Дискусии: ЮАР – България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dust
Контакти:

Re: ЮАР - БЪЛГАРИЯ - 1:1

Мнениеот Dust » 25 май 2010 00:48

С резервите на ЮАР 1:1, пред мен изниква въпрос ако бяха с титулярният им състав как ще завърши мача :roll:

За пореден път в защита сме загадка, а в халфовата линия енигма.

Извода ми от тези две контроли е да се настроя за квалификациите за световното през 2014, тъй като европейското през 2012 ще го гледаме през крив макарон.

Светила като Моуриьо и сър Алекс не си позволят при изпълнение на корнер да нямат човек на гредите, а нашия галактически специалист е счел , че това не е нужно.

В контроли не трябваше ли да пусне всичките извикани, жал ми стана за Павката Виданов.

С тая хасковска тиква толкова.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 май 2010 00:53

Аз, като по-дърт, знам следното: "За умрял - или добро, или нищо!..."
Е, трая си!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Sandinho
Контакти:

Мнениеот Sandinho » 25 май 2010 00:59

Равен с ЮАР.. ако нашият отбор беше толкова класен, колкото неговите ръководители смятат че е .. резултатът трябваше да е нещо от сорта на ЮАР 1-3 България ... ;)

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 25 май 2010 01:32

Какъв е извода? - С Правилния начело наще играят правилно.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

roskata9505
Контакти:

Мнениеот roskata9505 » 25 май 2010 01:49

zna4i mislq 4e tova be dobar ma4 za nashite

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 02:26

Deliba6 написа:Аз, като по-дърт, знам следното: "За умрял - или добро, или нищо!..."
Е, трая си!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Поне за мен съвета на колегата Deliba6 трябва да бъде изсечен в мрамора пред стадион Васил Левски , та който и да мине от там да е наясно какво представлява националния ни отбор по футбол в момента ... 8-)

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 25 май 2010 02:40

Не мога да разбера, какво искаме от националите. Ново американско лято? Хайде да сме реалисти. Не сме нито Испания, нито Италия, нито Германия, нито дори Холандия. Все пак сме малко над 7 милиона.
Оли, мали, равен с ЮАР !!! А 0:0 Португалия - Кабо Верде /или острови Зелени нос, както беше по старому/ ??? :?: :?: :?:
Гледам Футбол от края на 70-те и никога, с едно изключение, не сме били кой знае колко по-добри. Да не говорим, че изключението се случи в 89 мин. и 58. сек на мача.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 25 май 2010 08:49

Ki Cho написа:Не мога да разбера, какво искаме от националите. Ново американско лято? Хайде да сме реалисти. Не сме нито Испания, нито Италия, нито Германия, нито дори Холандия. Все пак сме малко над 7 милиона.
Оли, мали, равен с ЮАР !!! А 0:0 Португалия - Кабо Верде /или острови Зелени нос, както беше по старому/ ??? :?: :?: :?:
Гледам Футбол от края на 70-те и никога, с едно изключение, не сме били кой знае колко по-добри. Да не говорим, че изключението се случи в 89 мин. и 58. сек на мача.

+11111111111
Каква колосална футболна сила сме ние, че да смятаме че всичко освен победа над домакин на световното пред пълен стадион е провал? Какви колосални успехи имаме във футболната си история? Или може би се отличаваме с отбор световнопризнати футболни гении? Или може би се отличаваме със супер вярна и сплотена публика?

Има две крайни групички, з които "хейтърстването" е национален спорт, когато треньор на националите е свързан по-някакъв колкото и далечен начин да е с Левски, едната групичка плюе и плюе, когато треньор е свързан със ЦСКА, тогава другата. А има и "провинциална групичка", която хейтърства по линия провинция - София :) Сигурно след 50-100 години ако пак направим някакво супер чудо - 3-4 място на световно, пак ще се намери хейтърска групичка, която да плюе защо не сме станали световни шампиони. Но явно това си е част от кръговрата на живота - националите играят, хейтърите плюят.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 25 май 2010 09:08

Dust написа:С резервите на ЮАР 1:1, пред мен изниква въпрос ако бяха с титулярният им състав как ще завърши мача :roll:

За пореден път в защита сме загадка, а в халфовата линия енигма.

Извода ми от тези две контроли е да се настроя за квалификациите за световното през 2014, тъй като европейското през 2012 ще го гледаме през крив макарон.

Светила като Моуриьо и сър Алекс не си позволят при изпълнение на корнер да нямат човек на гредите, а нашия галактически специалист е счел , че това не е нужно.

В контроли не трябваше ли да пусне всичките извикани, жал ми стана за Павката Виданов.

С тая хасковска тиква толкова.

Мале тука се само специалисти бе... Вратара казва дали да има хора на 1 и 2ра греда..

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 25 май 2010 09:33

Стратегическо реми...какво толкова да го коментираме! :)

Върни се в “Архив”