Славия - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: нагъл ли е венци стефанов???

Мнениеот sandi74 » 08 дек 2012 18:30

bilyaletdinov написа:Мач с грубости , червени картони , разбити глави , неотсъдени дузпи , феномален гол , гол от засади - уговорен ! Евала червени мозъци Директивата е задействана :!: Много ми е интересно щом тоя мач е бил "уговорен" какъв е бил ЦСКА - Ловеч от края на миналия сезон , когато оранжавите дойдоха без половината си отбор и сами асистираха за головете ви :oops: :? :cry: ?

Кристално чист като кадънски гащички. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Славия - Левски

Мнениеот siniq_fen » 08 дек 2012 18:32

Viktor4o_Rs написа:Играхме само първото полувреме, то се видя от всички ;) Не казвам че Левски не може да ни бие с игра, но второто полувреме нямаше съпротива от наша страна, 2 гола за няколко минути, при това директно от изпълнен наш център 2-рия гол за Левски ... Няма полза за никой от такива мачове, пак някои ще си въобразят, че са големи отбори, пак ще си дойдат Сараево и Мура и те така :lol: :lol: :lol: Смърт за Венци Свинята :!: :!: :!:

Ако на почивката беше 1:1, а след края 3:1 за вас, щеше ли да има смисъл от такъв мач?
Само Левски!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 дек 2012 18:35

Фифи Перото, ако ти си кьорав, отиди на очен лекар. ;) Понеже сте големи футболисти и голям отбор, всяка година ви дънят всякакви смешни отбори. Аз с Венци Свинята за шеф нямам никакви илюзии, лошото е че вие сте тези с претенциите, вие си въобразявате че сте някакъв отбор и играете някакъв футбол :roll: А после идва Тампере или Сараево :lol: :lol: :lol:
Изображение

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 08 дек 2012 18:40

Viktor4o_Rs написа:Фифи Перото, ако ти си кьорав, отиди на очен лекар. ;) Понеже сте големи футболисти и голям отбор, всяка година ви дънят всякакви смешни отбори. Аз с Венци Свинята за шеф нямам никакви илюзии, лошото е че вие сте тези с претенциите, вие си въобразявате че сте някакъв отбор и играете някакъв футбол :roll: А после идва Тампере или Сараево :lol: :lol: :lol:

И сигурно заради това последните години единствените успехи на европейско ниво се свързват именно с нашия отбор , нали така ? Сигурно Славия или ЦСКА играха в Шампионска лига или стигнаха до четвъртфинал за "Купата на УЕФА" ...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 дек 2012 18:47

Съдията на мача кой знае как се е спекъл, предвид последните събития. За една грешка режат глави, за две сигурно няма да има наказание, щом е поравно ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 дек 2012 18:48

PFK_Levski написа:
Viktor4o_Rs написа:Фифи Перото, ако ти си кьорав, отиди на очен лекар. ;) Понеже сте големи футболисти и голям отбор, всяка година ви дънят всякакви смешни отбори. Аз с Венци Свинята за шеф нямам никакви илюзии, лошото е че вие сте тези с претенциите, вие си въобразявате че сте някакъв отбор и играете някакъв футбол :roll: А после идва Тампере или Сараево :lol: :lol: :lol:

И сигурно заради това последните години единствените успехи на европейско ниво се свързват именно с нашия отбор , нали така ? Сигурно Славия или ЦСКА играха в Шампионска лига или стигнаха до четвъртфинал за "Купата на УЕФА" ...

Аз не отричам тези успехи, които имахте при Мъри. Не отричам че вие постигнахте най-големите успехи от българските отбори в последните години. И ако е въпроса, може да не харесвам Левски, но ви уважавам като най-старият исторически съперник на Славия. Не отричам и че сте много по-силен отбор от нас в момента. Това, което казвам е, че първото полувреме имаше борба и много здрав мач и почти нямахте положение. А второто за няколко минути пуснахме адски леко 2 гола, бих казал подозрително леко. Не съм казал, че не можете да ни победите с игра и в един оспорван мач. Но нашите спряха да играят просто, това е ... И никой няма полза от такива леки победи. Но с Венци Стефанов толкова. А думите ми за ваше огромно съжаление, ще се потвърдят догодина в евротурнирите. Както и да е, не ми се спори повече, кой крив, кой прав - ще се види след време.
Изображение

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 08 дек 2012 18:50

Абе я вижте какво прави защитата на Славия при първия гол.А вратарчето и рефлексите му?Някой разбира ли от футбол?... :mrgreen:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2012 18:50

Като не ти се вярва, второто полувреме Левски игра така, както играха през целият мач с Черно Море ;) Борба и хубави атаки, а и Мюлдер ви направи диви и щастливи. На Герена ще си покаже, определено терена оказа влияние, дано Гаджев и Прохазка са готови за гостуването във Варна, че и там едни красни поляни..
Последна промяна от ralka_levskarka на 08 дек 2012 18:51, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 08 дек 2012 18:51

Viktor4o_Rs написа:
PFK_Levski написа:

Аз не отричам тези успехи, които имахте при Мъри. Не отричам че вие постигнахте най-големите успехи от българските отбори в последните години. И ако е въпроса, може да не харесвам Левски, но ви уважавам като най-старият исторически съперник на Славия. Не отричам и че сте много по-силен отбор от нас в момента. Това, което казвам е, че първото полувреме имаше борба и много здрав мач и почти нямахте положение. А второто за няколко минути пуснахме адски леко 2 гола, бих казал подозрително леко. Не съм казал, че не можете да ни победите с игра и в един оспорван мач. Но нашите спряха да играят просто, това е ... И никой няма полза от такива леки победи. Но с Венци Стефанов, толкова. А думите ми за ваше огромно съжаление, ще се потвърдят догодина в евротурнирите.

Левски направи две добри атаки и вкара два гола след това вашия футболяга направи чутовна глупост и го изгониха и мача свърши. КРАЙ. Недей да се оправдаваш като първата п***а.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2012 18:53

stussy написа:Абе я вижте какво прави защитата на Славия при първия гол.А вратарчето и рефлексите му?Някой разбира ли от футбол?... :mrgreen:

Когато Георги Петков дойде при нас наистина си беше класа, но с времето просто "отслабна". Днес беше такъв, какъвто и в последните си 2,3 мача за Левски. Не се видя никаква промяна в играта му, излиза неразчетено, не знае кога да скочи за топката и тем подобни щуротии. Престанете да приказвате глупости, ако беше старият добър Гошо Петков още щеше да е в Левски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”