Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот POPCORN » 25 окт 2010 23:05

maximalniq написа:Аз съм доволен от постигнатото във рези услови, но пак правим грешки в защита... Със интерес очаквам да видя какви ще са санкциите за Литекс и най-вече за Том, за удара без топка срещу Мюлдер.

и за вас трявба да има санкции не само за литекс!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Asen4o59
Контакти:

Мнениеот Asen4o59 » 25 окт 2010 23:05

Топ-рефера добута Литекс до победата! Не пишете повече глупости, това е истината. Може и шампиони да ги направи гришката, но пак ще са тъпана на Европа

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Мнениеот TheKing » 25 окт 2010 23:06

Мисля, че след този мач се затвърждава мнението, че Левски върви на долу. Незнам на какво се дължи но кризата е очевидна. Нямаме стабилен вратар. Защитата е мудна и неориентирана. В средата ако не е Тасевски няма кой един смислен пас да пусне. Този мач тактиката беше прекалено страхлива, нямаше никаква агресия. Ако такива са били указанията жалко за тренера, в началото на сезона точно агресията ни носеше успехи. Жо също е в дупка, Слори дори не загатва за какво е привлечен. Просто незнам :(

wiseman

Мнениеот wiseman » 25 окт 2010 23:06

parvanoff написа:
eighten написа:Когато скоро написах че Левски върви със сташна сила надолу,Сеск Фабрегас и няколко други ме емнаха че не съм бил Левскар. Сега след загубата от Литекс,равния със Сливен нещо някой ще каже ли? Отбор без вратар и защита просто не става. За смените на Ясен пък какво да говорим? Жалка работа. Пак провал!!!

Ето такива най-много ги харесвам. Ае пич, падаме с 2-1 от основния ни конкурент за титлата и то като гост, и все едно егати катарзиса станало... Не играхме добре-нормално след мача в четвъртък. Аз все още се учудвам, че нашите се държат добре физически. Реланият резултат за мен е равният.

Прав е човека. Просто се взвхме много насериозно. Не ставаме. Щом тоя умрял Литекс не можахме да бием. А за играта ни не ми се говори. Просто няма такава. Вратаря ни е чуден. Егати смеха. Целта е евротурнирите.Трудно ама възможно. С Ясен толкова. Какво ме топлят групите? И миналата година бяхме там. И тази ни бият като тъпани.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 25 окт 2010 23:06

На главната страница на гонг е снимка от мелете,където Дарко изобщо не присъства :|
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
rider
Контакти:

Мнениеот rider » 25 окт 2010 23:06

Gonzi_407 написа:
rider написа:
Gonzi_407 написа:как мооже цял мач да не направиш смени бе ясене простак, и да ми пускаш тоя бастун киров??? да е.. май.... и разбирача!??

Като спомена смени, Александров не оздравя ли ?

той някой може ли да разбере какво става?
искаш ли да ти кажа смените за следващите 30-40 мача на левски - киров лекето, слори мъртвеца и иса! Ма грам друго решение нещо да м светне на тая куха тиква

Исата хубаво го пусна , ам в такъв мач не е да се обиграват юноши и резерви :roll:
"Левски" не може да играе дефанзивно ,, не е нашия стил тва то се вижда ам се пак да не го нападаме Ясен след първата загуба :|

Потребителски аватар
TAFINSSON
Контакти:

Мнениеот TAFINSSON » 25 окт 2010 23:06

Не можах да разбера Ясен за каде ги пазеше тея смени ... другия път в 93 минута да почне да сменя играчите ...
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 25 окт 2010 23:07

gun175 написа:Венци в крайна сметка позна ... каза че в Ловеч ше ни прецака съдията а и името на съдията позна!!!

То не е трудно, нали Гришката ако каже ще са 12 пъти по ред шампиони...
Жалко само, че Гришката не може да реди съдиите и в Европа иначе, на Барса, Милан и Реал им е спукана работата, щяхме да имаме български отбор носител на ШЛ.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 25 окт 2010 23:07

Asen4o59 написа:Топ-рефера добута Литекс до победата! Не пишете повече глупости, това е истината. Може и шампиони да ги направи гришката, но пак ще са тъпана на Европа

100000000% те подкрепям.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 окт 2010 23:07

Накрая на мача, топката удря рамото на играча на Литекс-съдията дава пряк свободен за Левски за игра с ръка :lol: --после топката изиза в аут и минава на 20-30 см от стената,а коментаторът вика корнер и игра с ръка на Янев :lol: През целия мач коментаторът искаше да убеди зрителите как нямало нарушение на Тасевски за фала при първия гол на Литекс-като на повторенията ясно се вижда очеваден фал на Тасевски,хем бута с ръце в гръб играча на Литекс,хем го рита и в краката......и т.н. :lol: Явно коментаторите в ПРО.БГ са на заплата в Левски :mrgreen:
Последна промяна от Sole на 25 окт 2010 23:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”