Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Robotop

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот Robotop » 28 яну 2011 11:24

Пак Ви казвам,

падаме от чорбата, латекса ни бие за купата и после ни повтаря на Герена!

Ясен не става, Гондзо е лаладжия а за Батков 2 мнения няма :)))
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 28 яну 2011 12:06, променено общо 1 път.
Причина: Ще продължавам да ти трия мненията, ако не промениш начина си на изказ!

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 29 яну 2011 12:09

Твърдо зад Ясен и Гонзо ,ама твърдо!Никога не трябва точно ние-феновете на Левски да се поддаваме на глупостите на журналистическата сган!Сигурен съм ,че първия кръг стадион "Георги Аспарухов" ще бъде пълен и ще смажем онези!Защото Ясен и Гонзо са най-добрия екип ,който можем да си позволим сега,но наистина и двамата са добри и са в Левски заради Синята идея!
Само Левски !!!
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 29 яну 2011 12:27

Какво махане на Ясен, какви пет лева ? Та той човека е от половин година в Левски, на второ место сме след миналата кошмарна година, изиграхме страхотни мачове за евротурните.... Ми те треньора на Ливърпул го махнаха след половин година , ама той не показваше резултати, а вие какво искате ? Ей не четете всичко и всякакви глупости.В гонг на 99% новините,сензациите,интервютата са истина и не са манипулирани. Мислете с главите :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 яну 2011 09:48

Ясен е със спорни качества и взе някои грешни решения през есента, но от него не ме е срам. Поведението в определени случаи на Гонзо и Батков е срамно и уронващо авторитета на институцията Левски. Това ми е мнението.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 31 яну 2011 09:09

Ясен няма никаква роля в този отобр. Гонзо командва всичко. Целта на Батков е легендите на Левски да се карат, защото той има изгода от това. Това е истината, докато БаткоФФ не се махне - няма да се оправим. Взел Дембеле за 200 000 иска да го продаде за 20 милиона , е няма как да стане. Алчен, алчен ама колко да е алчен - не се наяде от пари...

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 31 яну 2011 16:18

Ясен не се бие в гърдите,а доколкото става ясно "уж" работи здраво според думите на Гонзо.На мен лично ми изглежда загадка и дори по - скоро като безгласна буква на Герена,където всичко определя спортния ни директор и легенда Гонзо.Надявам се да се окажат верни думите му,че отбора ще изглежда по - силен на пролет макар да не ми е ясно как ще стане това при положение,че продадоха Жо ,а Гарата виси на косъм :?: :!: :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 01 фев 2011 20:51

абе незнам как ще изглежда отбора напролет но със ръка на сърцето мога да кажа че изживях доста вълниващи моменти тази пролет,и имайки предвид че отбота е сравнително нов и би трябвало да се сработва с всеки един ден ,има и друго по малко мачове ще има и ще се съсредотояим над първенството ... така че се надявам на успешна пролет само левски.......

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 05 фев 2011 21:25

Съжалявам че ви пиша във форума но ще си кажа мнението за Ясен Успехите , по скоро победите ги постигнахте заради доста приличната селекция за която не знам кой е отговорен но браво , Ясен няма пръст в тая работа .Колкото до смяна на трениора колкото и да е слаб или някой и да не го харесва ще е поредната глупост на Батков ако реши да го сменя сега.Най лошо впечетление ми правят изказванията на Гонзо и Батков и докато за Батков е ясно че е глупав и нищо не разбира и познава хуба ще е Гонзо да се замисля преди да говори .Най европейско поведение и мислене във вашия отбор има Баждеков за което му свалям шапка говори само за това за което разбира и си върши добре работата ,Извинявайте за мнението ми
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

vvessel
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот vvessel » 26 фев 2011 19:49

Пуснах темата края на октомври защото виждах на къде отива Левски с тоя треньор. Много от съфорумците обясняваха как пролетта с този треньор отбора ще е съвсем друг и се оказаха изненадващо прави. Толкова слаб Левски и аз не очаквах да видя. Да видим сега след цялата подготовка на Ясен, с Гара Дембеле, с абсолютно всички ключови играчи, без контузии и след позорната загуба в този ключов мач дали все още има някой с розови очила който иска Ясен да остане. Ако има, той със сигурност ще е с червени.
Как мразя да се оказавам прав :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 фев 2011 20:06

В този мача се видя пълната несъстоятелност на трима души. Ва Батков като президент, на Гонза като ръководител и на Ясен Петров като треньор. С тези, толкова. Дори и това ни е много. Тези глупости за шампионски лиги и титли звучат нелепо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Архив”