peterkk написа:stannn написа:А защо трябва да си пускам. Аз не искам да минавам на Булсат. Доволен съм от оператора ми. А ТВ+ и Film+ се излъчват само в мрежата на булсат. Никой друг няма право да ги излъчва. С това си действие точно се създава мовопола. Имаше един въпрос в друга тема. Какво правим ако Близо решат да си направят канал и изкупят правата за Световно, Европейско, Шампионска лига, Лига Европа и ги пуснат по този канал който се излъчва само в мрежата на Близо. Тогава към близо ли ще минете всички?
Вече трета година подред в средата на юли започва едно плюене и рев срещу Булсатком. Най вече от хора които не са свикнали да плащат за да получат дадена услуга. Всеки си прави сам избора - ако ти се гледа качествен спорт с високо качество на картината ставаш абонат на Булсатком. Ако не търсиш си линкове в нета. Аз преди 4-5 години се отървах от Близу/Евроком/, поради некоректно отношение към мен като любител на спорта. Постоянно спираха някои канали, караха се с носителите на правата и.т.н... И сега ползвам 2 доставчика - пълен пкет+ХД от Булсатком и цифрова ТВ от НЕТ 1. Така има мир и любов в къщи. До миналата година част от съседите ми гостуваха за мачове по ТВ+ и Филм+, но от това лято от 21 апартамента във входа 14 са абонати на Булсатком. Пак си гостуваме, но по други причини. Псуването към Булсатком е излишно. На другите телевизии не им пука за запалянковците. Те си разчитат на турските сериали и чалгата.
+1 -> мисля че това изчерпва темата...