Нека да си стои. Барабар с този на американските летци. Ако може да се направят паметници на османците, на Василий Българоубиец и т.н.
А има ли в София паметник на 1 пехотна (шопска) дивизия? Вместо да се разрушава паметника е по-добре да се видоизмени - смяна на фигурите на съветските солдати с такива на български войни и готово.
Гавра с комунистическата история
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Да остане ли "Съветската армия" в София?
Абе и тоя трябва да замине, ама "К*ра" е по-належащо да изчезва.ама някакси ще ми е тъжно за него, колко бира се е изпило там, после колко преработена бира е била изляна по комунистическите надписи...някакси няма да е същото!
На какво ще пикаме сега?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
В центъра на Виена има паметник на Съветската армия!Пък не виждам с какво сме повече от тях!
Такива изказвания са ............
Такива изказвания са ............
Cesc Fabregas написа:Твърдо "АУТ"! Паметници, възхваляващи "Красная Армия" нямат място в центъра на София през 2011 година, според мен!!
- blue magic
- Контакти:
Премахването на този паметник се забави и това е причина за непрекъснати полемики. Естествено че паметник на агресор не се прави, а особено когато тези на българските национални герои са забутани, то властите трябва да реагират адекватно в случая. В интерес на истината оцветяването на фигурите като герои от американски комикси е доста забавен поглед на това недоразумение.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- фифи перото
tzetzko написа:В центъра на Виена има паметник на Съветската армия!Пък не виждам с какво сме повече от тях!![]()
Такива изказвания са ............Cesc Fabregas написа:Твърдо "АУТ"! Паметници, възхваляващи "Красная Армия" нямат място в центъра на София през 2011 година, според мен!!
Приятелю,не говорим а Виена, а за София
Не правиш ли разлика,..виенчанино?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- ndrangheta
- Контакти:
На мен не ми пречи и като цяло съм против подобни опити да се заличава историята. По-добре е да се помни колко сме били зле, отколкото да се рискува постоянно да сме зле от незнание.
А идеята с разкрасяването е много свежа.
А идеята с разкрасяването е много свежа.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Дреме ми на сещаш се кое, какво има и няма във Виена, ако трябва да съм честен
Аз не искам това грозно изчадие да грози моя град. Това си е мое мнение и затова съм го написал

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Съветски Комунист написа:Естествено че ще остане!!! Да внимават в картинката всички мръсни фашистки лумпени и *******и които имат идеи да пипат паметника че мамичката им фашистка ще разплачем!!! Наказането за всички фашисти ще бъде изпращане в лагер в Белене или по-добре в Сибир да им измръзнат ушите тяхната мама фашистка!!!!!!
Аре чакаме, дедо

- Cesc Fabregas
- Контакти:
cska_90 написа:Съветски Комунист написа:Естествено че ще остане!!! Да внимават в картинката всички мръсни фашистки лумпени и *******и които имат идеи да пипат паметника че мамичката им фашистка ще разплачем!!! Наказането за всички фашисти ще бъде изпращане в лагер в Белене или по-добре в Сибир да им измръзнат ушите тяхната мама фашистка!!!!!!
Аре чакаме, дедо![]()
Тоя си вярва обаче, тея са най-опасни
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Red_Girl
- Контакти:
Ахаха нема ви се верваа!!!

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]