Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
кашчей, имам чувството, че се дразниш на всеки успял Българин, защо ли?Стойчо може да е всякакъв в твоите очи, но той е доказал на всички нас, които сме фенове на отбора, че му пука за ЦСКА! Както всяко живо същество и той си има своите недостатъци, грехове и прочее, но, ако Стойчо е некадърен за теб треньор, кажи ми един, който е по-кадърен от него и е бил свързан с клуба ни?! Щото, иначе няма полза от слюнката, която отделяш за него, а говори и, че съм прав с първото си изречение. Дай алтернатива 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Титаните са за еб-е.Миналата пролет отбора живна,играеше красиво,7-8 национала,оферти за сума ти футболисти и лапачка от продажби и се помислиха за велики,че те са в основата на всичко и треньора не е важен.Смениха Радуканов и оттам само дълбаем дъното.......но то си е и за тях.....скоро трансфер няма да видят,а ще има само изваждане.А за Младенов,да смени най-добрия играч днес (Карачанаков) и да пусне Грънчов при положение ,че ни трябва гол.....нямам думи просто!
joro65 написа:Титаните са за еб-е.Миналата пролет отбора живна,играеше красиво,7-8 национала,оферти за сума ти футболисти и лапачка от продажби и се помислиха за велики,че те са в основата на всичко и треньора не е важен.Смениха Радуканов и оттам само дълбаем дъното.......но то си е и за тях.....скоро трансфер няма да видят,а ще има само изваждане.А за Младенов,да смени най-добрия играч днес (Карачанаков) и да пусне Грънчов при положение ,че ни трябва гол.....нямам думи просто!
ами другата му опция беше станко, според мен добре направи
Стойчо Младенов гневен: Ще отрежа много глави, ако ме оставят
Чет, 2012-07-26 22:55
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов най-накрая изплю камъчето и говори открито за случващото се в клуба. Това стана след срамното отпадане на червените от словенския Мура.
"Отпаднахме, защото играем слабо. Цяло второ полувреме не можем да се познаем, въпреки че създадохме много положения, но ни липсваше класа. Не може да се живурка в ЦСКА. Не може да съществува по този начин ЦСКА. Трябва да се режат глави - дали ще е на спортно-техническото ръководство, не знам. Не може хора да продължават тук да живуркат по 2-3 години. ЦСКА не е сиропиталище! Който става, остава, който не, да си занимава. Не може един търговски директор да ходи да разправя на изгонени футболисти:
“Спокойно, ще ви върнем”. Един ден ги гоня, а те на другия идват пред вратата. Не може да съществува това нещо в ЦСКА. 20 години, стига толкова. Знам, че имам подкрепа от милиони фенове. Преди този мач те ме помолиха да не напускам. Може да си счупя зъбите, но ще продължа. Поемам отговорността.
Ако ме оставят, ще отрежа много глави. Не може да се живурка по този начин.Преди няколко дни ме попитахте защо резервите са по-добри от титулярите. Да видяхте днес някой от резервите? Не, защото нямат картотеки.
Трябва да има стратегия за развитие в следващите 3,4 или 5 години. Аз ред в къщата ще си вкарам. Това не е моя състав и моя отбор. Не отидохме да видим нито един футболист. Не може да се прави селекция на едно екранче 20х20", заяви Младенов.
Вън боклуците от ЦСКА!
Чет, 2012-07-26 22:55
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов най-накрая изплю камъчето и говори открито за случващото се в клуба. Това стана след срамното отпадане на червените от словенския Мура.
"Отпаднахме, защото играем слабо. Цяло второ полувреме не можем да се познаем, въпреки че създадохме много положения, но ни липсваше класа. Не може да се живурка в ЦСКА. Не може да съществува по този начин ЦСКА. Трябва да се режат глави - дали ще е на спортно-техническото ръководство, не знам. Не може хора да продължават тук да живуркат по 2-3 години. ЦСКА не е сиропиталище! Който става, остава, който не, да си занимава. Не може един търговски директор да ходи да разправя на изгонени футболисти:
“Спокойно, ще ви върнем”. Един ден ги гоня, а те на другия идват пред вратата. Не може да съществува това нещо в ЦСКА. 20 години, стига толкова. Знам, че имам подкрепа от милиони фенове. Преди този мач те ме помолиха да не напускам. Може да си счупя зъбите, но ще продължа. Поемам отговорността.
Ако ме оставят, ще отрежа много глави. Не може да се живурка по този начин.Преди няколко дни ме попитахте защо резервите са по-добри от титулярите. Да видяхте днес някой от резервите? Не, защото нямат картотеки.
Трябва да има стратегия за развитие в следващите 3,4 или 5 години. Аз ред в къщата ще си вкарам. Това не е моя състав и моя отбор. Не отидохме да видим нито един футболист. Не може да се прави селекция на едно екранче 20х20", заяви Младенов.
Вън боклуците от ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Заклет Левскар
"......Това бе най-голямото падение за Екзекутора на Ливърпул откакто се завърна на треньорския пост в клуба. Първо феновете на отбора изживяха резила в Симитли, след това слабият Левски би червените във Вечното дерби, а изпускането на 8 точки преднина в първенството за сметка на Лудогорец, бе задминато от тазвечершния резил."
Точно така те искаме Геройчо!!!
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Заклет Левскар написа:"......Това бе най-голямото падение за Екзекутора на Ливърпул откакто се завърна на треньорския пост в клуба. Първо феновете на отбора изживяха резила в Симитли, след това слабият Левски би червените във Вечното дерби, а изпускането на 8 точки преднина в първенството за сметка на Лудогорец, бе задминато от тазвечершния резил."
![]()
![]()
![]()
Много си щастлив!Не можах да разбера за коя купа ще играе любимия ти отбор,че чак си цъфнал от щастие?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
шивача написа:кашчей, имам чувството, че се дразниш на всеки успял Българин, защо ли?Стойчо може да е всякакъв в твоите очи, но той е доказал на всички нас, които сме фенове на отбора, че му пука за ЦСКА! Както всяко живо същество и той си има своите недостатъци, грехове и прочее, но, ако Стойчо е некадърен за теб треньор, кажи ми един, който е по-кадърен от него и е бил свързан с клуба ни?! Щото, иначе няма полза от слюнката, която отделяш за него, а говори и, че съм прав с първото си изречение. Дай алтернатива
Аз ще ти дам алтернатива - Франц Цифер!
"Треньорът на Мура: Знаехме как ще играе ЦСКА
Чет, 2012-07-26 23:24
Треньорът на Мура Франц Цифер не скри задоволството си от класирането на неговия тим напред в турнира Лига Европа елиминирайки българския ЦСКА след равенство 1:1 в реванша на "Българска армия".
Специалистът заяви, че е бил добре подготвен за играта на "червените" и това е помогнало на тима му да измъкне благоприятния резултат.
"Знаехме как ще играе ЦСКА и бяхме подготвени много добре. Съперникът разполага с класни играчи, затова трябваше да се подготвим много добре тактически. Приехме играта в собствената ни половина, дадохме инициативата на ЦСКА и чакахме своя шанс. ЦСКА ни вкара гол след индивидуална грешка, но през второто полувреме изтеглихме играта в по-предни позиции, движихме се добре по терена и успяхме да изравним", заяви Цифер."
Ще се обоснова:
а)тактически е по-грамотен от Стойчо - и в двата мача го доказа недвусмислено, а също така и в мачовете с Баку
б) физически Мура бяха много по-добре, ЦСКА свърши въздуха след 70 мин.- за това Стойчо няма оправдание, защото поне можеше да ги надтичаме и преборим, а това няма нищо общо с класата на играчите.
в)разполага с лимитирани от към качества играчи, но не мрънка - и баба знае с Меси, Роналдо и Рууни
г)само червено сърце не стига, трябват и качества
д) не е страхливец като Стойчо - само тази година със страхливата си тактика, Стойчо загуби всичките си важни мачове. Той е царят на отпаданията без да е загубил мач - Торпедо, Толуза и т.н
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Заклет Левскар написа:"......Това бе най-голямото падение за Екзекутора на Ливърпул откакто се завърна на треньорския пост в клуба. Първо феновете на отбора изживяха резила в Симитли, след това слабият Левски би червените във Вечното дерби, а изпускането на 8 точки преднина в първенството за сметка на Лудогорец, бе задминато от тазвечершния резил."
![]()
![]()
![]()
Я кажи за пак за "слабия Левски".Защо да е бил слаб Левски?Разпродадоха звездите на отбора ви ,или футболистите не са взимали заплати повече от 2 месеца?Плащате наем за стадиона или премиера лично не ви намери спонсор?И на всичкото отгоре съдията ви спаси от разгром!Вие всичко си имате- пари,школа,стадион,премиера седи зад гърба ви,най-голямото лоби в БФС,най-скъпите футболисти,най-мощните спонсори,абе всичко си имате,само треньор си нямате.А ние нищичко си нямаме.Взеха ни школата,разпродадоха звездите,играчите не получават заплати,воюваме с БФС.Само един Мораес и един треньор си имахме.Та толкова за "най-слабия Левски".И целувайте ръка на съдията,че ви спаси от разгром.
Това Ефрем яко ви е облъчил мозъците и повтаряте като роботи фразата за "Слабия Левски" без да осмислите истина ли е или не!
П.П.
Относно отпадането от Мура.
Вий поне сте свикнали,но за нас това е голям шок.И всичко това заради мърдите Титан които не успяха да картотекират 18 играча за ЕКТ!Нямам думи!Или по-точно имам!Вън боклуците от ЦСКА!
[quote="pampi"
Треньорът на Мура Франц Цифер не скри задоволството си от класирането на неговия тим напред в турнира Лига Европа елиминирайки българския ЦСКА след равенство 1:1 в реванша на "Българска армия".
Специалистът заяви, че е бил добре подготвен за играта на "червените" и това е помогнало на тима му да измъкне благоприятния резултат.
"Знаехме как ще играе ЦСКА и бяхме подготвени много добре. Съперникът разполага с класни играчи, затова трябваше да се подготвим много добре тактически. Приехме играта в собствената ни половина, дадохме инициативата на ЦСКА и чакахме своя шанс. ЦСКА ни вкара гол след индивидуална грешка, но през второто полувреме изтеглихме играта в по-предни позиции, движихме се добре по терена и успяхме да изравним", заяви Цифер."
Ще се обоснова:
а)тактически е по-грамотен от Стойчо - и в двата мача го доказа недвусмислено, а също така и в мачовете с Баку
б) физически Мура бяха много по-добре, ЦСКА свърши въздуха след 70 мин.- за това Стойчо няма оправдание, защото поне можеше да ги надтичаме и преборим, а това няма нищо общо с класата на играчите.
в)разполага с лимитирани от към качества играчи, но не мрънка - и баба знае с Меси, Роналдо и Рууни
д) не е страхливец като Стойчо - само тази година със страхливата си тактика, Стойчо загуби всичките си важни мачове. Той е царят на отпаданията без да е загубил мач - Торпедо, Толуза и т.н[/quote]
Е какво значение има като който и да дойде Титан ще го накара да играе без нападател или няма да картотекира всички футболисти и ще го оставят без вариант за смени или тактически варианти.
Истината е една:Вън боклуците от ЦСКА!
Ще се обоснова:
д) не е страхливец като Стойчо - само тази година със страхливата си тактика, Стойчо загуби всичките си важни мачове. Той е царят на отпаданията без да е загубил мач - Торпедо, Толуза и т.н[/quote]
Е какво значение има като който и да дойде Титан ще го накара да играе без нападател или няма да картотекира всички футболисти и ще го оставят без вариант за смени или тактически варианти.
Истината е една:Вън боклуците от ЦСКА!
pampi, това е смешно, да го беше измислил преди мача, а не сега, когато всички плюят!
Ето ти моята гледна точка, накратко- за мен ЦСКА беше по-добрия отбор и в двата мача, факт, така че треньора им да си забие един фишек
процентното владеене на топката, удари към вратата, голови положения, корнери, спечелени единоборства, всеки един компонент от играта беше за нас!
но наистина, ние не играхме нищо, просто е смешно този футболен идиот да приказва празни приказки, а и не е минал през ЦСКА, а аз това поисках от кашчей!
Ето ти моята гледна точка, накратко- за мен ЦСКА беше по-добрия отбор и в двата мача, факт, така че треньора им да си забие един фишек
процентното владеене на топката, удари към вратата, голови положения, корнери, спечелени единоборства, всеки един компонент от играта беше за нас!
но наистина, ние не играхме нищо, просто е смешно този футболен идиот да приказва празни приказки, а и не е минал през ЦСКА, а аз това поисках от кашчей!