Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Интересува ме какъв хокей има по този Макс Спорт, ако е един мач от НХЛ седмично не мерси.
Ако дават повечко мачове плюс вече международната КХЛ може да се замисля!
Pichichi написа:Интересува ме какъв хокей има по този Макс Спорт, ако е един мач от НХЛ седмично не мерси.
Tiberius написа:Pichichi написа:Интересува ме какъв хокей има по този Макс Спорт, ако е един мач от НХЛ седмично не мерси.
[offtopic]Така като им гледах програмата май ще предават по един мач на два седмици, което крайно недостатъчно. Сезонът започва сега на 3-ти, а първия мач, който са дали по програма е на 13-ти (Ойлер-Рейнджърс). А другият мач, който са го дали в програмата е чак на 27-ми (Айлъндърс-Флайерс). Та от това съдя, че ще предават по два мача на месец, което отвсякъде си е отбиване на номера. КХЛ, ако бяха купили правата за нея, вече щеше да я предават, защото сезона там отдавна започна.[/offtopic]
plmar написа:А стига бе, макс спорт са ми във виваком! И още не са ми искали пари! Не е истина.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Tiberius написа:plmar написа:А стига бе, макс спорт са ми във виваком! И още не са ми искали пари! Не е истина.
До 14-ти октомври е безплатно. След това трябва да плащаш по 4 лева, ако ги искаш каналите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта