ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот Blue_Lion » 07 мар 2010 17:34

МЕЦИ написа:
niki87 написа:Според мен футболистите на Миньор трябва да се замислят дали това което играха е футбол...То бива-бива,ама цял мач да се тЪркаляш по терена за щяло и нещяло,това на нищо не прилича.Левски игра изключително слабо,с такава игра нищо добро не ни чака.Двамата нападатели постоянно си пречеха,много брак в центЪра на терена...само Жо беше на ниво...На Герена трябва много сериозно да се замислят...

Прав си.Остави ги миньоро...НИЕ сме много зле..И така ще е дълго време...За съжаление...

Съгласен съм и аз ! Миньор нищичко не играха,но нас това не ни засяга ! Заслужавахме да победим,но с тази игра която показваме,просто ще имаме много проблеми ! Еднотипно играем и същевременно допускаме много грешки ! Да,има старание и желание във футболистите и липсват някои играчи като Дарко примерно,но се съмнявам,че и да се върнат,нещата коренно ще се променят ! Отделно,възрастовата граница при нас е висока,което не е добре а и няма алтернатива на някой от ключовите играчи ! Има много проблеми пред ръководството на Левски,но аз лично се съмнявам в отстраняването им,най-вече що се касае до лицето агент Тара :evil:
Изображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 07 мар 2010 17:35

Остави писачите, искам твоето мнение с мотив, че дузпа има!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 17:35

Абе не мога да разбера защо когато една дузпа решава мача, както днес, трябва да е измизлена. Дузпа си имаше и това е. Фътболът е игра с правила, и те се спазват цял мач-това е. Така трябва да бъде. Няма значение за кой отбор е дузпата, като я ИМА тя трябва да се свири :!: :!: :!: Дори резултата да завърши 9-9 и всички голове да са от дузпи ако ги е имало ТРЯБВА да се свирят. И ми писна от разни такива отборчета като Миньор да плачат щото са касапи и дървари... тоя за малко не счупи крака на Милиев бе. И цял мач ръгане и бутане - аре аман от такива изпълнения, като не можеш да играеш футбол и касапиш наред - това е. Червени картони и дузпи, за да се научиш че футбола не е кик бокс 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 мар 2010 17:36

edmon_dantes написа:
POPCORN написа:Значи сега от всички левскари само един човек имаше смелост да си признае ,че няма дузпа и това е ники87 евала!другите са толкова пристрастни, че може да кажат ,че са направили най-добрия мач от доста време!Смешна работа!

В голяма грешка си, момко. Почти всички левскари ( аз също) сме на мнение, че играем зле и с такава игра не ни чака нищо добро. Пак свободни съчинения, а? За дузпата какво да коментирам... По-скоро я има, отколкото не. Друг е въпроса, че дузпата се случи в 88-та минута и това още повече изнерви всички антилевскари. И как така някои казват, че едва ли не какво от това, че му е събул обувката? По този начин се пречи на футболиста и му се губи равновесието.

това го казвах обранзо казано във връзка с дузпата!дузпа няма просто... ако беше за перничани такава дузпа няма да се даде!така че не ми говорете , че дузпа има!дузпа има за Левски ама не и за другите отбори които играят с тях!В точа число вклюявам и ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 07 мар 2010 17:36

Я вижте в момента Сарате за какво му дадоха червен картон-за протест,че го изритаха зверски,а той попита съдията защо не свири фаул,ама никой от Лацио не каза нищо на съдията...

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 07 мар 2010 17:37

Вили Вуцов,Сашо Диков,ДОн Галфон....не ме итересува кой какво е казал.АЗ КАЗВАМ,ЧЕ ДУЗПА ИМА и който смята другото да ми покаже доказателство,ЧЕ НЯМА!!!А кой какво казва и пиче е все едно.Защото НИТО ЕДНА медия не видях да показа видео или снимка от ситуацията....
Последна промяна от FC_LEVSKI на 07 мар 2010 17:51, променено общо 1 път.
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 мар 2010 17:37

ivaka написа:Спрете да говорите къде какво се пишело, мотивирайте се защо според Вас дузпа няма.

дузпа няма, защото не го пипа.дори да го настъпва , това не е дузпа.той може и без да иска да го е настъпил това е единоборство.а той така падна все едно са му счупени краката
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 07 мар 2010 17:37

POPCORN написа:
Я напиши колко човека са казали, че сме направили най-добрият си мач от доста време-ако са повече от 3-ма ще ти се извиня!

това е образно казано!ето на всякъде по медии по кво ли не казват че няма дузпа , ама вие нали винаги неможе да си признаете и затова!признайте си веднъж че съдята свири за вас бе!а като ви ощетяват само пискате ей това е проблема!

Какво му е образното? Когато от поне 30 човека 1 е казал така и да казваш, че всички така са казвали, с изключение на 1, не е образно, а е точно това, което ти казах!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 07 мар 2010 17:37

"Здравков: От Миньор бяха с много голямо самочувствие, а имаха само два удара." Това е най смешния треньор в България. Старши, но не точно старши, нешо като говорител на отбора. Връзка със общественоста. Хахахахаахахаха

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 мар 2010 17:38

FC_LEVSKI написа:Вили Вуцов,Сашо Диков,ДОн Галфон....не ме итересува кой какво е казал.АЗ КАЗВАМ,ЧЕ ДУСПА ИМА и който смята другото да ми покаже доказателство,ЧЕ НЯМА!!!А кой какво казва и пиче е все едно.Защото НИТО ЕДНА медия не видях да показа видео или снимка от ситуацията....

е то тебе няма кой да те обеди че няма дузпа.ти си пристрастен до костите ти.радвай се .има дузпа айде!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”