Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Ботев Пд обяви: Гласуваме доверие на Станимир Стоилов

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 ное 2013 13:39

stefani написа:Продължавайте да гласувате доверие на Станимир Стоилов и неговия " правилен" футбол . После обаче точно вие подкрепящите го не ревете от него в нози същият форум ! :)

Ръководството го подкрепя. Лично аз не съм доволен от качеството на играта в момента, но отбора ще подкрепям винаги :)
Изображение Изображение

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 01 ное 2013 15:29

Щом ръководството преценя, да остане. Просто не ми се вярва да е за дълго...ако пък вземе че ме опровергае, толкова по-добре за нас. Само БОТЕВ.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 01 ное 2013 18:53

terata написа:
DarkPsy написа:
Der Führer написа:Ботев няма да хване евровиза тая година , Черноморец изпада ... само аз ли усещам кой ще е новия треньор на канарчетата 8-)

Херо никога няма да дойде при нас. Казвал го е многократно!

Херо е човек с акъл :mrgreen:

То ако нямаше акъл досега да е отишъл в Левски.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 01 ное 2013 19:32

DarkPsy написа:
Der Führer написа:
DarkPsy написа:
Der Führer написа:Ботев няма да хване евровиза тая година , Черноморец изпада ... само аз ли усещам кой ще е новия треньор на канарчетата 8-)

Херо никога няма да дойде при нас. Казвал го е многократно!

Херо в казвал , че към момента има неща които го задържат в Бургас ... затова и е отказвал не само на Ботев , а и на други отбори . Но не е казвал , че никога няма да води Ботев ;)

Казвал го е. Няколко пъти. Заради Локомотив Пловдив.

Журналистически измислици
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 02 ное 2013 19:21

Ето че нещата тръгнаха към по-добро. Днес срещу "Литекс" контролирахме мача при 11 на 11 и само затварянето на играта при 2:0 ни попречи да сме по-категорични. Заслужена победа, която ни дава поводи за оптимизъм. Ще видим дали играта от днес ще се превърне в тенденция в следващите мачове. Вуйчо се показа на обичайното ниво, Вандер беше полезен, но явно има проблеми с аддукторите, а Бобан ще липсва срещу "Любимец", но се надявам това да не е фатално 8-)
Изображение Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 ное 2013 16:27

hellyeah написа:
Red_Pride написа:точно пък след такива изказвания за пълна подкрепа хвърчат треньорски глави :? Ботев ако падне от Литекс според мен това ще е последния мач на Мъри като техен треньор :!:

Не ако , а Ботевь със сигурност ще падне от Литекс , за съжаление като го уволнят от Ботевь ще ни го натресат като спасител на "Левски".

Кво, каза?:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 ное 2013 21:49

СТАМАТ написа:Кво, каза?:)))

Те, Левски, отдавна са скъсали с футбола, нормално е повечето им фенове, да бъркат.

Потребителски аватар
russia

Стоичков е вариант за наследник на Мъри

Мнениеот russia » 12 ное 2013 11:35

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2763993

Ботев (Пловдив) обмисля треньорска смяна заради слабото представяне на отбора, предаде „7 дни спорт”.
Според слухове в Пловдив дните на наставника начело на "канарчетата" са преброени.
Загубата от Любимец в последния кръг е преляла чашата на търпението на шефа Цветан Василев и той вече е готов с името на новия треньор. Стоилов все пак ще изпълни договора си с тима, който е до края на сезона.

Новият треньор пък се очаква да бъде легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Камата трябва да поеме отбора през лятото на следващата година. Президентът на "жълто-черните" Юли Попов отдавна лобира за Сточиков и това може да стане факт.

Цветан Василев пък е впечатлен от работата на Стоичков в Литекс.

Според банкера Камата е изградил гръбнака на ловчанлии от млади футболисти, а мечтата му е в Ботев да се подвизават повече юноши на клуба като Тодор Неделев.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Стоичков е вариант за наследник на Мъри

Мнениеот turbogena » 12 ное 2013 11:36

От трън, та на глог. :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Trimastiki
Контакти:

Re: Стоичков е вариант за наследник на Мъри

Мнениеот Trimastiki » 12 ное 2013 11:45

turbogena написа:От трън, та на глог. :mrgreen:

Че е по-висок! :lol:

Върни се в “Архив”