Eminem написа:Sisi 1914 написа:Тез не ме интересуват.
П.п
Да не си объркал темата?
Мура ни е следващият съперник.
Пишете си във вашият форум де!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:Sisi 1914 написа:Тез не ме интересуват.
П.п
Да не си объркал темата?
Stanislav_Ivanov написа:ralka_levskarka написа:Поне е ясно, че който и да е, защитата им е по- зле от нашата
Рали,вярвай,че Илиан,ще направи всичко и защитата ще се подобри.
Sisi 1914 написа:Eminem написа:Sisi 1914 написа:Тез не ме интересуват.
П.п
Да не си объркал темата?
Пишете си във вашият форум де!
ralka_levskarka написа:Stanislav_Ivanov написа:ralka_levskarka написа:Поне е ясно, че който и да е, защитата им е по- зле от нашата
Да, това ми е ясно, но просто се вижда, че тия са по- зле и от нас щом некви от Малта им набутват 4
ralka_levskarka написа:Stanislav_Ivanov написа:ralka_levskarka написа:Поне е ясно, че който и да е, защитата им е по- зле от нашата
Да, това ми е ясно, но просто се вижда, че тия са по- зле и от нас щом некви от Малта им набутват 4
Avanti_Ragazzi написа:По-точно се възползват от факта, че мача не се предава по-телевизията никъде!!! Ти къде си виждала мач от Евро турнирите 4-3 на полувремето!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И то при невероятното съвпадение видиш ли, че не се предава по тв-то!!!
Avanti_Ragazzi написа:По-точно се възползват от факта, че мача не се предава по-телевизията никъде!!! Ти къде си виждала мач от Евро турнирите 4-3 на полувремето!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И то при невероятното съвпадение видиш ли, че не се предава по тв-то!!!
Eminem написа:Тези да не се измориха, още няма гол...пффф. Ай стегнете се малко, какво е това само 7 гола до тук...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта