Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Viktor4o_Rs , все тая дали далаверите са заради ЦСКА , ПФК Левски или Славия ... Еднакво жалко е ... Колегата as milan преди малко ми даде отговор и на въпроса защо Гошко Пеев е в националния. Щял да прави трансфер в Спартак М. ... И докато не се обединим ние феновете и не изчистим тая дружинка от БФС , то забравете за нещо позитивно на тема футбол. Ама и те на това разчитат , че сме разединени по разните му там цветове на отбори и владеят здраво положението. Хитреци са боклуците му с боклуци ... 
viroglav написа:Viktor4o_Rs , все тая дали далаверите са заради ЦСКА , ПФК Левски или Славия ... Еднакво жалко е ... Колегата as milan преди малко ми даде отговор и на въпроса защо Гошко Пеев е в националния. Щял да прави трансфер в Спартак М. ... И докато не се обединим ние феновете и не изчистим тая дружинка от БФС , то забравете за нещо позитивно на тема футбол. Ама и те на това разчитат , че сме разединени по разните му там цветове на отбори и владеят здраво положението. Хитреци са боклуците му с боклуци ...
Хайде всички да се обединяваме, а теб ще те правим президент на БФС
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
[offtopic]Tommi, ти като фен на Англия да си се замислял , че сте в съседна група с Германия
Как я виждаш тая титла не ми е ясно , в най-добрият случай островитяните отпадат с дузпи от немския си кошмар
[/offtopic]

Viktor4o_Rs написа:[offtopic]Tommi, ти като фен на Англия да си се замислял , че сте в съседна група с ГерманияКак я виждаш тая титла не ми е ясно , в най-добрият случай островитяните отпадат с дузпи от немския си кошмар
![]()
![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
От къде разбра, че съм фен на Англия
Последна промяна от Tommi на 20 май 2010 01:02, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
viroglav написа:Viktor4o_Rs , все тая дали далаверите са заради ЦСКА , ПФК Левски или Славия ... Еднакво жалко е ... Колегата as milan преди малко ми даде отговор и на въпроса защо Гошко Пеев е в националния. Щял да прави трансфер в Спартак М. ... И докато не се обединим ние феновете и не изчистим тая дружинка от БФС , то забравете за нещо позитивно на тема футбол. Ама и те на това разчитат , че сме разединени по разните му там цветове на отбори и владеят здраво положението. Хитреци са боклуците му с боклуци ...
Е,не съм имал това предвид.Добре,според теб Пеев слаб футболист ли е?Или игра слабо днес?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Tommi написа:viroglav написа:Viktor4o_Rs , все тая дали далаверите са заради ЦСКА , ПФК Левски или Славия ... Еднакво жалко е ... Колегата as milan преди малко ми даде отговор и на въпроса защо Гошко Пеев е в националния. Щял да прави трансфер в Спартак М. ... И докато не се обединим ние феновете и не изчистим тая дружинка от БФС , то забравете за нещо позитивно на тема футбол. Ама и те на това разчитат , че сме разединени по разните му там цветове на отбори и владеят здраво положението. Хитреци са боклуците му с боклуци ...
Хайде всички да се обединяваме, а теб ще те правим президент на БФС![]()
А аз си мисля , че Бойко Борисов в един момент така ще ги обедини , че свят ще им се извие ... И не е много далеч във времето този миг ... С това ще си гарантира още поне десет мандата като какъвто си избере в държавата ... Може и пост "цар" да се открие заради него ...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Tommi написа:Viktor4o_Rs написа:[offtopic]Tommi, ти като фен на Англия да си се замислял , че сте в съседна група с ГерманияКак я виждаш тая титла не ми е ясно , в най-добрият случай островитяните отпадат с дузпи от немския си кошмар
![]()
![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
От къде разбра, че съм фен на Англия![]()
[/offtopic]
Моя грешка , извинявам се , имах предвид фена на Манчестър

Viktor4o_Rs написа:Моя грешка , извинявам се , имах предвид фена на Манчестър
Извинен си
acmilan , при Гошко Пеев говорим за амортизиран и безперспективен футболист. Дори и да направи някой последен едногодишен или двугодишен трансфер е без значение , защото това ще е краят на кариерата му. Едва ли даже ще изиграе и един , два мача от квалификациите. Колкото и бедно на таланти да е първенството ни , то имаме поне пет , шест момчета , които могат и ще се раздадат до край , ако бъдат повикани - сигурен съм ... Ама трябва някой като Димитър Пенев , който да има очи да ги види. А Мъри е вперил очи в небитието и се оплаква от липса на класни футболисти ... Е нали това ти е работата бе Мъри , ти да ги откриеш ... Не да констатираш , а да си заслужиш 25 те хилки месечно. На мен няма нужда да ми обясняваш , че отбора ни е слаб ... Аз и сам го виждам това. Ти намери начина , да го подсилиш и да спечелиш квалификациите ... Иначе защо си там госин старши ?
viroglav написа:acmilan , при Гошко Пеев говорим за амортизиран и безперспективен футболист. Дори и да направи някой последен едногодишен или двугодишен трансфер е без значение , защото това ще е краят на кариерата му. Едва ли даже ще изиграе и един , два мача от квалификациите. Колкото и бедно на таланти да е първенството ни , то имаме поне пет , шест момчета , които могат и ще се раздадат до край , ако бъдат повикани - сигурен съм ... Ама трябва някой като Димитър Пенев , който да има очи да ги види. А Мъри е вперил очи в небитието и се оплаква от липса на класни футболисти ... Е нали това ти е работата бе Мъри , ти да ги откриеш ... Не да констатираш , а да си заслужиш 25 те хилки месечно. На мен няма нужда да ми обясняваш , че отбора ни е слаб ... Аз и сам го виждам това. Ти намери начина , да го подсилиш и да спечелиш квалификациите ... Иначе защо си там госин старши ?
Дай своя вариант за състав,много ми е интересен,сериозно.
Последна промяна от acmilan на 20 май 2010 01:20, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.