Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:24

peterkk написа:
stannn написа:А защо трябва да си пускам. Аз не искам да минавам на Булсат. Доволен съм от оператора ми. А ТВ+ и Film+ се излъчват само в мрежата на булсат. Никой друг няма право да ги излъчва. С това си действие точно се създава мовопола. Имаше един въпрос в друга тема. Какво правим ако Близо решат да си направят канал и изкупят правата за Световно, Европейско, Шампионска лига, Лига Европа и ги пуснат по този канал който се излъчва само в мрежата на Близо. Тогава към близо ли ще минете всички?

Вече трета година подред в средата на юли започва едно плюене и рев срещу Булсатком. Най вече от хора които не са свикнали да плащат за да получат дадена услуга. Всеки си прави сам избора - ако ти се гледа качествен спорт с високо качество на картината ставаш абонат на Булсатком. Ако не търсиш си линкове в нета. Аз преди 4-5 години се отървах от Близу/Евроком/, поради некоректно отношение към мен като любител на спорта. Постоянно спираха някои канали, караха се с носителите на правата и.т.н... И сега ползвам 2 доставчика - пълен пкет+ХД от Булсатком и цифрова ТВ от НЕТ 1. Така има мир и любов в къщи. До миналата година част от съседите ми гостуваха за мачове по ТВ+ и Филм+, но от това лято от 21 апартамента във входа 14 са абонати на Булсатком. Пак си гостуваме, но по други причини. Псуването към Булсатком е излишно. На другите телевизии не им пука за запалянковците. Те си разчитат на турските сериали и чалгата.

+1 -> мисля че това изчерпва темата...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 28 юли 2011 12:25

Абсолютно съм съгласен с автора на темата! Това се пълна простотия, всеки трябва да има право да гледа спокойно мачовете на БЪЛГАРСКИТЕ отбори в евротурнирите. А с тия мнения "еми вържи се към бск" изглеждажте супер жалки! Всеки има право да избира към кой да се върже, никой не може да ме накара да се вържа към тия нещастници, защото с тая тв+ вече толкова ги намразих, че не искам и да си помисля, да се вържа към тях! :evil:

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 28 юли 2011 12:26

Моят кабелен оператор се грижи за мен :) Винаги, когато има мач ми пуска ТВ+. Въобще не ми пука дали е легално или не. Склонен съм да си плащам за някои мачове - но няма кой да ми вземе парите. Не съм склонен да плащам за Шоуто на канала", но ми се налага...Тогава не виждам защо да се чувствам виновен, че гледам "крадено" съдържание.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 12:27

peterkk написа:
Вече трета година подред в средата на юли започва едно плюене и рев срещу Булсатком. Най вече от хора които не са свикнали да плащат за да получат дадена услуга. Всеки си прави сам избора - ако ти се гледа качествен спорт с високо качество на картината ставаш абонат на Булсатком. Ако не търсиш си линкове в нета. Аз преди 4-5 години се отървах от Близу/Евроком/, поради некоректно отношение към мен като любител на спорта. Постоянно спираха някои канали, караха се с носителите на правата и.т.н... И сега ползвам 2 доставчика - пълен пкет+ХД от Булсатком и цифрова ТВ от НЕТ 1. Така има мир и любов в къщи. До миналата година част от съседите ми гостуваха за мачове по ТВ+ и Филм+, но от това лято от 21 апартамента във входа 14 са абонати на Булсатком. Пак си гостуваме, но по други причини. Псуването към Булсатком е излишно. На другите телевизии не им пука за запалянковците. Те си разчитат на турските сериали и чалгата.

Ами дай да си накачулим по 15 чинии на фасадите на блока. Булсат, Тотал отделно и 5-6 да дойдат да опънат кабели в нас. Апартамента ми да не е шахта на БТК.
Последна промяна от stannn на 28 юли 2011 12:28, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 12:27

А и кабелните ви оператори като немогат да купят правата с пари за да излъчват, могат да опитат с много пари.... тогава ще имат успех.
Не разбирам какво против имате Булсатком.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:29

Tribune East 1912 написа:Абсолютно съм съгласен с автора на темата! Това се пълна простотия, всеки трябва да има право да гледа спокойно мачовете на БЪЛГАРСКИТЕ отбори в евротурнирите. А с тия мнения "еми вържи се към бск" изглеждажте супер жалки! Всеки има право да избира към кой да се върже, никой не може да ме накара да се вържа към тия нещастници, защото с тая тв+ вече толкова ги намразих, че не искам и да си помисля, да се вържа към тях! :evil:

Веси избор носи някакви последствия след себе си... не се вързваш към БСК, не гледаш мач и обратното... Каква вина има БСК че си плащат за правата и никой не смее да извади повече от тях? Ти като идеш в ресторанта и поръчаш, всички ли ядат на товята маса, или само тея дето плащат?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:31

stannn написа:
Ами дай да си накачулим по 15 чинии на фасадите на блока. Булсат, Тотал отделно и 5-6 да дойдат да опънат кабели в нас. Апартамента ми да не е шахта на БТК.

Не че правя накаква реклама, ама не е нужно всеки един да има чиния... до колкото знам може една чиния да се ползва от минимум 4 апартамента...

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 12:32

slavia1 написа:Въпроса е точно в това, че в случая няма алтернатива, или ставаш техен абонат или духаш супата, на това аз му казвам монопол, сигурно греша, но по тази логика утре и други канали могат да си изберат отделна мрежа и аз за всеки по отделно ли трябва да плащам? Проблема не е в БСК, а в тези, които го позволяват

Ти май не знаеш какво означава МОНОПОЛ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

По-добре опитай да си смениш енергийната компания която ти доставя ток вкъщи :lol: :lol: :lol:

Е кажи на ФК Левски, че не е редно да взима примерно 200 000лв за един мач, а трябва да вземе 2000 !

Ами ще плащаш за другите канали, ти да не искаш вскичко да ти е без пари ?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 12:33

mmitko написа:А и кабелните ви оператори като немогат да купят правата с пари за да излъчват, могат да опитат с много пари.... тогава ще имат успех.
Не разбирам какво против имате Булсатком.

Утре виваком купува част от А група, части от всички спортни състезания, другите части се разпределят между Близо и Тотал. И Булсат нямат право да ги дават защото се излъчват само в мрежите на тези оператори. Какво правиш? 15 чинии и 1000 кабела във вас? И такса от 150 лева на месец за да покриеш всички оператори с права?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”