Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот Tommi » 27 юли 2016 01:04

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кралев очаква дълговете към Националната агенция по приходите да бъдат събрани. "НАП има обезпечение за тези задължения. Не е само марката - има имоти, има и други неща. В НАП добре са си направили сметката. Имам уверението (че държавата ще си получи парите). Доколкото познавам министър Горанов, ще си вземе всичко, което се дължи",

Има ли цесекар, който може с думи прости да каже, защо след като има обезпечение на дълга, НАП просто не го продаде, вместо да се занимава със съдебни дела?!

Пробваха да продадат марката, ама нямаше кой да я купи на тази цена. :) Да им пожелаем успех в събирането на 14 млн. лв. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2016 01:07

GOLEADOR написа:Ми НАП точно това ще направи,продава и си прибира парите.

Вече НАП не може да продава. Ще чакат осребряването от синдика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2016 01:11

Tommi написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кралев очаква дълговете към Националната агенция по приходите да бъдат събрани. "НАП има обезпечение за тези задължения. Не е само марката - има имоти, има и други неща. В НАП добре са си направили сметката. Имам уверението (че държавата ще си получи парите). Доколкото познавам министър Горанов, ще си вземе всичко, което се дължи",

Има ли цесекар, който може с думи прости да каже, защо след като има обезпечение на дълга, НАП просто не го продаде, вместо да се занимава със съдебни дела?!

Пробваха да продадат марката, ама нямаше кой да я купи на тази цена. :) Да им пожелаем успех в събирането на 14 млн. лв. :lol:

Нямам предвид марката, емблемата и всичко около тях, а земите, които струват десетки милиони, според верните и горди..щях да напиша армейци, ама не ми се връзва Литекс нещо с БА :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2016 01:14

Кашчей написа:
Нямам предвид марката, емблемата и всичко около тях, а земите, които струват десетки милиони, според верните и горди..щях да напиша армейци, ама не ми се връзва Литекс нещо с БА :roll:

За тях вече не знам как стоят нещата и какви са процедурите.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2016 01:21

Tommi написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Интереса е голям и сделка ще има.Разбира се,може да съм се заразил от увереността на Кралев,но мисля,че събитията около клуба накланят везните в полза на оптимистите.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 27 юли 2016 01:26

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

***cska*** написа:Това вече не знам! Кой е оценявал имотите и ги е приел за залог, си е негова отговорност! Реални ли са цените на заложените имоти - също не знам! Факт е, че ги има!

Крайно време е, в тая държава някой да си поеме отговорността - не само да се плюе по ЦСКА!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2016 01:41

Естествено, че Крадев ще дрънка лъжи, какво очаквате да каже - "дружно преебахме държавата, за да си врътнем нашите далавери ли" ??! .... ами, не, няма да го каже, ще лъже и маже.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2016 02:20

1982 написа:Естествено, че Крадев ще дрънка лъжи, какво очаквате да каже - "дружно преебахме държавата, за да си врътнем нашите далавери ли" ??! .... ами, не, няма да го каже, ще лъже и маже.

Ако лъже да си носи отговорност за лъжите.Толкова убеден бе за емблемата,не вярвам да се изтъпани пред цяла България и да ръси лъжи които лесно могат да се хванат.Още при следващия търг за емблемата ще разберем дали ти си прав да го наричаш Крадев!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 27 юли 2016 09:56

***cska*** написа:... Крайно време е, в тая държава някой да си поеме отговорността - не само да се плюе по ЦСКА!

Изображение

GOLEADOR написа:
1982 написа:Естествено, че Крадев ще дрънка лъжи, какво очаквате да каже - "дружно преебахме държавата, за да си врътнем нашите далавери ли" ??! .... ами, не, няма да го каже, ще лъже и маже.

Ако лъже да си носи отговорност за лъжите.Толкова убеден бе за емблемата,не вярвам да се изтъпани пред цяла България и да ръси лъжи които лесно могат да се хванат.Още при следващия търг за емблемата ще разберем дали ти си прав да го наричаш Крадев!

Ъмм... ти в коя държава живееш?
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 юли 2016 10:48

Има ли лудогорциииииии ???? :lol: Има ли сини ????? :lol:

СААААМОООО ЦСКАААААААААААААА !!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Архив”