Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов
Няма оправия в БГ футбола като цяло !!! Защото всички, от най-високият пост до чистачката са ПУТКИ, а както знаем тази дума означава не женски полов орган, а вид мъжко ПОВЕДЕНИЕ!!! Малък пример: когато Тевес реши да бойкотира, какво се случи? Уволниха треньора? Не, защотот там са МЪЖЕ, от собственика до чистачката!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
- blue avalanche
- Контакти:

Това е човекът!!!
- Red Warrior
- Контакти:
makedonski написа:Red Warrior написа:makedonski написа:Левски е играл пет пъти на четвъртфинал в европейските турнири. Това се случва веднъж на много години. Г-н Стоилов ни закара там просто, защото му е било дошло времето. Мъри е един посредствен треньор и затова говорят резултатите му навсякъде където е бил.
Станимир Стоилов написа по една срамна страница във всеки отбор в който е работил досега. За съжаление в Левски те са три - Беверен, Тампере и второто място след Цска със 16 точки разлика. Неуспехите му ни лишиха от висок коефициент и много пари. Какво направи той в Литекс - позор срещу БАТЕ (0:4). Унижи националния отбор на България срещу Кипър (1:4), а Анортозис отпадна от Работнички.
Толкова ли няма треньори, че се въртим все около едни и същи имена, доказали се че не могат да свършат работа.
Иделни за Левски са Павел Върба (Викотрия Пизлзен) или Мачей Скорца (Легия Варшава).
Срещу Работнички се оправда, че македонците взели допинг преди срещата
Те и Цска вземат допинг, значи и след мача с тях да знаем какво ще е оправданието...
Именно

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
deco написа:Едновременно се радвам за Ники Костов,че напуска. Заради самия него.Левски не заслужава такъв съвремено разбиращ футбола тренйор.Левски си е гнездо на пепелянки много,много отдавна и човека го разбра навреме и затова си тръгва.ГАДНА ДЪРЖАВА,ГАДЕН НАРОД, ГАДЕН ФУТБОЛ.Казвам го с болка на сърцето,защото през живота си съм оставил по стадйоните пари за един хубав апартамент и накрая както винаги разочарование.Е стига вече.Помнете момчета,след не дълго време,ще разберете какъв човек сме изпуснали.От друга страна съжалявам,че той никога няма да се върне в БЪЛГАРИЯ,но това е за негово добро.А ОТ МЕН- СБОГОМ ЛЕВСКИ ,СБОГОМ ИВО ТОНЕВ,СБОГОМ БЪЛГАРСКИ КУРВИ-И-И-И-И-И-И.
ако имаш едно свободно място вземи и мене....

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Според мен новия треньор трабва да е ........Тити Папазов......същата работа ще върши като Гонзи.
Сложете си тонката,той разбира от всичко.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Падна още един мит, че Костов бил назначен от новите собственици на Левски.
Когато се търсят бързи успехи, то няма развитие и докато нашите хартиени грандове ненаправят по една нулева година, но да я обявят като такава, а не дошла по стечения на обстоятелствата никога няма да се оправят
Когато се търсят бързи успехи, то няма развитие и докато нашите хартиени грандове ненаправят по една нулева година, но да я обявят като такава, а не дошла по стечения на обстоятелствата никога няма да се оправят
Последна промяна от PFC Litex на 26 мар 2012 16:47, променено общо 1 път.

velvet написа:Според мен новия треньор трабва да е ........Тити Папазов......същата работа ще върши като Гонзи.
Не обиждай Тити де.

- blue magic
- Контакти:
Войната хич не е лош вариант.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- milen.hristov
- Контакти:
loko29 написа:Сложете си тонката,той разбира от всичко.
Ще е по-добър от другият ни директор, но от него и Баждека е по-добре