PFK_Levski написа:И сигурно заради това последните години единствените успехи на европейско ниво се свързват именно с нашия отбор , нали така ? Сигурно Славия или ЦСКА играха в Шампионска лига или стигнаха до четвъртфинал за "Купата на УЕФА" ...
Аз не отричам тези успехи, които имахте при Мъри. Не отричам че вие постигнахте най-големите успехи от българските отбори в последните години. И ако е въпроса, може да не харесвам Левски, но ви уважавам като най-старият исторически съперник на Славия. Не отричам и че сте много по-силен отбор от нас в момента. Това, което казвам е, че първото полувреме имаше борба и много здрав мач и почти нямахте положение. А второто за няколко минути пуснахме адски леко 2 гола, бих казал подозрително леко. Не съм казал, че не можете да ни победите с игра и в един оспорван мач. Но нашите спряха да играят просто, това е ... И никой няма полза от такива леки победи. Но с Венци Стефанов толкова. А думите ми за ваше огромно съжаление, ще се потвърдят догодина в евротурнирите. Както и да е, не ми се спори повече, кой крив, кой прав - ще се види след време.