Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АКБ Форес взема ПФК Левски до броени часове!
Ако Брадата ни земе догодина ще изпаднеме. Най добре Батков да си остане и да не прайме експирименти.
Re: Достанич се сети за юношите?
За кои юноши говорим?Освен Цачев и Табаков невиждам как М.Огнянов,С.Иванов или Б.Балджийски ще намери място сред титулярите
С.Иванов ми е братовчет обаче не от такава гледна точка а от такава като футболист аз мисчя че той е добър и трябва да му се даде шанс
ЕМИЛ написа:За кои юноши говорим?Освен Цачев и Табаков невиждам как М.Огнянов,С.Иванов или Б.Балджийски ще намери място сред титулярите
А ако им се дава повече шанс?
Много ме е яд как изпуснахме Зайков в ЦСКА ..голям талант !

kenta25 написа:ЕМИЛ написа:За кои юноши говорим?Освен Цачев и Табаков невиждам как М.Огнянов,С.Иванов или Б.Балджийски ще намери място сред титулярите
А ако им се дава повече шанс?
Пак ти казвам.На този етап невиждам на кой на местото .........пример ти е Лъчо Балтанов.
- sedem_!_dva
Най-борбения и човека, на когото му пукаше за мача в неделя беше Жо, колкото и тъжно да е това при наличието на Генев, Хичо, Балтанов в състава... 

NON MOLLARE MAI
те така и така си падат в последно време, така че е по-добре да се даде път на младите.Само че нали се сещате че ако направят няколко загуби как щезапочнат да ги оплюват.
- unist_gp
- Контакти:
Re: Наказанието за Левски: 1 мач извън София и 37 500 лева глоба
предполагам,че Батков ще ги прати да играят много далече от София.... няма да е в Ловеч.... най добре ще е да играят в Силистра или Свиленград