ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 27 май 2016 19:19

russia написа:
Teo написа:Така като гледам как е тръгнал да "оздравява" направо ме избива на смях като знам миналото лято какво предложи... на село или не ме търсете :!:

А Ганчев какво предлага? Надгробен камък на ЦСКА? Не, благодаря!

Ганчев предлага да си сложим всички боклуци които ни доведоха до тука на папура и да продължим напред своето развитие като клуб!
Това предлага той.

"Не подкрепям АД-то,
ЦСКА е в сърцето"!

@ г-н "Никой Не ГО Е Виждал и Чувал" изобщо няма никакви намерения да плаща бакиите на гърнета и кенефи. Той си има взимане-даване с Гришата!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 27 май 2016 19:19

Титли и история не се купуват и продават . Те ще си останат за наследника на Литекс в Ловеч .
Говеждите ви мантри ---> някъде другаде . 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 май 2016 19:19

Хан Крум написа:ПФК ЦСКА 1948 купи ПФК Литекс днес . Всичко върви по план , честито на новодомците . :P
И Ловеч вече е част от Харизмата .

Ай стига бе.. сделката финализирана ли е пред КФН и СГС? Дали ще има реален протокол от ОСА на "Литекс", както и от ОСА на ПФК ЦСКА -1948 АД?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 19:20

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Кредиторите могат да се съберат когато си поискат, стига да има повод.

Кредиторите не могат да се събират, когато си поискат! Те не отиват на бар! Съдията може да свика събрание на кредиторите, на определена дата! А, определената дата е 20.07. Затова е целият спор!

Не !Не е за това целият спор.Спора е дали на 20.07 ще се внесе оздр.план.А тогава стават 53 дена и 30 дневния срок ще е изтекъл!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2016 19:21

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Кредиторите могат да се съберат когато си поискат, стига да има повод.

Кредиторите не могат да се събират, когато си поискат! Те не отиват на бар! Съдията може да свика събрание на кредиторите, на определена дата! А, определената дата е 20.07. Затова е целият спор!

чл. 674. (Изм. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) (1) При постъпило искане от длъжника, от синдика, от комитета на кредиторите или от кредитори, притежаващи 1/5 от размера на приетите вземания, съдът свиква събранието най-късно в 7-дневен срок от постъпване на искането.

:roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 май 2016 19:23

Само преди няколко дена Тео пишеше съвсем други неща, днес е пръв защитник та ГГ.

Teo написа:На Армията си ходихме по 1-2к на тия смешните мачове последния месец.
@ Повечето дето искат урода да се пръкне (без да ми се обиждат) са такива които не са стъпвали на стадиона(или идват само на мачове като Берое и Монтана за КБ) и такива които не са от София.
Сега преди да ме нападнете го знам много добре това и нема смисъл да го коментираме!
Директно спирам да се интересувам от футбол, ако това нещо му бъде дадена зелена светлина. ЦСКА София е любовта ми, предадена от баща ми. Никога няма да наруша принципите си и да припозная урод на един самозванец които иска да опетни тази велика индустрия. Иска да припознаем някакво си "ЦСКА" химера като използва най-нагло ИКОНА ЗА НАС КАТО ИЦО! Мислещите хора и тези сме научени на принципите от живота никога не бихме припознали това нещо. Този замислен клуб от него с всякакви трансформации на клубове няма и грам частица приемственост с ЦСКА София! Ама грам!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 27 май 2016 19:24

Кашчей написа:Ай стига бе.. сделката финализирана ли е пред КФН и СГС?

Oooo, съществото обратното на УМЕН се изходи. Каква КФН те гони?
Я, кажи да се посмеем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2016 19:24

icko65 написа:Не !Не е за това целият спор.Спора е дали на 20.07 ще се внесе оздр.план.А тогава стават 53 дена и 30 дневния срок ще е изтекъл!

А, сериозно ли затова бил спорът!? Ако има план оздравяване, тогава съдията ще свика кредиторите! Ако няма, тогава срокът ще изтече, а ти ще трябва да си търсиш друга "работа"! :shock:
Последна промяна от CSKA 78 на 27 май 2016 19:30, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 19:24

Конане-разбит си от мен Кашчей 1982 Васконти и Литекс!5:0 земи се скрий!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2016 19:24

Хан Крум написа:Титли и история не се купуват и продават . Те ще си останат за наследника на Литекс в Ловеч .
Говеждите ви мантри ---> някъде другаде . 8-)

Верно ли не се купуват? Как тогава 1948 ще се окаже с 31 титли и история и за какво всъщност Ганчев ще плаща каквото и да е?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”