ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2011 23:27

Tommi написа:
SANSIRO7 написа:Айде Сашо го даде току що няма засада. Ако някой изобщо играе с топката това е защитник на Черноморец.

Ако никой не играе с топката, вече е друго, но ми се струва, че Димов играе с топката.

играе Димов с топката,но обърни внимание че в момента когато исрае с нея тасевски нее взаада и излиза напред

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2011 23:30

milen.hristov написа:
Tommi написа:
SANSIRO7 написа:Айде Сашо го даде току що няма засада. Ако някой изобщо играе с топката това е защитник на Черноморец.

Ако никой не играе с топката, вече е друго, но ми се струва, че Димов играе с топката.

играе Димов с топката,но обърни внимание че в момента когато исрае с нея тасевски нее взаада и излиза напред

Когато Димов подава, тасевски почти не помръдва. Виж видеото в Гонг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 мар 2011 23:32

Нищо не става от Йовов. Не мога да разбера какво толкова му харесвате на Ицо още? Той беше добър, беше в доста важни мачове дори изключителен, но БЕШЕ. Вече не струва и пет стотинки. Просто е много зле. Лъже се с тревата. Не знае какво да прави с топката и само я мотае. Днес на два пъти беше сам срещу вратаря на малко по - далечно разстояние и вместо да стреля силно и точно в ъгъла, той или я пращаше в аут или в ръцете много леко.
Йовов трябваше вече да е пенсиониран. Много сме зле в момента. Гонзо май е треньор на отбора и оттам идват всичките проблеми.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 12 мар 2011 23:58

Здравейте, левскари!
Както каза батко ви Гонзо, това е невероятния Левски за пролетта!
Ако не ви харесва играта на отбора значи разбирате от футбол, колкото Ясен Петров!
Да Ви е честит, новия дрийм тим!

майните вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 13 мар 2011 00:03

Тоя Йовов колко време ше го държим още бе .. пък и цяла мач игра баси смешната работа..Никакво желание от наша страна добре,че имахме късмет да вкараме иначе отиваше на 0-0,а и черноморец са супер слаби аз не знам как с този отбор искат да играят в турните ..направо са ми смешни за целия мач нито едно положение ..

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 13 мар 2011 00:11

Единия се оплаква от Матондо,а другия от Дембеле.Такива безгрешни ръководители не сме имали никога.Грийн не спазвал тактическа дисциплина.Ами в коя школа се е учил Сержиньо и в коя маините?Маи са по-зелени тактически от голяма част от отбора.А започнеш ли да обвиняваш играчите за некъдърността си те никога повече няма да играят за теб.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 13 мар 2011 00:59

daniel875 написа:Нищо не става от Йовов. Не мога да разбера какво толкова му харесвате на Ицо още? Той беше добър, беше в доста важни мачове дори изключителен, но БЕШЕ. Вече не струва и пет стотинки. Просто е много зле. Лъже се с тревата. Не знае какво да прави с топката и само я мотае. Днес на два пъти беше сам срещу вратаря на малко по - далечно разстояние и вместо да стреля силно и точно в ъгъла, той или я пращаше в аут или в ръцете много леко.
Йовов трябваше вече да е пенсиониран. Много сме зле в момента. Гонзо май е треньор на отбора и оттам идват всичките проблеми.

Ей, Йовов беше един от най-добрите тази вечер, и вратара ни. Александров колкото време игра - също. Другите бяха пълна скръб.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец [12.03.2011] (1:0)

Мнениеот W84me » 13 мар 2011 01:13

milen.hristov написа:Пульоооо,ВНИМАВАЙ :!: задаваш неодобни въпроси.За следващите мачове пък аз виждам как Г.Иванов ще обяви мача закрит за фенове и ще си покани само част от тези които бяха в последните 3 мача и не посмяха един път да викнат ОСТАВКА,защото преполагам че само на тях ина директора им харесва Левски.Така,че внимавай с критиката,ако скаш да гледаш отбора

Стига с тия оставки!Да не сме,като цска-то да викаме курви и оставки след 1 слаб мач?Че направиха грешки е вярно,но не може така само да се плюе!След загубата от цска отборът изпадна в шок,но успя да си вземе следващите 2 трудни мача,няма значение с каква игра стана това!Прав е Ясен,че в този мач важна беше победата,за да може отборът да се отърси от напрежението,след такъв "шамар" в първият кръг и целият този натиск е много трудно да играеш красив футбол,според мен трябва време на отбора да се успокои от цялото това напрежение.На първо време това става единствено с победи!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 13 мар 2011 01:40

Я стига с тия заучени фрази "трябвало им време" - то изтече младеж!
2 години му гледам глупостите на Гонзалес и неговите Сульо и Пульо. Довиждане майна!
Готови играчи да съсипваш!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 13 мар 2011 01:59

Аз не си спомням да се викаше оставка и когато Достанич ни проваляше мач след мач, но както и да е! Ясен и Гонзо трябва да се разкарат от отбора, защото само вредят с действията си. Ясно е, че Ясен ще бъде изгонен, но по-важното за мен е Гонзо да си тръгне заедно с него.

Върни се в “Архив”