Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Време е да се вдигнем

Мнениеот No Pyro No Fun » 14 юни 2013 19:21

К*р за всички политици :!:
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 юни 2013 19:24

Червени Воини написа:[center]БЪЛГАРИНО, КАКВО СЕ СЛУЧВА, ВЕЧЕ СИ ЧУЖД В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА[/center]

Днес за шеф на ДАНС беше избран Делян Пеевски , депутат от квотата на ДПС.

Малко за ДАНС след вчерашните минали по терлици промени в закона.

Закрива се ГДБОП и се влива в ДАНС (Държавна Агенция за Национална Сигурност). Оставят се дублиращи структури на ДОТИ (агенцията за подслушването), които ще работят без прокурорски поръчки. Толкова ревахме срещу подслушванията, сега ще има 2 служби, едната официална с прокурорска заповед, другата в ДАНС на разположение на властимащите.

Дават се огромни правомощия на шефа на ДАНС. Да арестува, разпитва, подслушва, репресира.

- биография на новия шеф на ДАНС , Пеевски: На 21 шеф на борда на пристанище Варна, следовател без стаж още от университета, зам. министър при станишеф, уволнен от станишев, съден, но неосъден, обвиняван за огромни злоупотреби.

Е днес Станишев го предложи за шеф на ДАНС.

Защо? Защото всички са кукли на огромни чужди интереси.
Корпоративна търговска банка стои зад Пеевски, пак тя купи булгартабак, за да контролира вота на ДПС в посока Пеевски, пак тя финансира огромната медийна група на Кръстева, майката на Пеевски.
Акционер в КТБ е руската банка ВТБ. Руски капитали седят за проекта Пеевски, който е депутат от турска партия, финансиран от руска банка. И СТАВА ШЕФ НА БЪЛГАРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ.

Всеки, който е несъгласен, който иска България да остане на българите е поканен да се присъедини на протест под наслов. НЕ на ПЕЕВСКИ за ШЕФ на ДАНС.

https://www.facebook.com/events/475048025915600/?ref=3

Аз ще съм там, А ТИ?

Протестираме срещу назначаването на Д. Пеевски за шеф на ДАНС. Протестираме срещу олигархията, която не излиза от властта. Протестираме срещу олигархията, която поддържа всяка власт. Протестираме срещу олигархията, която унизи за пореден път гражданите, назначавайки си поредното удобно протеже. Този път, поднасяйки си цялата държава на тепсия. Протестираме ДНЕС, 18:30 ч. в следните градове:

София, Ларгото, Министерски съвет, 18:30
Благоевград, Американския университет, 17:00
Бургас, сградата на общината, 18:30
Варна, сградата на общината, 18:30
Велико Търново, паметник "Майка България", 18:30
Габрово, пл. Възраждане, 18:30
Димитровград, сградата на общината, 18:30
Казанлък, Лъвовата чешма, 18:30
Ловеч, сградата на общината, 18:30
Пазарджик пред Полицията в 18:30
Перник, на площада, 18:30
Плевен, площад "Възраждане", 18:30
Пловдив, паметник Съединение, 18:30
Русе, площад "Свобода", пред общината, 18:30
Сандански, пред общината, 18:30
Сливен, сградата на НТС към общината, 18:30
Стара Загора, пред общината, 18:30

На 21 шеф на борда на пристанище Варна
следовател без стаж още от университета, зам. министър при станишеф

Май му завиждаш :) Човека върши каквото трябва и си взима облаги от това

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 19:27

Аз им давах и повече,очаквах поне до зимата на 2014 да издържат,но според мен,по някаква странна причина,те сами искат да се свалят...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 юни 2013 19:30

dunavfc написа:Аз им давах и повече,очаквах поне до зимата на 2014 да издържат,но според мен,по някаква странна причина,те сами искат да се свалят...

Причината изобщо не е странна и тя се казва Ахмед Доган 8-) Както бях написал в един от предните си постове...Истинският господар на правителството излезе на светло 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 юни 2013 19:36

dunavfc написа:Аз им давах и повече,очаквах поне до зимата на 2014 да издържат,но според мен,по някаква странна причина,те сами искат да се свалят...

Точно така ще стане, няма начин! С 1000 човека накръст. Пеевски ще води ДАНС, има работа там за вършене. Ясно е на кого не му изнася тази работа, но това е положението!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 юни 2013 19:38

sin4ec написа:

Точно така ще стане, няма начин! С 1000 човека накръст. Пеевски ще води ДАНС, има работа там за вършене. Ясно е на кого не му изнася тази работа, но това е положението!

Сънчо,отивай да си лягаш вече 8-) Време ти е 8-) Късно е вече за теб :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 14 юни 2013 19:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 19:39

CTAHKO написа:

Причината изобщо не е странна и тя се казва Ахмед Доган 8-) Както бях написал в един от предните си постове...Истинският господар на правителството излезе на светло 8-)

Е каква му е сметката на Доган,като падне това правителство :roll:

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 14 юни 2013 19:42

Това е пълната прозрачност и консултацията с гражданското общество за всички важни решения. От тук нататък ако въобще оцелее това правителство така ще бъде.
А друг е въпроса, че негласуването на много хора доведе до това.
Изхода според мен- разформироване на всички партии, електронно правителство съставено само от професионалисти излъчени като кандидати от професионални организации или от поне 10 000 човека. Право да се иска отзоваване на всеки държавен служител също от 10 000 човека. Създаване на местни граждански организации където също да се влиза след избори, които да контролират местни и централни държавни служители.
Общо взето това е, има много умни хора които могат да измислят как е най-добре. Но досегашната система не работи и трябва да има кардинална промяна.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 юни 2013 19:46

Ааааа, тука герберастката дружинка ли сте... Тц,тц,тц, дето си изкарвахте по близо 50 % за ГЕРБ в анкетките. Не сте ли на протестя, да дигнете по байряче там? Кибапчета ще има. "Волен-курво" и" Кой не скача е червен"-интересни скандирания чувам по канал 3... Герберско сборище, слаба ракийка. Лека нощ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 юни 2013 19:46

dunavfc написа:
CTAHKO написа:

Е каква му е сметката на Доган,като падне това правителство :roll:

Той няма друг избор.Слага си хората на ключовите постове,разчитайки на пълен контрол над тези институции и чадър над фирмите 8-) Ако не може да назначи негови хора там и да упражнява контрол,всичко си губи смисъла ;) В общи линии икономически интереси на самозабравили се хора.
Последна промяна от CTAHKO на 14 юни 2013 19:48, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”