NBA 2017-18
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA 2017-18
1982 за пореден път е особено критичен.А днес отсъствието на Крис Пол и съдийските тесли в полза на Уориърс си казаха думата.И пак...тройкохвъргачите шампиони.Онзи "умник" nghcvt (или нещо подобно) ще е най-доволен.Той винаги е със силните на деня.Преди време бе за Марк Селби,сега е за Уориърс и Марк Уилямс...Еми съдба !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Топ коментар на вечерта:
If Trevor Ariza and Terry Rozier were the shooters, Tupac & Biggie would still be alive.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Топ коментар на вечерта:If Trevor Ariza and Terry Rozier were the shooters, Tupac & Biggie would still be alive.
Леевски, оле
Drunken_Master написа:1982 за пореден път е особено критичен.А днес отсъствието на Крис Пол и съдийските тесли в полза на Уориърс си казаха думата.И пак...тройкохвъргачите шампиони.Онзи "умник" nghcvt (или нещо подобно) ще е най-доволен.Той винаги е със силните на деня.Преди време бе за Марк Селби,сега е за Уориърс и Марк Уилямс...Еми съдба !
Злобата ти няма граници. Една добра дума не си написал за Уориърс, които са един от най-големите тимове, откакто гледам НБА, само ги плюеш, съдиите ги подпирали, Къри чоукнал у не знам си кой мач, Крис Пол го нямало ......... ми то и Кайри го нямаше, за разлика от младоците, той надали щеше да се одърви в решителния мач, ама това никога няма да го напишеш, но за Пол си първа писта.
"Фенът на Селтикс", дето стискаше палци до посиняване за ....... противника .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Грешните отсъждания в мача са 8 в полза на ГСУ и 6 в полза на Хюстън. Чак такъв фактор да са били съдиите........
Ето една тема в reddit, която хвърля малко повече светлина по въпроса:
https://old.reddit.com/r/nba/comments/8 ... m_name=nba
Ето една тема в reddit, която хвърля малко повече светлина по въпроса:
https://old.reddit.com/r/nba/comments/8 ... m_name=nba
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
1982 написа:Злобата ти няма граници. Една добра дума не си написал за Уориърс, които са един от най-големите тимове, откакто гледам НБА, само ги плюеш, съдиите ги подпирали, Къри чоукнал у не знам си кой мач, Крис Пол го нямало ......... ми то и Кайри го нямаше, за разлика от младоците, той надали щеше да се одърви в решителния мач, ама това никога няма да го напишеш, но за Пол си първа писта.
"Фенът на Селтикс", дето стискаше палци до посиняване за ....... противника .......
Злоба ? И ми го пише човек,който постоянно се заяжда във форума на ЦСКА и търси сметка от феновете на "припознавачите" ?! Имат те за най-обикновен бот.Сега почна да пишеш и при г*ведата,ама бързо те натириха.Всеки има право да бъде фен на който си отбор иска и никой няма право да му държи сметка ! А това,че Уориърс били "едни от най-добрите тимове",може би е така,ама съдиите ги подпират и това е ФАКТ ! Както е факт,че Къри и Дюрант бяха безумно слаби и мятаха страшно много тухли.Има статистика за тази работа...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Не ми се обяснявай с някакви странични тъпотии, ти оплю всичко живо в НБА извън твоята икона "Брон-Брон"
- Джордан, Брайънт, Голдън Стейт, Къри, Кайри, Уестбрук, Дуейн и т.н., списъкът е безкраен, ясно е, че те е яд, че на финала отиват Уориърс, а не осакатените Хюстън, за да му е по-леко на твоя идол и кумир.
И какво е това подигравателно "тройкохвъргачите" ??! Това нещо срамно ли е, че стреляш много добре отдалеч ??! Ако "Брон-Брон" вкарваше повечко тройки, сигурно щеше да оплискаш монитора със слюнки и семенна течност
, но за гадните Уориърс това е срамно явно ...... признай си поне как, като "фен на Селтикс", стискаше палци до посиняване да паднат от "Брон-Брон".
И какво е това подигравателно "тройкохвъргачите" ??! Това нещо срамно ли е, че стреляш много добре отдалеч ??! Ако "Брон-Брон" вкарваше повечко тройки, сигурно щеше да оплискаш монитора със слюнки и семенна течност
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Айде, айде, личеше си тенденциозните отсъждания в полза на ГСУ. Даже феновете на Хюстън ги освиркваха. И не беше само в този мач. Сега обаче сме пред свършен факт. За мен ГСУ извадиха голям късмет не толкова със съдийските решения в тяхна полза, а най-вече с контузията на Крис Пол. Твърдо вярвам, че с Пол в състава си Хюстън щяха да играят финал.
На финала ще стискам палци на ЛеБрон, но вероятността за успех не е много голяма.
На финала ще стискам палци на ЛеБрон, но вероятността за успех не е много голяма.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- Drunken_Master
- Контакти:
По темата за съдийството момчето по-горе го е описало точно...
Фен съм на Селтикс,но този сезон гледам Кавалиърс заради ЛеБрон,понеже ми е любимият играч.Не мисля,че е престъпление,а и не мисля,че е редно някой да ми държи сметка за това.Най-малкото дори не те познавам...а и нямам и голямо желание,да те опознавам.
Присмивам се единствено на някои съфорумци (като nghcvt),които са фенове на "силните за деня".Днес са Уориърс,утре ще са Лейкърс и така.
Що се отнася до това,дали ме е яд,че Уориърс отиват на финал.Ами не ме е яд,но предпочитах Рокетс.Просто са ми по-симпатичем отбор,а който и да срещне Кавалиърс или Селтикс щеше да ги бие с 4-0.Мисля че е пределно ясно на всеки,че Чукът от Акрън ги дърпа,докато Лав ходи на психолози,ДжейАр пафка тревица по време на мач и е с потресаващ процент от тройката и т.н.
Не съм "оплюл" никого.Просто ВИНАГИ съм бил на мнение,че спортът еволюира през годините.Когато гледам мачове от 80-те имам чувството,че гледам баскетбол на забавен каданс.Както и факта,да изкарваш ламята Коби по-добър от Джеймс.Да стреляш по 40 пъти на мач при успеваемост 40% !Или че едно време персоналната защита е била по-корава от зоналната.Ами не е...И това го твърдят хора,които са на твоите години.
"Тройкохвъргачите" ? Ами така ги наричаме в един друг баскетболен форум.А там доста малко съфорумци ги харесват,защото са наблъскани с All Stars,а се налага Заза Пачуля да контузва Ленърд умишлено или пък съдиите да помагат,както се случи срещу Ракетите.Какво мислиш за привличането на Дюрант ? Понеже много плещиш глупости за Джеймс ми е интересно ? Сигурно е заради амбиции и предизвикателство,а на ЛеБрон в Хийт е от некадърност и грандомания...Мерси,не ми отговаряй !
Фен съм на Селтикс,но този сезон гледам Кавалиърс заради ЛеБрон,понеже ми е любимият играч.Не мисля,че е престъпление,а и не мисля,че е редно някой да ми държи сметка за това.Най-малкото дори не те познавам...а и нямам и голямо желание,да те опознавам.
Присмивам се единствено на някои съфорумци (като nghcvt),които са фенове на "силните за деня".Днес са Уориърс,утре ще са Лейкърс и така.
Що се отнася до това,дали ме е яд,че Уориърс отиват на финал.Ами не ме е яд,но предпочитах Рокетс.Просто са ми по-симпатичем отбор,а който и да срещне Кавалиърс или Селтикс щеше да ги бие с 4-0.Мисля че е пределно ясно на всеки,че Чукът от Акрън ги дърпа,докато Лав ходи на психолози,ДжейАр пафка тревица по време на мач и е с потресаващ процент от тройката и т.н.
Не съм "оплюл" никого.Просто ВИНАГИ съм бил на мнение,че спортът еволюира през годините.Когато гледам мачове от 80-те имам чувството,че гледам баскетбол на забавен каданс.Както и факта,да изкарваш ламята Коби по-добър от Джеймс.Да стреляш по 40 пъти на мач при успеваемост 40% !Или че едно време персоналната защита е била по-корава от зоналната.Ами не е...И това го твърдят хора,които са на твоите години.
"Тройкохвъргачите" ? Ами така ги наричаме в един друг баскетболен форум.А там доста малко съфорумци ги харесват,защото са наблъскани с All Stars,а се налага Заза Пачуля да контузва Ленърд умишлено или пък съдиите да помагат,както се случи срещу Ракетите.Какво мислиш за привличането на Дюрант ? Понеже много плещиш глупости за Джеймс ми е интересно ? Сигурно е заради амбиции и предизвикателство,а на ЛеБрон в Хийт е от некадърност и грандомания...Мерси,не ми отговаряй !