когато отборът не върви-разчиташ на най-доброто!На играчи,които могат да "решат мача" с едно отиграване.Тонев още не е станал такъв тип играч.Даже Райков и Христов са по-добри от него в момента![/quote]
При 4:0 когото и да пуснеш,няма да загубиш мача!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2011 07:35

W84me написа:
blue avalanche написа:И аз го гледах 1-2 пъти и ми хареса момчето защо не му се дава повече шанс :(

Защото,когато отборът не върви-разчиташ на най-доброто!На играчи,които могат да "решат мача" с едно отиграване.Тонев още не е станал такъв тип играч.Даже Райков и Христов са по-добри от него в момента!

При 4:0 когото и да пуснеш,няма да загубиш мача![/quote]
Когото и да пуснеш,НО не и на когото и да е на мястото!Нали не искаш да кажеш,че Тонев е смяна на Гаджев?Или на Йовов?И да заиграем с 3 крила едновременно?То бива екстравагантност,ама чак пък толкоз...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Сърдития Гаджев

Мнениеот Levski 1914 » 04 окт 2011 08:24

blue avalanche написа:Вместо да разправя как А сектор го освирквал,да обясни защо сбърка всички пасове през второто полувреме на мача с Локо!И защо се дзвери на Райков,а не на Милиев,примерно...Или на Йовов...

Не се дзвери на Милиев или Йовов, защото е по-лесно да крещиш и псуваш някой по-млад и по-неопитен от теб! Защото Райков последните мачове играе, за разлика от Йовов (изключвам мача с Локо-то) и Милиев, който този сезон е в пълна дупка и няма нищо общо с миналата година... А Гаджев си има своите грешки във всеки мач...и по-добре да мисли как да си подобри играта, вместо да се чуди как да се ебава с публиката в сектор "А"!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”