turbogena написа:Цецо Генков много ми харесва как играе. Само по движението на терена си личи ,че е добър нападател. Направо е класа над Силва и оная маймуна!
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Цецо Генков много ми харесва как играе. Само по движението на терена си личи ,че е добър нападател. Направо е класа над Силва и оная маймуна!
4akala написа:Червения картон на Рамос го видяха,но ритника в главата на Родригес от В.Минев докато бяха на земята естествено не го видяха.За двата спестени картона на макето също нито дума.
alexveselinov написа:Вутов не се представя на ниво,мача е с много физически сблъсъци а той е с много крехка физика..
Levskar_90 написа:4akala написа:Червения картон на Рамос го видяха,но ритника в главата на Родригес от В.Минев докато бяха на земята естествено не го видяха.За двата спестени картона на макето също нито дума.
Така им е наредено. Телевизията е на Цветан Василев напълно нормално е поведението им. Ти като им видиш новините и ти става ясно всичко.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост