МЕЦИ написа:niki87 написа:Според мен футболистите на Миньор трябва да се замислят дали това което играха е футбол...То бива-бива,ама цял мач да се тЪркаляш по терена за щяло и нещяло,това на нищо не прилича.Левски игра изключително слабо,с такава игра нищо добро не ни чака.Двамата нападатели постоянно си пречеха,много брак в центЪра на терена...само Жо беше на ниво...На Герена трябва много сериозно да се замислят...
Прав си.Остави ги миньоро...НИЕ сме много зле..И така ще е дълго време...За съжаление...
Съгласен съм и аз ! Миньор нищичко не играха,но нас това не ни засяга ! Заслужавахме да победим,но с тази игра която показваме,просто ще имаме много проблеми ! Еднотипно играем и същевременно допускаме много грешки ! Да,има старание и желание във футболистите и липсват някои играчи като Дарко примерно,но се съмнявам,че и да се върнат,нещата коренно ще се променят ! Отделно,възрастовата граница при нас е висока,което не е добре а и няма алтернатива на някой от ключовите играчи ! Има много проблеми пред ръководството на Левски,но аз лично се съмнявам в отстраняването им,най-вече що се касае до лицето агент Тара