NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

0

Мнениеот Drunken_Master » 31 окт 2022 22:42

Има и нещо друго, което никой не го отчита. Аз съм съгласен, че Уестбрук е пълен тъпунгер, обаче... Никой изобщо не е очаквал, че тоя тип ще бъде такова чудовищно падение в шампионски отбор. Мамка му, тоя до преди пет сезона беше МВП с трипъл-дабъл статистика средно за сезона. Тогава играеше и в защита... Във Вашингтон за последно също играеше много добър баскетбол, беше вдигнал и процентите си малко. Говореше се, че вече е израснал, променил е играта си и т.н. Проблема е основно в главата му. Когато не можеш да стреляш от тройката, не го прави. Нагоди играта си в отбора, така че да бъдеш максимално близо до коша. В момента процентите му са май дори под 20 от тройката, миналият сезон бяха под 30. Ама това е основно работа на треньора, той трябва да направи нужното за да подобри играта му. Рондо едно време беше същият тухлар, ама поне рядко стреляше от далечно разстояние. Той и фаулове не можеше да вкарва. Затова само пробиви и с поднасяния.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Re: 23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот ReBorn1982 » 31 окт 2022 23:43

Drunken_Master написа:Регър, от любопитство реших да погледна мнението на феновете на Лейкърс относно ЛеБрон Джеймс. Оказа се, че е мега недолюбван. Е, Ръс е по-недолюбван, ама... Обвиняват го за привличането му.

https://lakersball.com/threads/labron-j ... 7/page-925

Естествено, че ще е недолюбван, извън Дисниленд сезона, при него Лейкърс са с отчайващи резултати. В крайна сметка му плащат ебати заплатата, а всеки сезон са в унизителното положение да се борят за плейофи или "плейофи за плейофите" ..... оставяме настрана кой харесва ЛеБрон и кой не, практически погледнато, заплатата му не отговаря на посредствеността, до която е затънал Лейкърс. Същото е и с Кевин Дюрант в Нетс, той е на пангара при тия отчайващи резултати.

Buck32
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот Buck32 » 01 ное 2022 07:35

rhaegar написа:Ми да си събира багажлъците към Шарлът, щом не го кефи и толкоз.

Страхотна идея :)) Джордан ще му даде максимален договор за 4 години, няма да го пусне в игра и рекордът на Карим остава

Buck32
Контакти:

Re: 23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Buck32 » 01 ное 2022 07:42

ReBorn1982 написа:Същото е и с Кевин Дюрант в Нетс, той е на пангара при тия отчайващи резултати.

Дюрант го спасява фенската маса на Нетс

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 ное 2022 08:02

Да не забравяме във времето на Коби (и Гасол), колко поредни години бяхте боксова круша, така че, да не прекаляваме... ;) Особено сезон 2012-13 с Дуайт Хауърд и Неш, когато реферите ви пратиха на плейофите, иначе нямаше как.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2022 08:58

Забравил съм кога Дуайт и Неш са имали претенции да са GOAT, ще те помоля да ми припомниш. Щото когато идваш с такива претенции те съдят малко по-различно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 ное 2022 09:01

rhaegar написа:Забравил съм кога Дуайт и Неш са имали претенции да са GOAT, ще те помоля да ми припомниш. Щото когато идваш с такива претенции те съдят малко по-различно.

Кво се правиш на ударен ? Дуайт Хауърд беше най-добрият център по това време. Предният сезон, в първия отбор, по-предният сезон "Защитник на годината". Той може да не е имал претенции, ама Коби имаше...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2022 09:09

В момента съдим привлечените играчи. Коби е Лейкърс и на него му е простено всичко и завинаги.

Аз не казвам че Хауърд или Неш са били слабаци, нищо такова. Но както виждаш негативизъм към тях няма, заради един по-слаб сезон. Дори и към Дуайт да имаше, той го заличи сам. Окей, не се разбираха с Коби и нещата не се получиха, случва се. На твоя човек му докараха всички дружки и пак не става.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 ное 2022 09:22

Кви дружки са му докарали, ве ? Кармело дето е на 38 ? Ти сериозен ли си ? И въпреки всичко пак играеше добре...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 ное 2022 10:19

Че да си е искал други, аз какво съм виновен?

Изображение

Върни се в “Архив”