Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Мнениеот Batkoto » 12 сеп 2011 10:10

съгласен съм с твърденията, че Миньор не се напъваха много-много през второто полувреме, даже нещо повече на няколко пъти позволиха остри влизания по лявото крило и умишлено се оставяха по двама-трима свободни играчи на Левски в пеналта,върха беше при един корнер пак отляво при който имаше пет или шест футболисти на Миньор, които въобще не скочиха за висока топка, а само се хванаха за главите като видяха как топката просвистя покрай гредата ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2011 10:16

Batkoto написа:съгласен съм с твърденията, че Миньор не се напъваха много-много през второто полувреме, даже нещо повече на няколко пъти позволиха остри влизания по лявото крило и умишлено се оставяха по двама-трима свободни играчи на Левски в пеналта,върха беше при един корнер пак отляво при който имаше пет или шест футболисти на Миньор, които въобще не скочиха за висока топка, а само се хванаха за главите като видяха как топката просвистя покрай гредата ..

А през първото "напъваха" ли се?И защо?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 сеп 2011 10:16

там е работата,че ЦСКА имаше достатъчно положения и през първото полувреме, докато Левски нищо не играха първата част, не че през второто полувреме бяха нещо по-особено, само че грешките на Миньор в защита зачестиха и станаха откровено фрапантни, поне три или четири пъти позволиха влизания отляво и оставаха по двама-трима свободни играчи в пеналта барем Левски да се разпишат, е най-накрая успяха .. браво
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 сеп 2011 10:18

blue avalanche написа:
Batkoto написа:съгласен съм с твърденията, че Миньор не се напъваха много-много през второто полувреме, даже нещо повече на няколко пъти позволиха остри влизания по лявото крило и умишлено се оставяха по двама-трима свободни играчи на Левски в пеналта,върха беше при един корнер пак отляво при който имаше пет или шест футболисти на Миньор, които въобще не скочиха за висока топка, а само се хванаха за главите като видяха как топката просвистя покрай гредата ..

добре я ми кажи ти, този момент с корнера как си го обясняваш .. центрира се висока топка има пет-шест футболисти от Миньор около нея и нито един не скача да играе с глава :?:
04.09.2013

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 12 сеп 2011 10:21

Batkoto написа:там е работата,че ЦСКА имаше достатъчно положения и през първото полувреме, докато Левски нищо не играха първата част, не че през второто полувреме бяха нещо по-особено, само че грешките на Миньор в защита зачестиха и станаха откровено фрапантни, поне три или четири пъти позволиха влизания отляво и оставаха по двама-трима свободни играчи в пеналта барем Левски да се разпишат, е най-накрая успяха .. браво

По твоята логика Левски не трябва да има нито една резонна победа. Или падаме, или бием, защото са ни позволили да бием. Слез на земята и си свали червените очила!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2011 10:25

Levski 1914 написа: Слез на земята и си свали червените очила!

Не може!Само с хирургична операция!Той се е родил с тях!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 сеп 2011 10:25

напротив за мача с Ботев Враца примерно нищо не съм споменал,там не ви легнаха,а ги порязаха съдиите :lol: .. виж мача с Монтана си го взехте сами,което си е бяло,си е бяло ;)
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2011 10:27

Batkoto написа:
blue avalanche написа:

добре я ми кажи ти, този момент с корнера как си го обясняваш .. центрира се висока топка има пет-шест футболисти от Миньор около нея и нито един не скача да играе с глава :?:

Остро центриране отдясно,нито един защитник не се пресегна,вратарят се хвърли като "умряла риба" СЛЕД нападателя,който вкара гол.Защо Болтън легнаха на Ман Юн?

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 12 сеп 2011 10:28

Batkoto написа:напротив за мача с Ботев Враца примерно нищо не съм споменал,там не ви легнаха,а ги порязаха съдиите :lol: .. виж мача с Монтана си го взехте сами,което си е бяло,си е бяло ;)

Сигурно те заболя сърчицето да кажеш, че сме били резонно Монтана :lol: ...колкото за Ботев...
[center]
Слез на земята и си свали червените очила!
[/center]
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 12 сеп 2011 10:31

blue avalanche написа:Ако някой НЕ ИСКА "да ни врътне" равен,няма нужда да си "сваля гащите"!Достатъчно е да направи една дузпа!Питай Й.Петков!
ПП.Вие какво "врътнахте" с Лудогорец?

За трагичното управление на Славия няма какво да се говори те нещата са от ясни по-ясни. Мен ми е болно когато ни правят на маймуни някакви мутри псевдо президенти. Няколко отбора си имате лоби в БФС и се биете в гърдите на местно ниво какви сте грандове. Пилците се броят на есен, а тая есен преброяването беше категорично за нашите евро бойци.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Архив”