Локомотив Пловдив - Левски София - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

radovasto
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски София - 2:3

Мнениеот radovasto » 15 май 2011 22:14

[quote="turbogena"]Получи се страхотен мач и на терена и на трибуните! Тази победа е само за честта на Левски и за феновете! А ние ,феновете на Левски за пореден път доказахме ,че сме номер 1 у нас! За нас няма значение дали сме първи или десети. В мач без никакво значение за нашето класиране се изсипахме 1500 сини в Пловдив! Поздравления за всички ,които бяха на стадиона ;) И не забравяйте ,че Левски се подкрепя винаги и навсякъде!

Тази победа е за тотоманиаците и тук феновете нямат нищо общо, а пък за честта на Левски да не говорим. Никога агитките на Левски и ЦСКА няма да бъдат № 1 и това че се събрахте 200 софиянци и 1300 селянина от вси краища не променя нещата. Никога няма да забравя, че Левски и ЦСКА се псуват навсякъде, защото са отборите на всички власти и постоянно са толерирани за сметка на останалите.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 16 май 2011 11:07

http://www.sport1.bg/sport1/node/216614
прав е Карвальо,отнесоха се към него като с боклук,естествено е да им натрии носовете ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 16 май 2011 12:49

До колкото разбрах е получил контузия след края на мача тоя Карвальо, ама иначе беше много уверен като се подиграваше :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 май 2011 12:51

tatusindo написа:
vaskonti написа:Да, Бербатов ще си остане пълен анонимник щото не е вкарал на Левски! :lol: :lol: :lol:
Няма спасение за тебе, честно... :oops:

Ти май наистина не схващаш а :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Схващам перфектно. Целия тоя спор се води единствено, за да се потвърди вашето всеощо мнение, че класата на даден играч е право пропорционална на головете, които е вкарал на Левски. И аз се чудя защо ви се връзвам, като ви знам уникалните виждания по тоя въпрос... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 май 2011 13:16

vaskonti написа:
tatusindo написа:
vaskonti написа:Да, Бербатов ще си остане пълен анонимник щото не е вкарал на Левски! :lol: :lol: :lol:
Няма спасение за тебе, честно... :oops:

Ти май наистина не схващаш а :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Схващам перфектно. Целия тоя спор се води единствено, за да се потвърди вашето всеощо мнение, че класата на даден играч е право пропорционална на головете, които е вкарал на Левски. И аз се чудя защо ви се връзвам, като ви знам уникалните виждания по тоя въпрос... :roll:

Идеята без да съм чел предишните мнения е ,че Карвальо ще си остане известен само с цирка,който се разигра покрай него и с гола,който вкара срещу Левски.... За Бербатов колко е известен и какво е постигнал във фурбола спрямо Гонзо и тем подобни,мисля че е безмислено да се говори.....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 май 2011 14:19

Batkoto написа:http://www.sport1.bg/sport1/node/216614
прав е Карвальо,отнесоха се към него като с боклук,естествено е да им натрии носовете ..

и как по-точно "натри носа" на някой ? Там е където го запратихме, ще гледа ЕКТ само по ТВ и най-близкия му допир с УЕФА е емблемата на фланелкатата която развя... а и накрая загуби мача :lol: :lol:
Даже исках да отида и да я връча на Гонзо, но ме спряха. За него са голът ми в тяхната врата и фланелката.
да го бяха оставили :lol: тамън и някой плесник щеше да отнесе като нищо :lol: След мача Гонзо трябваше да иде да му връчи една фланелка на Левски с оградена емблема на лига Европа :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 май 2011 15:33

tatusindo написа:
vaskonti написа:
tatusindo написа: Ти май наистина не схващаш а :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Идеята без да съм чел предишните мнения е ,че Карвальо ще си остане известен само с цирка,който се разигра покрай него и с гола,който вкара срещу Левски.... За Бербатов колко е известен и какво е постигнал във фурбола спрямо Гонзо и тем подобни,мисля че е безмислено да се говори.....

Мен ми е ясно, че е такава идеята. Но не аз намесих Бербатов в тая тема, сравнявйки го с...Базил по линия на голове срещу Левски. Това внушаване, че Левски е мерило за класата на който и да било е доста тъпо, но и дразнещо.
А Базил е най-малко виновният за тоя "цирк" защото се видя, че всъщност не е бил чак толкова контузен. Циркът го разигра най-вече същия този Гонзо. Базил беше потърпевш и то доста, но това е друга тема вече...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Локомотив Пловдив-Левски

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 16 май 2011 16:07

Може ли ако някой знае да ми каже от къде мога да си сваля мача на запис?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив-Левски

Мнениеот rhaegar » 16 май 2011 16:09

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 16 май 2011 16:30

Гонзо да разбере какъв иска да е.Спортен директор или треньор. Или може би иска да е Спортен директор, треньор, помощник-треньор, президент,чистач, Изпълнителен директор, счетоводител и масажист. Никъде по света Спортният директор не води тренировки и не дава указания по време на мач. Той за малоумни ли ни има ? И 5 годишните разбраха,че той е треньорът, а не Ясен Петров.

Върни се в “Архив”