Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот milen.hristov » 13 фев 2012 22:59

Синьо сърце написа:
milen.hristov написа:
santiliana написа:Затова казвам, че в шампионата- ще се справим. То пък един шампионат... За лятото говоря, че ще трябва и някой по- "здрав" отпред...Ще кажеш- "ами тогава ще вземем". Но дали ще стане това?! Не бива да свеждаме амбициите си само за местно ниво, а трябва да се гледа доста напред...
Макар, че любимия на Костов отбор от Каталуня също не разполага с масивен нападател...Но това е Барса, те са от друг свят...

Не бих казал, че Вия не е масивен нападател

Милене-не ти харесва днешното, но все пак погледни мача с Бате...Виж как я местим и тогава говори-стига с тоя СС, стига с това анти-...Аз лично съм потресен от взимането на Жуниньо от Славия.Ами бачкат хората, но да видим резултатите! :)

какво анти, какви сс. :?: :?:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 фев 2012 23:09

Гледам ти и въпросите към Тонев, така си е...Остави Костов на мира поне този полусезон, тогава да видим...Мъри колко го чакахме? И кво те бъркат спонсори и сие-аз казах нещо тогава, това ли е важно? По 200ке даваме заплати на новите-не е ли достатъчно? Дарко и Гаджев ги искаха и отказахме-не е ли показателно? Нашата цел е титлата, но непостигането ѝ няма да е трагедия...Планът е дългосрочен, а ако пък и станем първи ще е супер!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 фев 2012 23:14

siniq_fen написа:
onegavon написа:Ралке, видях , че доста си писала в нашия форум днеска.Не видях да ти дават препоръки какво да гледаш.
Синьо "шампионче " бегом ще викаш на жена си, а това дали си омекнал или винаги си така никой друг не го интересува пак освен жена ти.
Никой не ви е виновен ,че взехте Жуниньо вместо някой нормален футболист за да си го изкарвате на другите.

Аз не смятам, че са много хората, които са недоволни от привличането на Жуниньо, даже съм убеден, че ще ви накаже, пък нека не е "нормален" футболист :)

Ралка, малка, аз не съм се заяждала нали ?! Писах съвсем коректни мнения.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 фев 2012 23:28

milen.hristov написа:
santiliana написа:Затова казвам, че в шампионата- ще се справим. То пък един шампионат... За лятото говоря, че ще трябва и някой по- "здрав" отпред...Ще кажеш- "ами тогава ще вземем". Но дали ще стане това?! Не бива да свеждаме амбициите си само за местно ниво, а трябва да се гледа доста напред...
Макар, че любимия на Костов отбор от Каталуня също не разполага с масивен нападател...Но това е Барса, те са от друг свят...

Не бих казал, че Вия не е масивен нападател

Full name David Villa Sánchez[1]
Date of birth 3 December 1981 (age 30)[1]
Place of birth Langreo, Spain
Height 1.75 m (5 ft 9 in)[2]

къде е разликата с Жуниньо, във физически данни?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 фев 2012 23:42

ето го и тоя Рашид, изглежда добър футболист.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KcVLkXbMaLM&feature=player_embedded#![/youtube]

Левски ще направи още един опит, за да привлече мароканския хапф на Аполон Лимасол Рашид Хамдани. Както е известно, преди време медиите в Кипър информираха, че лично треньорът Николай Костов проявява интерес към играча, след като го е наблюдавал лично в мача между Аполон и АЕК Ларнака. Офертата на сините обаче е била отхвърлена.

Вчера медиите от Острова на Афродита гръмнаха с новината, че Левски ще направи още един опит да привлече мароканеца. Хамдани е на 26 години и играе като атакуващ халф. Той е висок 176 см и тежи 72 кг. Преди Аполон, халфът се е подвизавал и във френския Клермон.

хммм ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 фев 2012 00:33

Не ви ли се струва тъжно,че водещите клубове у нас пазаруват от кипърското първенство...Следващата крачка звездите от Малта :(
А по отношение на селекция ,като изключим бразилеца,който ще лъска скамейката мисля,че другите 3ма са добри попадения. Лично аз се радвам много от закупуването им. За бразилеца ще си спестя коментарите,но съм адски скептичен
110 години любов!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 14 фев 2012 01:59

Много съм радостен,че привлякохме Жуниньо!
За мен той е един от най-добрите нападатели в България!
Качествата са му неоспорими:Бърз,Много добър дрибъл,Отлична техниха и много добър плътен удар!
Според мен Жуниньо ще успее да разгърне целия си потенциал имено на герена! ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 фев 2012 09:27

"Това бе много труден месец и половина. Доволни сме от работата, която свършихме. Дали е успешна, ще видим, когато започнат мачовете и когато играчите покажат това, на което са способни. Селекцията приключи - това ще са футболистите, с които ще играем през лятото. Няма да идва нито Ганеа от Динамо Букурещ, нито който и да е друг. Тези, които искахме, са в Левски", отсече Тонев.

Ако, това наистина са негови думи темата е за ключ.Може да се коментират футболистите в перонални теми за по-лесно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 фев 2012 09:32

onegavon написа:"Това бе много труден месец и половина. Доволни сме от работата, която свършихме. Дали е успешна, ще видим, когато започнат мачовете и когато играчите покажат това, на което са способни. Селекцията приключи - това ще са футболистите, с които ще играем през лятото. Няма да идва нито Ганеа от Динамо Букурещ, нито който и да е друг. Тези, които искахме, са в Левски", отсече Тонев.

Ако, това наистина са негови думи темата е за ключ.Може да се коментират футболистите в перонални теми за по-лесно.

В личен разговор с теб ли го каза или можеш да посочиш източник?
ПП.Ако е "Тема Спирт","Спирт1",Спортал или Livesport не си прави труда...

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 14 фев 2012 10:25

Дон бидон с цитат от 7 дни спорт :) :)

Върни се в “Архив”